Jump to content

dilema e39 TV 4:3

Recommended Posts

ma intereseaza sa imi instalez pe e39 meu un sistem navi 4:3 dar fara modulul de navi momentan

aveti idee care ar fi tot sistemul complet?

am gasit display-ul modulul video ceva cablaje si ceva amplificator radio!

am cumva nevoie si de un modul radio bm54?

am acum pe masina radiocasetofon bmw radio reverse rds.

multumesc

Ai nevoie de modul navi, modul radio (bm 24 sau bm54) monitor navi si cablurile aferente

Ai nevoie de toate cele enumerate mai sus, astfel nu iti va functiona. Fara bm nu ai sunet, fara modul navi nu ti se va aprinde monitorul care practic afiseaza ce ii comanda modulul

Ai nevoie de modul navi, modul radio (bm 24 sau bm54) monitor navi si cablurile aferente

Ai nevoie de toate cele enumerate mai sus, astfel nu iti va functiona. Fara bm nu ai sunet, fara modul navi nu ti se va aprinde monitorul care practic afiseaza ce ii comanda modulul

si modulul video?

mada_linn le incurci putin....:D

poti pune asa: monitor 4:3 + bm24 sau 54 ( sa ai sunet) + modul tv SAU modul navi MK3-4 (ca sa ai video), deci daca deocamdata nu vrei navi si vrei doar ecranul 4:3, ai nevoie e ecran, modul audio si modul TV. cand te hotarasti sa pui si modul navi, poti sa il pui (bineinteles ca se mai face ceva modificari in functie de cum ai cablurile pe masina.....) dar configuratiile de baza sunt astea 2:

- board monitor (1:9 sau 4:3) + modul audio ( BM24 sau BM54) + modul navi ( MK3 sau MK4)

SAU

- board monitor (1:9 sau 4:3) + modul audio ( BM24 sau BM54) + modul TV ( preferabil 16:9)

scuze, ma bag si eu ca matza in lapte, si eu am de gand sa fac niste modificari la mine (e39 monitor 4:3, tv, mk2-cred)

mi-am comandat din germanica monitorul 16:9, acum astept sa vad daca este codat color sau alb-negru, vreau sa schimb si modulul de navi, sa trec la MK4, intrebarea mea este daca o sa mai mearga modulul tv si daca pot sa pun si kit-ul de bluetooth. Referitor la modulul audio, cum aflu daca este b, 24 sau 54 ? (mentionez ca am touring)

Poti pune modulul bluetooth dupa upgrade. Daca mufa de la modulul radio este cu pini rotunzi, atunci ai bm 24. Exact acelasi upgrade am facut eu la masina mea, aveam navi4/3 si mk2 dupa care am pus mk4 si monitor 16/9. Totul a functionat fara codare, au fodt plug &play, dar am avut probleme cu monitorul, nu functiona pe mk2. Modulul tv va functiona fara codare si isi va face setarile automat pentru monitorul 16/9. Sa faci upgrade cu bornele bateriei deconectate sa nu ai probleme.

Poti pune modulul bluetooth dupa upgrade. Daca mufa de la modulul radio este cu pini rotunzi, atunci ai bm 24. Exact acelasi upgrade am facut eu la masina mea, aveam navi4/3 si mk2 dupa care am pus mk4 si monitor 16/9. Totul a functionat fara codare, au fodt plug &play, dar am avut probleme cu monitorul, nu functiona pe mk2. Modulul tv va functiona fara codare si isi va face setarile automat pentru monitorul 16/9. Sa faci upgrade cu bornele bateriei deconectate sa nu ai probleme.

Iti multumesc de raspuns , ai fost mai mult decat concis :flowers: , dar am o nedumerire spre rusinea mea ... nu stiu unde amplasat modulul radio sau mufa de care zici nu stiu de unde sa o scot, din navi ? (e39 touring):blush:

Edited by neo2004