Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

CUMPAR CATALIZATOR 318i - E46

Recommended Posts

o mica gluma: ca cel din imagine nu o sa prea gasesti, tot cu sudura aia :D

salut, normal ca nu :) ideea este ca am fost la un parc sa iau un catalizator de pe un model mai vechi si avea teava pe mijloc, de asta am pus si poza, teava tre sa fie pe colt ca altfel nu vine in canal, ms, nu e gluma ideea e ca nici decupat nu vroiam ;)) unu bun si atat, ca acum se aude parca e un ferrari fara capota ;) fiindca e gol catalizatorul .

salut, normal ca nu :) ideea este ca am fost la un parc sa iau un catalizator de pe un model mai vechi si avea teava pe mijloc, de asta am pus si poza, teava tre sa fie pe colt ca altfel nu vine in canal, ms, nu e gluma ideea e ca nici decupat nu vroiam ;)) unu bun si atat, ca acum se aude parca e un ferrari fara capota ;) fiindca e gol catalizatorul .

daca esti interesat de cel din imagine ti-l pot da la 300 de lei. suna-ma 0762 211 441 pt detalii!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.