Jump to content

salut o dilema

alex168

Recommended Posts

Ce inteleg eu este ca omu a schimbat _chiulasa_ si alte cateva lucruri, ca doar de aia se duce sa o stranga ( _chiulasa_ ) ! Asadar se vede pe ea ca nu e o masina de 19k, dar cum sustine vanzatorul, pentru acel motor ar putea fi!,,,dar o masina nu este egal MOTOR !!

Ce inteleg eu este ca omu a schimbat _chiulasa_ si alte cateva lucruri, ca doar de aia se duce sa o stranga ( _chiulasa_ ) ! Asadar se vede pe ea ca nu e o masina de 19k, dar cum sustine vanzatorul, pentru acel motor ar putea fi!,,,dar o masina nu este egal MOTOR !!

off:

stii vorba aia "daca taceai filozof ramaneai" , pe chestia cu _chiulasa_ s-a facut misto , deoarece atunci cand iti iei masina noua trebuie sa te mai duci pe la ei sa iti stranga una alta...

citeste topicul mai bine data viitoare

on:

masina vad ca a avut si carlig de remorcare care a fost dat jos...sub folia aia cred ca este varza daca aia are 19.000...masina mea are 1000 km.. :))

Exista combinatia aia de interior din fabrica ? cu piele deschisa la culoare dar partea inferioara a bordului tot negru ?

Dupa parerea mea masina este un pic pregatita de vanzare estetic doar la exterior, pentru un eventual manelist tatuat(nu ma refer la toti ceilalti care au masini colantate). Pachetul M daca este original sigur a fost vandut si inlocuit cu unul aftermarket. Iar daca masina are 19.000 cu volanul ala, a mea la 250.000 cred ca pot sa o pun de vanzare cu 15.000 de km in anunt fara probleme si mai e si din 2001.

Exista combinatia aia de interior din fabrica ? cu piele deschisa la culoare dar partea inferioara a bordului tot negru ?

Nu exista posibilitatea sa se schimbe scaunele?

Pachetul M daca este original sigur a fost vandut si inlocuit cu unul aftermarket.

Daca inca este inseamna ca nu a fost vandut.

Iar daca masina are 19.000 cu volanul ala, a mea la 250.000 cred ca pot sa o pun de vanzare cu 15.000 de km in anunt fara probleme si mai e si din 2001.

99% omul a uitat un 0 [zero], ce este asa de greu de inteles? Si da, pentru 190k km, volanul are uzura aferenta si mai conteaza si alti mici factori, dar nu mai intru in detalii.

Nu exista posibilitatea sa se schimbe scaunele?

Daca inca este inseamna ca nu a fost vandut.

99% omul a uitat un 0 [zero], ce este asa de greu de inteles? Si da, pentru 190k km, volanul are uzura aferenta si mai conteaza si alti mici factori, dar nu mai intru in detalii.

Nu prea ai inteles ideiile pe care le-am transmis.

Bineinteles ca se pot schimba scaunele, bineinteles ca pachetul M poate fi original, bineinteles ca cei 19.000 de km pot fi defapt 190.000 proprietarul omitand un 0(zero), bineinteles ca xenonul este afermarket si geamurile de la faruri sunt cam matuite(se schimba nu asta e problema) si ca sa termin ca ar fi mai multe de spus, ACEL FULL DIN ANUNT ESTE INEXISTENT. Tu ai cumpara o masina care iti este prezentata intr-un anunt in acest fel ? Eu unul nu si cred ca pe langa mine, multi altii.

Anuntul de pe autovit ori este pus la misto, ori sunt cateva erori de editare in ceea ce priveste pretul si numarul de kilometri.

La cat de cojit este volanul, probabil ca are 219.000 km.

Edited by jon doe

:LMAO: Ce ai cu el?

Cu el chiar nimic si de fapt cu nimeni, sincer.

"Imi place" chestiunea asta cum se intoarce o masina pe toate partile si are 1000 de defecte.

Eu cred ca nici alea ce ies din uzina BMW nu sunt ok.

Edited by Risti

Cu el chiar nimic si de fapt cu nimeni, sincer.

"Imi place" chestiunea asta cum se intoarce o masina pe toate partile si are 1000 de defecte.

Eu cred ca nici alea ce ies din uzina BMW nu sunt ok.

Sa fi sigur ca daca le iei la puricat tot gasesti pe la vreo cusatura o ata iesita in afara ! :laugh:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.