Jump to content

Ce face un caine mort:)

Calin325

Recommended Posts

Sunt foarte nervos :blink: am intrat in depasire si n-am vazut ditamai cainele mort in mijlocu benzii ....eram foarte aproape de inca o masina ce depasea..... :)

urmarii : ciao rieger front lip :)

asta pe arad-oradea..un drum varza plin de cratere, valuri, galme,caini morti,iepuri fazani..etc... :)

• Downvote 1

asta pe arad-oradea..un drum varza plin de cratere, valuri, galme,caini morti,iepuri fazani..etc... :blink:

150801[/snapback]

subscriu. eu am renuntat sa mai merg pe acolo de vre-un an. ocolesc mai bine prin cluj daca vreau in arad/timisoara. super aiurea. si acum cica e cit de cit peticit.... si e asa cum e. :) imi pare rau pentru spoileru' tau.

in RO ar fi mai bine sa ai si o pusca cu luneta in fata masinii sa poti elimina inamicul spilerului din timp.Azi dimineata pe la 8 erau in zona mea , intr-o curba pe drumul national , pe partea carosabila 3 vaci.:blink: asa ca ce sa mai zic.Noroc ca am frane.Noaptea e periculos peste tot.

caline nu fii necajit ...misa a lovit un caine la iesire din arad si la intrare in timisoara pe 4 benzi o vazut in oglinda ca i-a cazut numarul a oprit masina si cand a vrut sa puna numarul la loc surpriza :ditamai dihania :blink: si era vara... cald :) bleah

:) :)

se poate si mai rau

Edited by AR99RMS

:)  offtopic...

Poza din avatar e facuta la un Craciun mai special , nu de altceva dar vreau si  eu sa vin de-acum incolo  ? :)

150921[/snapback]

Iar un :blink: dar nu ma pot abtine:" Sa inteleg ca vrei sa fii in locul lui Mos Craciun si/sau al fetei? :) :D :D :D :bash: :bash:

Iar un  :blink: dar nu ma pot abtine:" Sa inteleg ca vrei sa fii in locul lui Mos Craciun si/sau al fetei? :)  :)  :)  :D  :D  :D

150936[/snapback]

Hehe..ma gandeam eu ca trebuie sa faca cineva si remarca asta, dar mi-a fost lene sa editez...Oricum gata cu offtopicul...naspa faza...dar caini morti din pacate o sa tot gasim pe drumuri ...si cel mai periculos e noaptea. Ai Casco , banuiesc..

Hehe..ma gandeam eu ca trebuie sa faca cineva si remarca asta, dar mi-a fost lene sa editez...Oricum gata cu offtopicul...naspa faza...dar caini morti din pacate o sa tot gasim pe drumuri ...si cel mai periculos e noaptea. Ai Casco , banuiesc..

150948[/snapback]

n-am casco :blink: 300 ma costa tot cu vopsit etc...