Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

cheie antifurt pierduta,e36!

clausthaler1

Recommended Posts

salutare tuturor!acum doua seri am facut pana la una din roti...am inlocuit-o cu rezerva ,insa cheia antifurt am uitat-o in prezonul antifurt,si am plecat asa...ineinteles ca a zburat deacolo,si a doua zi am constatat lipsa ei.doresc cine are prezoane antifurt pt e36/e46 cu cap de cheie care aceste specificatii pe ea:"ABC 32"sa ma ajute sa desfac prezoanele,pt ca vreau sa renunt la antifurt,pt ca de-a lungul timpului am mai avut cheie stricata la vulcanizare sau pierduta...nu este scumpa dar dureaza 2 sapt pana vine,si vreau sa renunt la ea,si sa-mi pun prezoane obisnuite.va rog frumos cine poate sa ma ajute si pe mine,dau o bere!multumesc!

On 7/8/2011 at 6:44 AM, clausthaler1 said:

tot asa dureaza o sapt si...?

DAR POATE MA POATE AJUTA CINEVA TOTUSI!!

VA ROG FRMOS...CHIAR NU ARE NIMENI O CHEIE ANTIFURT DE E36?...DAU O BERE!!!DOAR DESFAC 3 PREZOANE...ATAT...DUREAZA 2 MINUTE! :bye: :cry:

On 7/8/2011 at 2:45 PM, blitzu said:

25 ron la reprezentanta, ce-i asa mare lucru? Apoi o vinzi pe forum daca crezi ca ti-a facut gaura in buget.

Grija mare la jante.....ca stii tu, pe foamea asta ...:Devil:

daca citeai mai atent,eu am specificat ...nu din cauza banilor...ci nu pot sa astept o saptamana..atat dureaza pana mi-o aduce...am ntrebat si acolo!...mare lucruu...!!!

Edited by clausthaler1

On 7/8/2011 at 2:47 PM, clausthaler1 said:

daca citeai mai atent,eu am specificat ...nu din cauza banilor...ci nu pot sa astept o saptamana..atat dureaza pana mi-o aduce...am ntrebat si acolo!...mare lucruu...!!!

2 zile au trecut deja...

si pun pariu ca in urmatoarele 5 nu se va gasi nimeni in zona ta care sa aiba modelul ala de antifurt, asa ca il vei comanda peste, sa zicem 5 zile si iti va ajunge in 6-7 zile dupa cele 6-7 pierdute aici. Rezultat final = vei avea antifurtul peste aprox 2 saptamani de la data postarii , in loc de 1 saptamana(poate mai putin).....do the math

On 7/9/2011 at 8:56 AM, .Bogdan said:

Care parte din "du-te la reprezentanta ca te ajuta cineva de acolo pentru ca au toate cheile de antifurt BMW", mai ales ca ai si codul - deci nu mai trebuie sa le ia la rand - nu ai inteles-o ?

Pur si simplu nu vrea sa inteleaga.....stii cum se scarpina genul asta de oameni , nu?:Devil:

De-atunci il desfaceam cu dintii :D

On 7/9/2011 at 9:11 AM, blitzu said:

2 zile au trecut deja...

si pun pariu ca in urmatoarele 5 nu se va gasi nimeni in zona ta care sa aiba modelul ala de antifurt, asa ca il vei comanda peste, sa zicem 5 zile si iti va ajunge in 6-7 zile dupa cele 6-7 pierdute aici. Rezultat final = vei avea antifurtul peste aprox 2 saptamani de la data postarii , in loc de 1 saptamana(poate mai putin).....do the math

Pur si simplu nu vrea sa inteleaga.....stii cum se scarpina genul asta de oameni , nu?:Devil:

De-atunci il desfaceam cu dintii :D

cheia este comandata deja ...vine sapt viitoate pe joi mai exact...ce nu intelegeti!!!!????eu am nevoie de masina sa plec din localitate...ca altfel stateam linistit!deaceea am postat...ma gandeam poate o fi vreunul saritor... si rezolv azi maine...nu gratis bineinteles!!dar nu are nimeni...asa ca ma las pagubas...astept sa vina.iar cu reprezentanta,nu am curaj sa merg prea departe...rezerva e cam compromisa...!!!numai sfaturi utile am avut parte!!! :sick:AM crezut ca posteaza doar cei ce ma oate ajuta.. :sick: :sick:

Edited by clausthaler1

On 7/9/2011 at 12:28 PM, clausthaler1 said:

cheia este comandata deja ...vine sapt viitoate pe joi mai exact...ce nu intelegeti!!!!????eu am nevoie de masina sa plec din localitate...ca altfel stateam linistit!deaceea am postat...ma gandeam poate o fi vreunul saritor... si rezolv azi maine...nu gratis bineinteles!!dar nu are nimeni...asa ca ma las pagubas...astept sa vina.iar cu reprezentanta,nu am curaj sa merg prea departe...rezerva e cam compromisa...!!!numai sfaturi utile am avut parte!!! :sick:AM crezut ca posteaza doar cei ce ma oate ajuta.. :sick: :sick:

nu are nimeni?ma deplasez oriunde in bucuresti!!!am comandat-o la bmw ,si vine deabea joi....va rog ,cine are antifurt oem cu cheie "abc 32" sa ma ajute si pe mine,dau o bere!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.