Jump to content

Masina pt un fanatic

Bench Press

Recommended Posts

Avand ce idei ai... fara sa stiu daca stii cu ce se mananca din experienta, nu din vorbe, iti spun sa nu te apropii de motoare mari, te omoara fara sa-ti dai seama...

Nimic din ce iti scriu eu sau altii nu o sa-ti intre in cap, nu la anii astia, la anii tai si eu imi doream ca sa mor pe motocicleta daca e sa mor, nu altundeva/altcumva. Anii au trecut, principiile s-au schimbat, viteza si adrenalina inca o caut, insa nu cu aceasi inconstienta.

Drum liber, fara victime iti doresc.

Avand ce idei ai... fara sa stiu daca stii cu ce se mananca din experienta, nu din vorbe, iti spun sa nu te apropii de motoare mari, te omoara fara sa-ti dai seama...

Nimic din ce iti scriu eu sau altii nu o sa-ti intre in cap, nu la anii astia, la anii tai si eu imi doream ca sa mor pe motocicleta daca e sa mor, nu altundeva/altcumva. Anii au trecut, principiile s-au schimbat, viteza si adrenalina inca o caut, insa nu cu aceasi inconstienta.

Drum liber, fara victime iti doresc.

=)) sa mor dak nu asta zic si eu celor kre ma intreba :)) d murit mori oricum, asa dekt sa mori la 80 d ani batran si singur sau s mori prosteste innecat cu piftia, mai bine extaziat de viteza intr-o bestie de masina

Imi pare rau greseala mea, credeam ca p un site numit bmw club gasesc oameni cu experienta care m-ar putea ajuta sa-mi aleg masina potrivita.... aparent m-am inselat

Si mie imi pare rau, dar NU EXISTA masina potrivita pt tine! Doar un abonament RATB! Esti si vei fi o pacoste pentru trafic. Oricum, daca e adevarat, greseala e a PARINTILOR tai. Tu esti tanar si inconstient (citeste: stipid), dar ai tai AR TREBUI sa intealeaga altfel lucrurile. Ar trebui sa te trimita la scoala mai des! Dupa cum si ce scrii, ai absente multe! (ca sa fiu elegant in exprimare)

esti o clona fara dotari. poza de la avatar si asteptarile tale de la masina contrazic exprimarea uneori aleasa. un june cu preocuparile si spatele tau nu are acces la asa vocabular. si totusi... cu ce scop te-ai clonat?

nu cred ca mai vine nicio replica...

... all and all repet intrebarea initiala, in opinia voastra de fani BMW ce model se apropie oarecum de cerintele mele fara a depasi 3000 E

NICIUNUL !!!

Inca un donator de organe..

de-ar ramane ceva intreg macar... :closedeyes:

Imi pare rau greseala mea, credeam ca p un site numit bmw club gasesc oameni cu experienta care m-ar putea ajuta sa-mi aleg masina potrivita.... aparent m-am inselat

nu aparent, ci SIGUR !

nu cred ca doreste NIMENI de pe acest forum sa devina complice la vreun omor din culpa (pe dracu', e vinovatie 100%, inconstienta totala...)

iar daca ti-ai pus in cap sa starnesti discutii aiurea pe acest forum, nu o sa iti iasa...

inca nu imi dau seama daca esti clona sau nu, insa intuitia imi spune ca am ceva mai sigur pentru tine: MODERATOR PREVIEW !

topic inchis !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.