Jump to content

[Cumpar] Dynavin pt e46

Recommended Posts

600 de euro complet [ V6 si cu android pe el ] , mai ieftin de atat , gasesti sh , dar din cate stiu eu inca mai exista bug uri la versiunile anterioare, daca ai boxele oem e ok sa folosesti amplificarea aparatului , daca sunt aftermarket , iti recomand sa folosesti un amplificator [ nu exceleaza la capitolul fiabilitate acele finale ]

Doar dynavin!...de jucaria aia care au scos'o cei de la 2DIN sau ceva de genul...in fine cica ar fi mai bun ca dynavinul...oricum la prima vedere arata cam la fel amandoua. <_<

Si eu vreau ceva de genul in viitorul apropiat acum sa vad de care,ori dynavin din asta ori 2DIN...sau cine stie poate iese dynavin V6 :D

Doar dynavin!...de jucaria aia care au scos'o cei de la 2DIN sau ceva de genul...in fine cica ar fi mai bun ca dynavinul...oricum la prima vedere arata cam la fel amandoua. <_<

Si eu vreau ceva de genul in viitorul apropiat acum sa vad de care,ori dynavin din asta ori 2DIN...sau cine stie poate iese dynavin V6 :D

Ai detalii despre acel model echivalent?

LE :

http://www.cars-electronics.com/double-din-bmw-e46-dvd-player-with-gps-navigation-for-bmw-3-series-e46-plus-2g-card-steering-wheel-control-fm_p1272.html

Te referi cumva la asta? mie nu prea imi inspira incredere .

Edited by DEVIL's Style

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.