Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar pentru BMW E46 facelift urmatoarele piese/accesoriii

Recommended Posts

Dupa cum spune si numele topicului , caut pentru Bmw e46 320d urmatoarele piese/accesorii :

- Cotiera centrala neagra

- Volan M sau sport [complet sau volan M complet , fara airbag sau doar airbag ]

- Interior M sport [ recaro ] stofa sau semi-piele

- Panouri usi cu sistem audio de la HK negre [ cu sau fara difuzoare ]

- Faruri cu lupa OEM sau DEPO cu angel eyes si fundal negru [ complete sau macar farurile ]

- Nuca schimbator viteze [ cel scurt cu inel metalic ]

- Arcuri eibach pro kit noi sau SH [ nu imi fac sperante mari , dar incerc ]

- Short-sifter oem de bmw 330d m sport

- 4 cauciucuri cu o uzura cat mai mica ,de la un brand bun, fara defecte, galme, etc si nu mai vechi de 2 ani maxim , cu dimensiunile :2x 225/45/17 si 2x 245/40/17

- Set complet articulatie fata nou [ va rog sa scrieti firma si pretul pentru kit , este format din 8 piese ]

- Lucasuri smoked noi [ de preferat pe led ]

- Semnalizari fata smoked noi sau sh

- Set discuri fata + placute+ senzori

- Set discuri spate + placute + senzori [ exclus zimmerman ]

Ofertele le puteti face si pe adresa de mail : devils_style@yahoo.com [ fara messenger ]

Cei care vor face oferte ii rog sa mi vina cu poze reale si date corecte [ nu admit omisiuni, greseli in exprimare la prezentarea produsului etc ]

Sunt o persoana exigenta si foarte atenta la ceea ce cumpar. Va rog sa nu imi veniti cu preturi aberante [ stiu si eu sa caut pe ebay/site uri de specialitate din afara ]. Inca ceva , nu imi place sa ma tiganesc , asa ca va rog frumos sa imi veniti direct cu ultimul pret , aici pe topic ,pe pm sau mail.

De asemenea accept si diverse schimburi [ volan complet fara comenzi cu airbag , interiorul meu ] + diferenta , sau cu piesele de aici : http://www.bmwclub.ro/forums/topic/104248-vand-cateva-piese-sh-bmw/

Dupa cum spune si numele topicului , caut pentru Bmw e46 320d urmatoarele piese/accesorii :

- Cotiera centrala neagra

- Volan M sau sport [complet sau volan M complet , fara airbag sau doar airbag ]

cotiera completa impecabila + volan m3 complet cu comenzi, exceptional = 500 de euro oferta limitata in timp

Edited by dee-low

cotiera completa impecabila + volan m3 complet cu comenzi, exceptional = 500 de euro oferta limitata in timp

Cotiera + plafoniera cu luminile de citit si cele ambientale am cumparat deja cu 60 de euro.

Faruri DEPO cu lupa si angel eyes = 300 euro/set, noiStopuri Rosu/Alb/Rosu = 600 lei/set, noi ( sunt incluse si cele de pe portbagaj)Semnale Far = 150 lei/set, noi

Depo o sa cumpar doar dupa ce o sa ma conving ca nu sunt cele facute sub licenta FK [ eu caut depo originale ] , pentru ca la oem , oamenii abereaza la preturi + ca cele oem lumineaza mai prost fata de cele de la depo [ ma intereseaza aspectul practic ]

set discuri frana + placute + senzor, second hand, dar uzura maxim 10 % iti pot da la 200 de lei. 0762 211 441 daca esti interesat!

Imi pare rau , doar noi cumpar , nu ma joc cu siguranta masinii.

cu exceptia cotierei , restul sunt valabile

Edited by DEVIL's Style

Depo o sa cumpar doar dupa ce o sa ma conving ca nu sunt cele facute sub licenta FK [ eu caut depo originale ] , pentru ca la oem , oamenii abereaza la preturi + ca cele oem lumineaza mai prost fata de cele de la depo [ ma intereseaza aspectul practic ]

Sunt DEPO originale, nu sub licenta FK.

am volan sport, in trei spite, arata impecabil, cu trim argintiu si comenzi volan, dar nu am airbag la el, ci doar capac airbag..

am atasat o poza cu el, daca te intereseaza, pot pune mai multe poze...0766.50.70.50 Marius

post-33789-0-79906300-1311337254_thumb.jpg

• 2 weeks later...

- Interior M sport [ recaro ] stofa sau semi-piele

- Panouri usi cu sistem audio de la HK negre [ cu sau fara difuzoare ]

- Faruri cu lupa OEM sau DEPO cu angel eyes si fundal negru [ complete sau macar farurile ]

- Nuca schimbator viteze [ cel scurt cu inel metalic ]

- Arcuri eibach pro kit noi sau SH [ nu imi fac sperante mari , dar incerc ]

- Set complet articulatie fata nou [ va rog sa scrieti firma si pretul pentru kit , este format din 8 piese ]

- Lucasuri smoked noi [ de preferat pe led ]

Ofertele le puteti face si pe adresa de mail : devils_style@yahoo.com [ fara messenger ]

Cei care vor face oferte ii rog sa mi vina cu poze reale si date corecte [ nu admit omisiuni, greseli in exprimare la prezentarea produsului etc ]

Sunt o persoana exigenta si foarte atenta la ceea ce cumpar. Va rog sa nu imi veniti cu preturi aberante [ stiu si eu sa caut pe ebay/site uri de specialitate din afara ]. Inca ceva , nu imi place sa ma tiganesc , asa ca va rog frumos sa imi veniti direct cu ultimul pret , aici pe topic ,pe pm sau mail.

De asemenea accept si diverse schimburi [ volan complet fara comenzi cu airbag , interiorul meu ] + diferenta , sau cu piesele de aici : http://www.bmwclub.ro/forums/topic/104248-vand-cateva-piese-sh-bmw/

Anuntul mai e valabil doar pentru accesoriile enumerate mai sus.