Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Nu mai trage

Recommended Posts

Salut cam acum de curand am achizitionat si eu un BMW 318 Tds din 1996 cu 162000.

Cand am loato am fost multumit de ea.. darrr...

am facut schimbul de ulei filtre .. tot...

am desfacut si curatat galeria de admisie teava de la intercooler erau foarte imbacsite.

dupa toate operatiunile care leam zis mai sus parca sa inbunatatit mersul masini .. asta timp de 1 saptamana.

si de astazi parca nu mai are putere .. trag foarte greu de ea pana pe la 2000 ... 2500 si dupa 2500 parca mai are putin avant.

astazi am desfacut iarasi galeria de admisie si se pare ca iarasi a inceput sa se imbacseasca cu ulei..

si am mai desfacutsi filtrul de vine la turbina.. si acolo am vazut ceva ulei ..

va rog un sfat

si mai am o problema la abs.. pe fata nu imi intra cu dat draq... si spatele nu imi franeaza deloc si am ferodourile noi noute ... si ciudat este ca nu se aprinde nimic in bord....

va rog iarasi un sfat ceva ...

Multam numai bine..

Nu ai bani de service? La o masina de peste 15 ani forumul este neputincios.

Imi pare rau masina asta ma lasat fara nici un leu... nu sunt un om de bani gata..... am muncit din greu sa imi iau aceasta masina... si momentan nu mai imi permit sa ajung cu ea la service ... vruiam doar o parere si poate reusesc sa remediez problema fara service ..

Pai n-ai cum fara service, masina aia, dac-o socotesti, deja are buletin si-i in clasa a 9-a. Din ce spui tu ai probleme si la turbina si anexele ei si, in plus, masina nici nu mai are frane. Cum sa te ajute un sfat pe forum?

Imi pare rau masina asta ma lasat fara nici un leu... nu sunt un om de bani gata..... am muncit din greu sa imi iau aceasta masina... si momentan nu mai imi permit sa ajung cu ea la service ... vruiam doar o parere si poate reusesc sa remediez problema fara service ..

Daca zici ca pana ai curatat admisia si schimbat consumabilele totul era ok, eu zic sa vezi ce ai uitat sau poate ai astupat vreo gaurica din greseala cu calamina din admisie, furtunas vaccum crapat etc

Stiu si eu ca nu trebuia sa dau toti bani .. dar mia placut foarte mult masina..

Si am cerut doar un sfat... poate cineva a mai intampinat problema sau ar putea avea idee ce ar putea avea..

de critici si scos ochi nu am nevoie doar de un sfat atat ...

Multam ..