Jump to content

Noua Serie 3 F30

AlinMotru90

Recommended Posts

iata si dovada, dar ne place sa ne contrazicem in draci

pai cine a zis asa ceva? eu sigur nu...daca aveam bani, luam si eu e92 nu 90.

in cazul meu:

mi-am luat masina acum trei ani, prima masina. am strans 3000e in vreo 2 ani, din salariu, plus inca vreo 2 din ce am castigat si eu la pariuri sportive (nu cu bulan).

am zis, ok, imi trebuie o masina la vreo 3000-3500 sa o si inmatriculez, am studiat piata, nu stiam foarte multe despre e36, mai aveam variante golf 3, corrado etc...e36 coupe mi-a rupt gura, exterior/interior, dotari, motorizari etc...si mi-am luat o frumusete, cu motor mic 1.6 ffind prima masina si cu carnet abia luat.

ce masina luam la 5000e noua? aici luand in considerare si preferintele fiecaruia, deci si ale mele.

Daca un B3 Cabrio ar fi atat de ieftin, ar fi plin de ele pe strazi!:laugh: As lua si eu unul, la 15,000!!!:thumbsup:

speram sa nu ma puneti sa caut exemple, mi-e lene la ora asta.

b3 cabrio e36 sunt si mai ieftine, am zis 15k unul in stare cat mai buna!

http://cautare.mobile.ro/vehicule/search.html?scopeId=C&isSearchRequest=true&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1100&makeModelVariant1.modelId=4&maxConstructionYear=1998

@viper05:

n-ai inteles nimic, as usual.

:pinch: :pinch: :pinch:

as uita de...romania, mai degraba!

Edited by max83

sainz, era doar teoretic (if i was a billionaire... :laugh: )

normal ca nu mi se pare accesibil. :cry:

Off: as vrea sa va vad plini de bani; o sa vedeti cum vi se schimba gusturile, preferintele, nevoile etc!:laugh: N-o sa mai discutati despre ursuleti si pisicute in niciun fel! Crede-ma!

Si eu am oftat pe langa Alpina, dar, acum, este imposibil! Si pretul mai mare, nici vorba de vreun discount si multe altele. Deci, nu era momentul.

ON: Asteptati masina, anul viitor si abia atunci vom putea avea o parere ...cat de cat!:thumbsup:

bineinteles max

e36 e tata lor, am zis ca nu-mi bat capu' cu tine te contrazici singur tot timpu cu e36-le tau cu tot

tu ai zis singur ca de aveai 100k ti-ai lua tot e36(nu o bucata, 4 bucati) nu ai schimba masina ca la tine e pasiune

in postul tau ce ti l-am aratat mai sus spui clar ca ti-ai luat e36 ca nu ai avut bani de e92

adevarul e la mijloc sau cum?

Edited by Viper05

Ce ma necajesc eu cand altii cumpara la 10-11k un E90 frumos si eu nu gasesc nici cum :).

Daca are cineve un E90 frumos, la banii astia + 1000 euro in stare buna si e de vanzare as vrea sa il cumpar.

Am dat prea mult pe al meu ma faceti sa cred. :)

E putin deplasat sa spui ca nu iti place E90 dar ti-ai lua E90LCI de parca ar fi maaaaare diferenta :)

La fel si cu ''E90 nu imi place dar E92 e foarte frumos''. E coupe vs sedan. Of of :)

@viper05

amice, ai o problema, fa niste sedinte de anger management.daca ai ceva cu mine personal, da pm si o reglam noi cumva...peste tot ma ataci de parca am facut parnaie impreuna si ai scapat sapunul din cauza mea...

imi cer scuze ptr offtopic :angel:

lol eu nu am nimic cu tine personal.

doar ti-am aratat ca te contrazici singur

nu e o diferenta atat de mare intre coupe si sedan la e9x

parerea mea e ca LCI-ul e90 trebuia copiat dupa e90 m3 :D

nu e? dar farurile? grila fata mai...ascutita? stopurile? liniile capotei? portbagaj?

:blink:

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfotos/topic26599_e92___aus_Freude_am_Fahren_*neue_Felgen*_3er_BMW_-_E90___E91___E92___E93.html&Topic_Cat=51

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndikatfotos/topic22401_325i_E90,_tief,_schwarz,_dezent_-_Winterschlaf_3er_BMW_-_E90___E91___E92___E93.html&Topic_Cat=52

@max83 Da de unde: - farurile provin din aceleasi de pe E90 redesenate sa se potriveasca coupeului,

- capota e la fel doar taiata alfel in dreptul farurilor

- grila fata mai ascutita????? ce inseamna asta? care e ''grila fata'' la tine?

