Jump to content

Un vis implinit

C_o_s_m_i_n

Recommended Posts

Inca n-am probat in trafic. Mi-a fost lene. :pardon:

Am vazut ca se activeaza si mi-a ajuns. O s-o incerc cand ies undeva.

Cand bagi in marsarier se dezactiveaza, cand treci in celelalte trepte se reactiveaza automat.

Din ceea ce stiu, la E90 nu merge. Nu au modulul FDC (cel in care te conectezi).

Edited by C_o_s_m_i_n

Eu am asistenta la franare (care chiar mi se pare super gaselnita), dar nu ma tenteaza ACC. O fi utila pe autostrada, dar in romania pe nationale si judetene cu atatia iscusiti in trafic... :nea:.

E mult mai util night vision-ul, ca nu stii ce intalnesti noaptea.

Uita de night-vision. Ce s-a pus pe E60 LCI e un mare bullshit.

Debia acum in 2013 s-a pus pe F10 un night-vision care iti face detectie de oameni si animale cu avertizare in navi/HUD + un fascicol de lumina catre obiectul "contondent".

ACC e f misto in schimb. Eu il folosesc destul de des.

Din pacate nu merge la viteze mai mari de 180km/h :p iar in Germania poate deveni inutil :))

Si mai util mi se pare Line Assist-ul care pe timp de noapte(impreuna chiar cu ACC) iti poate salva viata.

Eu unul am cam semiadormit odata, am trecut peste linia intrerupta, mi-a tremurat volanul si bine a facut.

La fel si cu ACC-ul, tot pe timp de noapte, tot obosit mort mi s-a parut ca un camion e la o distanta f mare de mine, ACC-ul m-a contrazis si bine a facut.

PS:

• Like 1

Ba da. Totul e diferit: amplificator, difuzoare, codare.

Revin cu impresii despre SPORT MODE. Suuuuuuuuuuuuuper incantat! :hyper:

Am activat butonul in joaca, la semafor. Trebuia sa fac stanga. Cand sa virez... ma trezesc ca nu merge volanul. :laugh:

Mi-am amintit ca unul din efecte e si rigidizarea directiei. Dupa ce am trecut de intersectie, am dezactivat functia si cam in 2 secunde, treptat volanul a redevenit usor.

De asemenea mi-e clar ca acceleratia raspunde mult mai promt. Cum spuneam si mai devreme, nu mai are acel lag.

Cand am parcat cu spatele, de asemenea cam in 2 secunde de la cuplarea in marsarier directia s-a inmuiat.

Deci... am 2 motive de bucurie:

1. Am servotronic - habar n-aveam (la cele fara, nu se simte nimic in manevrabilitate).

2. Aceasta noua functie lucreaza perfect.

O sa ma gandesc la o varianta de buton, apoi la restul detaliilor (amplasare, LED de semnalizare, etc).

Edited by C_o_s_m_i_n
  • Like 2