Jump to content

Noua Serie 3 F30

AlinMotru90

Recommended Posts

Mai... fiecare cu gusturile lui.. gusturi care nu se discuta! Gustul si in acelasi timp parerea mea despre acest nou seria3..... bestial! in fata mea, ar fi si mai bestial! cu toata alungirea lui de faruri spre grila, cu incuietoarea" retro" , cu liniile discontinue, cu navi kitsch, cu tot! Parerea mea e ca e superb! Ziceti-mi unul care nu ati vrea sa-l aveti in curte!

Evident ca nu ai putut intelege ce am spus eu. Si dupa tine, repede un aplaudac. Probabil cand a aparut e90 ati crezut ca s-a atins apogeul in materie de design ..

Pacat ca nu se poate purta o conversatie normala, cu combateri de idei, nu de persoane.

Si daca voiam sa cumpar un e90, interesa pe cineva ca e masina sub asteptarile mele? Sau acum o sa imi spui povestea cu strugurii, cum ca n-am eu bani de un e90? Esti trist.

Chiar daca nu esti potential cumparator, poti sa iti dai cu parerea si sa ai anumite asteptari. Poti sa spui ce vrei, insa e90, la vremea lui, nu s-a bucurat de aceeasi primire ca f30. A fost sub asteptari ca si design, nu ca si tehnica. Lucrurile s-au schimbat partial la coupe si la LCI. Nu am spus ca e90 nu e o masina buna, doar ca nu a excelat deloc la design. Dar probabil ai un e90 si te-ai atacat, iar dupa tine ploita. ;)

cred ca tu esti cel care nu a inteles.

iti mai spun odata. bineinteles ca poti avea o parere, dar avand in vedere ca nu esti potential cumparator de masina noua, parerea ta pt fabricant este egala cu 0.nu are nimic in comun cu strugurii.fabricantul nu are nimic de castigat sau de pierdut ca tie sau mie sau oricui care nu e cumparator de masina noua, considera nu stiu care serie este frumoasa sau urata.tot ce conteaza pt ei e ca masina sa placa catorva zeci de milioane care au potential sa o cumpere.

cred ca tu esti cel care nu a inteles.

iti mai spun odata. bineinteles ca poti avea o parere, dar avand in vedere ca nu esti potential cumparator de masina noua, parerea ta pt fabricant este egala cu 0.nu are nimic in comun cu strugurii.fabricantul nu are nimic de castigat sau de pierdut ca tie sau mie sau oricui care nu e cumparator de masina noua, considera nu stiu care serie este frumoasa sau urata.tot ce conteaza pt ei e ca masina sa placa catorva zeci de milioane care au potential sa o cumpere.

de unde stii? ai vorbit tu cu ei (marketing&sales)? poate are prieteni potentiali cumparatori...

defineste potential...bani? si daca au potential, dar nu le place masina?

si daca cei care nu au potential, totusi fac pe dracu n patru sa aiba masina (fiind in love cu ea) si fac rost de potential, atunci parerea lor ar conta, nu?

cred ca un salesman dintr-un showroom ar pune punctul pe i aici.

de exprimat pareri aici pe forum nu zic nimic, daca nu ai bani sa o cumperi, nu o poti judeca, nu?

ptr cine a vazut filmul, pe sistemul:

nici eu. semeni cu vanzatorul din clipul cu DMX care ramane cu buza umflata, ptr ca avea prejudecati...

on: oricand poate cineva fara potential recomanda altcuiva cu potential (prieteni cunostinte), masina...ai vazut ma noul seria 3? e bestial..da mah? da, du-te la XY, fa un test drive etc...hopa un client!

e grele.. :rolleyes:

Edited by max83

Eu cred ca o sa fie mai bine vanduta noa serie 5 decat noa serie 3 ! Sunt prea multe asemanari intre ele si omul o sa aleaga spatiul mai mare de la seria 5 !

Si pretul de achizitie mai mare, F30 va avea mai multe vanzari decat F10, garantat! Cea mai bine vanduta serie este seria 3 ....

Exagerezi. E90 a fost criticat(in special doar exteriorul) pentru ca a fost un model cu mult sub asteptari. Cel putin cel fara facelift. In schimb, F30ul a fost primit mult mai bine.

Normal ca toti si-ar dori un model mai nou, pentru ca ai spus-o chiar tu, e mai nou, are mai multe optiuni. De exemplu, eu am e46, am criticat e90 pentru exterior/interior, dar mi-as dori unul pe considerente ca e mai nou si mai performant. Dar asta nu inseamna ca as fi impacat cu alegerea facuta. Dar deja la f30 lucrurile se schimba.

Ac intrebare o pun si eu,sub asteptarile cui ? S-a vandut f bine noua.Iar acum cand sh poti sa iei una cu 10-11k euro este cea mai dorita masina printre pusti.

Niciodata nu am putut intelege de ce cei cu modele mai vechi critica modelele mai noi.

Eu cred ca o sa fie mai bine vanduta noa serie 5 decat noa serie 3 ! Sunt prea multe asemanari intre ele si omul o sa aleaga spatiul mai mare de la seria 5 !

