Jump to content

Un vis implinit

C_o_s_m_i_n

Recommended Posts

De 2 ani tot aman operatia pentru ca speram la un oem.

N-a fost sa fie. Iar acum sunt convins ca nu voi regreta decizia. Am luat in calcul tot. Mai trebuie doar realizat. :)

Iar un oem nu va sti niciodata ce stie asta. Trecand peste programarea din iDrive care... devine chiar inutila daca ai pe display-ul telecomenzii timerele, temperatura motorului, diagnoza si setarile sistemului, etc...

Fii pe pace ca n-o sa aprecieze. Parca vad ca tre sa scot toate optiunile.

Passatul la fel l-am incarcat cu de toate ce nu erau nici in optiunile de serie iar potentialii cumparatori imi spuneau... citez: in piata e mai ieftin.

Asa ca nu l-am mai vandut. :)

Evident ca n-o sa pot face si cu asta la fel... :laugh:

Edited by C_o_s_m_i_n
  • Like 1

Corect! Doar iarna vor vedea oamenii utilitatea lui. Cum de fapt nici eu nu dadeam importanta vara.

Insa de-acum cred ca niciodata nu voi trece cu vederea optiunea asta. Cum nici incalzirea in scaune, sonorizarea sau alte dotari fara de care nu consider o masina... MASINA.

Pfuuu... imi dau seama ca la pretentiile mele (cel putin in viitorul apropiat) nu merita sa trec la ceva mai nou ca masina dotata, sanatoasa si destul de ieftina - cam imposibil.

Corect! Doar iarna vor vedea oamenii utilitatea lui. Cum de fapt nici eu nu dadeam importanta vara.

Insa de-acum cred ca niciodata nu voi trece cu vederea optiunea asta. Cum nici incalzirea in scaune, sonorizarea sau alte dotari fara de care nu consider o masina... MASINA.

Pfuuu... imi dau seama ca la pretentiile mele (cel putin in viitorul apropiat) nu merita sa trec la ceva mai nou ca masina dotata, sanatoasa si destul de ieftina - cam imposibil.

Vine F10 tare din urma , la ce optiuni si interior are o sa uitam de E60 :thumbsup: . Pana atunci ne jucam cu astea . Daca estimezi ca o mai tii macar o iarna poate ca merita toata agitatia .

Cu ce optiuni vine standard F10 fata de de E60 LCI?

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2

Eu dupa cum am vazut dotarile standard de pe F10 sunt cam aceleasi ca pe E60 , adica senzori de ploaie , lumina, presiune roti, jante aliaj si cele banale. Nici macar xenonul nu e standard pe F10 , totusi e o masina de minim 40k euroi :D

Eu dupa cum am vazut dotarile standard de pe F10 sunt cam aceleasi ca pe E60 , adica senzori de ploaie , lumina, presiune roti, jante aliaj si cele banale. Nici macar xenonul nu e standard pe F10 , totusi e o masina de minim 40k euroi :D

La fel a fost si e60'ul la vremea lui, de la 40k in sus... :thumbsup: .. D-aia am zis ca il tin pana "moare", ca oricum am pierdut banii :sorcerer:

Ce e in plus de fapt la F10 fata de E60 e frana aceea de mana la buton. S-au adaptat vremurilor . Dar cu toate astea tare ma bate gandu sa fac un upgrade la F10.Cu posteriorul F10-ului nu prea m-am obisnuit inca :D sincer E60 la capitolul acesta din punctul meu de vedere e peste F10. In rest :twoup:

La fel a fost si e60'ul la vremea lui, de la 40k in sus... :thumbsup: .. D-aia am zis ca il tin pana "moare", ca oricum am pierdut banii :sorcerer:

Masina noua e cea mai mare pacoste din punct de vedere financiar . Eu am luat acum 6 ani de nou un mondeo . Pretul de piata acum e maxim un sfert din cat am ajuns eu cu el, desi masina are acum doar 40k km reali , facuti doar de mine :) aceea si eu o tin pe viata :)

Edited by Scorpio 82

Masina noua e cea mai mare pacoste din punct de vedere financiar . Eu am luat acum 6 ani de nou un mondeo . Pretul de piata acum e maxim un sfert din cat am ajuns eu cu el, desi masina are acum doar 40k km reali , facuti doar de mine :) aceea si eu o tin pe viata :)

Ce-i drept eu m-am folosit de ele, e70-u are din 2008 decembrie pana acuma 275000 km.. e60-u din 2005 pana acuma, 212000...

Scz de off cosmine.. :drinks: