Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Montaj sigle BMW

Cosminas

Recommended Posts

Pentru a treia oara sunt nevoit sa cumpar alte sigle (fata-spate) pentru E39-le din proprietate, din motive de Romania,adica de furt...Am cumparat altele dupa ce am constatat cat de mult s-au scumpit(175 fata+120 spate) fata de anul trecut si vreau sa le montez eu in persoana...Piciorusele de pe spatele lor pur si simplu se introduc in gaurile din capota respectiv portbagaj,fortand un pic, sau care este procedura? Multumesc anticipat de raspunsuri... Edited by Cosminas

asta este procedura, ar trebui ca in gaurile de pe capota/portbagaj sa ai niste chestii de cauciuc in care se infig emblemele, dar daca le-ai luat originale ar trebui sa vina cu ele, mai intai fixezi acele caciulite de cauciuc in gaurile din capote si apoi emblemele. Edited by mik15

asta este procedura, ar trebui ca in gaurile de pe capota/portbagaj sa ai niste chestii de cauciuc in care se infig emblemele, dar daca le-ai luat originale ar trebui sa vina cu ele, mai intai fixezi acele caciulite de cauciuc in gaurile din capote si apoi emblemele.

Originale sunt,dar nu au cauciucurile alea de care zici...mersi frumos...se poate inchide

Edited by Cosminas

Originale sunt,dar nu au cauciucurile alea de care zici...mersi frumos...se poate inchide

Ai dat enorm pe embleme.

iti vand eu , garnituri d-alea la 15 ron set de 2 bucati(noi). E aproape plastic , nu e cauciuc.

Embleme aveam la 30 ron bucata, aftermarket . Si crede-ma ca la furat sunt lafel de rezistente :), si identice ca aspect.

Edited by ak_47

Si ca sa vedeti calitate BMW nene...nici nu le-am montat bine ca s-au si dezlipit siglele de postamentul ala de aluminiu pe care sunt lipite cu scuipat cred...300 de lei aruncati la BMW in curte...

Edited by Cosminas

Si ca sa vedeti calitate BMW nene...nici nu le-am montat bine ca s-au si dezlipit siglele de postamentul ala de aluminiu pe care sunt lipite cu scuipat cred...300 de lei aruncati la BMW in curte...

De unde le-ai luat de ai dat 300 ron pe ele frantics.gif

de la un magazin de piese auto din slatina...pe original

arata-mi poza fatza verso si iti zic daca-s originale sau nu. Eu ma ocup cu embleme de vanzare ,embleme aftermarket, si sunt verificate inainte de vanzare , costa 30 ron pe bucata , si se da si garantie 6 luni. Du-te si ia-te cu ei de gat , ca-s prea multi bani aruncati ... nu-s 30 ron sunt 300

Edited by ak_47