Nu toata lumea are nevoie de spatiu,nu toata lumea doreste sa mareasca pretul masinii cu 25%.

Ac intrebare o pun si eu,sub asteptarile cui ? S-a vandut f bine noua.Iar acum cand sh poti sa iei una cu 10-11k euro este cea mai dorita masina printre pusti.

Niciodata nu am putut intelege de ce cei cu modele mai vechi critica modelele mai noi.

Nu toata lumea are nevoie de spatiu,nu toata lumea doreste sa mareasca pretul masinii cu 25%.

Pentru ca gandesti semnificativ mai incet ca restul lumii, de aia nu ai inteles niciodata. Nu stiu cum sa o spun mai frumos, dar te prinzi tu.

Daca te oboseai putin sa citesti, ai fi vazut ca laudam f30ul. La fel ca multa alta lume care a criticat e90ul. Nu stiu de unde atata grija pentru ce masini critica unul sau altul. Nu e bine decat daca ridicam in slavi orice model scoate BMW pentru ca isi ia unul sau altul si se supara daca zici ceva rau de modelul ala. Eu nu mai raspund la niciun ofticat cu e90, e o mare pierdere de vreme.

Astept sa apara rain sa imi spuna ca nu e buna paginarea postului.

Edited by Gearhead

Ma amuza afirmatiile de genul "puteam sa imi iau e46 dar am preferat e36","puteam sa imi iau e90 dar am preferat e46 sau cine stie ce model mai vechi (pt ca e90 este cu mult sub asteptarile mele)",insa multi ca tine asteapta cu nerabdare ca un model mai nou sa devina accesibil din punct de vedere financiar.

Cu siguranta in viziunea ta gandesc mai incet decat restul lumii pt ca nu ma apuc sa critic ceva ce inca nu am vazut/pipait/condus si mai ales nu mi-l permit sau sa jignesc colegii de forum pt ca sunt frustrat si invidios.

Si daca nu iti plac modelele mai noi care e problema? Exista si Mercedes si Audi si atatea alte masini , nu e problema..

Sunt la fel de scumpe.

Edited by ionut_marius

Ma amuza afirmatiile de genul "puteam sa imi iau e46 dar am preferat e36","puteam sa imi iau e90 dar am preferat e46 sau cine stie ce model mai vechi (pt ca e90 este cu mult sub asteptarile mele)",insa multi ca tine asteapta cu nerabdare ca un model mai nou sa devina accesibil din punct de vedere financiar.

Cu siguranta in viziunea ta gandesc mai incet decat restul lumii pt ca nu ma apuc sa critic ceva ce inca nu am vazut/pipait/condus si mai ales nu mi-l permit sau sa jignesc colegii de forum pt ca sunt frustrat si invidios.

Sunt la fel de scumpe.

daca tu nu poti intelege pasiunea unuia ptr un model mai vechi, asta nu inseamna ca acela e un mincions sau un ipocrit, facand afirmatiile de care zici tu.

:thumbsup:

la fel cum n-ai putea intelege de ce eu, daca maine as avea cel putin 100k e, mi as lua numai e36, 4 dintre ele:

alpina b8 coupe 4.6 V8 25000e

M3 3.2 coupe SMG 10000e

e36 M3 coupe cu V12 S70 27000e

alpina B3 3.0 cabrio shiftronic 15000e

Incalc ce am spus pentru ca nu suport sa vad cum aberezi. Intradevar, e greu de vazut si pipait un e90. Am umblat destul de mult cu e90 ca sa imi formez o parere. Si oricum eu ma refeream la design.

Nu te mai lega de lucruri care nu s-au spus aici sau lucruri pe care nu le cunosti. Eu imi cumpar masina dupa alte criterii, nu ca sa epatez. La fel as putea sa spun ca multi ca tine isi iau X6, dar stau in garsoniera si fac foamea, urland pe forum ca impozitul si litrul de benzina sunt scumpe. Dar nu o fac pentru ca nu stiu nimic despre tine, decat ca gandesti in ritmul tau.

Eu nu puteam sa imi iau e90 acu 3 ani cand mi-am luat e46, nu aveam atatia bani de dat pe masina. Si nici nu imi voi lua e90, cel mai probabil va fi un e92, pentru ca imi place foarte mult. Si chiar si asa, voi face un compromis cu interiorul, pentru ca bani de f30 probabil ca nu voi avea.

In aceeasi idee, sa critici ceva ce nu ai vazut/pipait/condus nu se face, dar sa ridici in slavi ceva ce nu ai vazut/pipait/condus e ok ?

Edited by Gearhead

daca tu nu poti intelege pasiunea unuia ptr un model mai vechi, asta nu inseamna ca acela e un mincions sau un ipocrit, facand afirmatiile de care zici tu.

la fel cum n-ai putea intelege de ce eu, daca maine as avea cel putin 100k e, mi as lua numai e36, 4 dintre ele:

M3 3.2 coupe SMG 10000e

daca ai avea 100k ai uita de e36 in secunda 2

M3 3.2 coupe SMG 10000e

Daca un B3 Cabrio ar fi atat de ieftin, ar fi plin de ele pe strazi!:laugh: As lua si eu unul, la 15,000!!!:thumbsup: