Jump to content

Vand BMW E46 318 I Negru Metalizat !

cristiansan7

Recommended Posts

Vand BMW 318I din 1999 cu aproximativ 160000 km . Este super intretinuta , nu are nici un defect si nu a fost lovita niciodata , toate piesele care le-am schimbat la ea ( PUTINE LA NUMAR )au fost noi si am cautat sa fie OEM nu m-am incurcat cu piese SH ! Schimbul de ulei si filtre l-am facut in totdeauna sub 7000 de km pentru ca nu sunt de principiul " lasa ca mai merge " ! Masina are doua randuri de jante ambele din magneziu pe 16 binenteles cu cauciucuri de vara si iarna care sunt aproape noi , interiorul este super curat si nu sa fumat niciodata in masina !

Ca dotari ;

-BC

-climatronic

-PDC

-proiectoare

-perdeluta electrica la luneta

-senzori de ploaie

-alarma cu pager

Pretul de 6000 euro este negociabil si se pot obtine mai multe informatii la nr 0764481888 !

Mai multe informatii despre masina gasiti si in sectiunea masina mea !

Edited by cristiansan7

Sunt la fel de incântat de maºinã investesc la fel de mult În ea , nu mã grãbesc sa o vând , dar vreau sã mai avansez ºi eu ! PROBABIL UN E90 ! O iubesc la fel de mult ca În prima zi...sper sã nu citeascã nevastamea ce am scris aici !

Eu unul prefer sa dau mai mult cu 1000 de euro pe o masina decat sa bag dupa aia 4000 ! Oamenii care vor pur si simplu sa scape de o masina cu probleme automat pun un pret mic ! Eu nu vreau sa scap de ea , daca nu o vand pana la sfarsitul lui August plec cu ea pana in Grecia !

pai eu cat sa cer pe un 530 D din 2002 132000 km full de full ??

Avand in vedere ca la masina ta numai impozitul este 2100 ron iar la a mea este 170 ron nu stiu cat platesti asigurarea dar eu platesc 600 pe an, consumul la a ta este de 13-14 in oras iar la a mea 10-11 , aaaaaaa mai bine lasa ... cere cat vrei pe ea si nu mai pune intrebari stupide , daca sti ca te-ai rasturnat cu ea eu zic ca 3000 este un pret bun ! :thumbsup:

Asta cu ful de ful este tare , suna a manea , bafta !

Edited by cristiansan7

• 2 weeks later...

Pret fix 5500 ! Am sa revin si cu poze cu interiorul ! Vreau sa-mi iau break ca incep sa sufar de lipsa de spatiu si cea mai mare bucurie este ca astept un bebe si vreau sa am unde sa pun caruciorul ! Deci sunt deschis si la schimburi !

Poze cu interiorul ! Scuzati calitatea , sunt facute cu telefonul !

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Dupa un drum de1800 de km pana in Grecia in care masina a mers impecabil si a consumat 6.1 pe BC eram hotarat sa nu o mai dau , dar totusi am nevoie de mai mult spatiu ! Deci pretul ramane tot 5500 pentru ca merita fiecare cent sau schimb cu seria 3 break sau 5 berlina , nu motoare mai mari de 2000 cm !

Dupa un drum de1800 de km pana in Grecia in care masina a mers impecabil si a consumat 6.1 pe BC eram hotarat sa nu o mai dau , dar totusi am nevoie de mai mult spatiu ! Deci pretul ramane tot 5500 pentru ca merita fiecare cent sau schimb cu seria 3 break sau 5 berlina , nu motoare mai mari de 2000 cm !

6.1 probabil cu ajutorul pilotului si maxim 110 km/h si poti sa astepti mult si bine pana sa iei 5500 pe ea....

6.1 probabil cu ajutorul pilotului si maxim 110 km/h si poti sa astepti mult si bine pana sa iei 5500 pe ea....

Nu am pilot si cea mai mare viteza cu care am mers a fost 130 . Probabil in viata esti la fel de pesimist , cand voi vinde masina esti primul pe care o sa il anunt , si nu am so vand ieftin ! Nu ai sa gasesti niciodata lucruruu ieftine si bune ! CHIAR NU EXISTA ! Cine vrea un 318 di 99 in care sa nu mai investeasca nimic o sa dea 5500 ! BAFTA MULTA !