Jump to content

Vand Jante BMW pe 17" cu Anvelope - 240 EURO

Recommended Posts

Guest Beldiman

De ce spui asta ?

Sunt curios.

pai nu sunt asa bune ca cele cu care a scos jantele la vanzare, sunt anvelope sa mai targi ceva timp pe ele si sa le schimbi

pai nu sunt asa bune ca cele cu care a scos jantele la vanzare, sunt anvelope sa mai targi ceva timp pe ele si sa le schimbi

Corect, sunt niste anvelope cu care sa te ajuti pana iti gasesti altele, la 150 lei cat vreau pe ele cred ca este un pret mai mult decat foarte bun tinand cont ca noi sunt peste 600 lei/buc

schimbi cu astea fara gume? ce diferenta vrei? ma ocup eu de schimbatul cauciucurilor si echilibratul lor. rh 5x120, 8j fata, 9 j spate, et 35.

Fa-mi o oferta si discutam. Dar daca ne intelegem trebuie sa facem maine toata treaba ca trebuie sa-i dau unui prieten niste jante imprumut sa plece pana in Grecia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.