Jump to content

salut o dilema

alex168

Recommended Posts

in prezent am un 118 122hp an 2005 luat sh

as dori sa achizitionez un 320 tot din 2005 dar am in inima mea un purice de indoiala in privinta km 19.000 km

as dori niste pareri pertinente din partea voastra

daca am voie sa pun link cu masina il voi pune\\

\\multumesc si multa stima

vreau sa cumpar un 320 de pe autovit si vreau niste pareri ! :console:

Edited by alex168

Incurcata treaba ! Probabil trebuie sa mearga 19000 de km pana in Autovit ! :wacko:

Scuze acum am inteles ! Nu are aia 19000 de km cum nu am eu 90 de ani ! Duo la un tester bun si rezolvi problema cu km !

Amea din 99 are 157000 de km si nu are volanul ros in halul ala !

Pai, CARE e ...dilema? E SUUUUUPER OFERTA!!!:LMAO: E inmatriculata de 8 luni. Daca mergea 1,000 km/luna si tot facea 8,000.

Nu inteleg de ce stai in cumpana? Zau!!!:w00t:

In plus, are si ..."parbrizul croit"! Ale noastre sunt cam din ...coada de topor! Nu-s chiar ...croite pe masina!!:no:

Edited by c.sainz

Ce ne facem omul insista ca km sunt 100% reali !

M-am lamurit abia a terminat de facut rodajul trebuie sa mearga la Bavaria sa-i stranga chiulasa ! :thumbsup:

Da, dar ...CARE km? Cei 19,000 sau cei 190,000? La vreo 200,000 mai cred! Pai, a mea are 35,000 si nu are volanul atat de cojit!!! Si, mai e ceva: e infoliata toata si nu stii ce-i dedesubt!

Ofi fost taxi ! Concluzia este ca initiatorul topicului ar trebuii sa fuga de masina aia ... sau poate ne inselam mai sti .... :blink:

Nu comentez PRETUL (fiecare cere cat vrea!) ci -doar- DESCRIEREA si ASPECTUL masinii. Mai apare si un ...FULL (ca de obicei, fireste), dar - fara sa ma pricep mult la E46 - vad ca NU are xenon, spalator faruri, navigatie, geamuri electrice spate, scaune sport etc. Jantele sunt niste Threeface ieftine, dar e ...FULL? :rolleyes:

Edited by c.sainz

Alex, daca vanzatorul insista in cei ...19,000 km, eu zic sa nu bati drumul aiurea! Ca fapt divers, sotia are biroul aproape de casa, are masina de 15 luni si are 10,000 km. Se duce DOAR la birou si acasa. (colegii din Bucuresti au vazut masina si km). Asa ca, parerea mea e ca e ...TEAPA! :thumbsup:

sincer pretul :frantics: culoarea ma dau in vant dupa mat :sorcerer:

si neavand prea mare experienta, cred ca am pus botu la o vrajeala ieftina

de asta am cerut opinia cunoscatorilor :popcorn:

Cum adica??!! (si, lasa asta cu ...cunoscatorii!! Merci)

clar mia furat ochii

aici am postat si cand am trecut de la laguna mea la 118 si m-au ajutat foarte mult unele vorbe care ma avertizau ''ca o sa ajung in gard'/ 'ca trec de la o masina cu tractiune fata pe una spate si o sa fie alta senzatie'

pentru un copil de 23 de ani sunt nisthe sfaturi super ok :drinks:

Am facut asa un pic de bascalie de anuntul omului de pe autovit !

DELOC!!! Vanzatorul a postat un anunt in ...bascalie!!!

-Km NU sunt reali

-TUNINGUL pe care-l pretinde se rezuma la niste jante ieftine si urate , folie pe geam si in schimbator de viteze "made in China"

- dotarea ...FULL e o ...poveste

...atunci, CINE face bascalie?

Alex, daca ASA arata un interior la 19,000 km, uita-te la a mea care are 35,000 (aprox dublu) pe "masina mea". In plus, poti sa vezi si alte masini ale colegilor (in aceeasi rubrica). O sa vezi masini spre 200,000 km care arata IMPECABIL. Asa ca, nu as cumpara de la ala! (vezi ca are un coleg una cam la fel, dar intretinuta impecabil; stiu si masina si proprietarul)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.