- interiorul e identic

diferite sunt stopurile si partea din spate, luneta portbagaj doar e coupe. O dam in absurd daca mai vorbim de cat sunt de diferite. Doar e coupe-ul E90-ului. Nu e Z4.

@max83 Da de unde: - farurile provin din aceleasi de pe E90 redesenate sa se potriveasca coupeului,

- capota e la fel doar taiata alfel in dreptul farurilor

- grila fata mai ascutita????? ce inseamna asta? care e ''grila fata'' la tine?

- interiorul e identic

diferite sunt stopurile si partea din spate, luneta portbagaj doar e coupe. O dam in absurd daca mai vorbim de cat sunt de diferite. Doar e coupe-ul E90-ului. Nu e Z4.

:pinch: :pinch: :pinch:

in cuvinte vad nu ai inteles...

ps: grilele din fata la e90 au partea de sus parte din capota, la e92 sunt cu totul :thumbsup:

deci:

si inca una.

te contrazici aiurea, sunt total diferite.

diferenta mica era la e46 coupe/sedan, iar la e36 chiar infima (ochiului).

Edited by max83

daca ai avea 100k ai uita de e36 in secunda 2

+1

+1 ...

Cand ai atatia bani nu dai bani pe o masina care la un impact cu orice depaseste o tona si vine cu peste 60km/h te poate lasa cu sechele... daca nu mort.

+1

@ Gearhead,nu critic si nici nu ridic in slavi F30-ul,arata-mi postul ,eu gandesc mai lent si nu imi ad.aminte, tu ai spus-o.In schimb mi se pare penibil cand vine unul frustrat si da cu pietre ,doar pt simplu fapt ca el este posesor tot de seria 3 insa model de acum 15 generatii.Probabil peste 8-10ani,cand F30-ul va fi accesibil vei spune ca este cel mai reusit bmw.pana atunci traim in ro si gandim ro.,cea mai tare si mai buna masina este masina ta !

@ionut_marius

ma simt onorat ca ma faci frustrat :drinks: denota mare caracter :goodjob:

la fel ma simt...flatat ca sunt atat de previzibil, incat sa va puteti da cu parerea in locul meu, si stiti exact ce as face...in secunda 2.

".In schimb mi se pare penibil cand vine unul frustrat si da cu pietre ,doar pt simplu fapt ca el este posesor tot de seria 3 insa model de acum 15 generatii."

Pe sistemul:

cel cu maciuca cea mai mare, are dreptul de a o binedispune pe aceasta frumoasa (sau nu) domnisoara!

agenda:

maciuca = masina scumpa, cat mai noua

binedispune = critica sau ridica in slavi

domnisoara = new born F30

PENIBIL!!!!

Edited by max83

@ Gearhead,nu critic si nici nu ridic in slavi F30-ul,arata-mi postul ,eu gandesc mai lent si nu imi ad.aminte, tu ai spus-o.In schimb mi se pare penibil cand vine unul frustrat si da cu pietre ,doar pt simplu fapt ca el este posesor tot de seria 3 insa model de acum 15 generatii.Probabil peste 8-10ani,cand F30-ul va fi accesibil vei spune ca este cel mai reusit bmw.pana atunci traim in ro si gandim ro.,cea mai tare si mai buna masina este masina ta !

Nu am zis ca ridici in slavi f30. Nu ai inteles(inca), se mai intampla :)

Ce voiam sa spun acolo: daca laudam f30(cum de altfel am si facut-o, doar ca tu citesti ultima pagina si atat), nu era nici o problema. Chiar daca nu am condus/pipait masina.

Te rog sa citesti si restul posturilor mele. Daca nu o faci, atunci sa nu mai imi adresezi nici un post, pentru ca vorbesti in necunostinta de cauza si totodata niste magarii imense. E al doilea post in care spui niste lucruri care nu au legatura cu mine, dar le pui pe seama mea.

Sunt doar 6 generatii de seria 3, cel mai reusit BMW cred ca e 328, iar eu nu am spus ca masina mea e cea mai buna masina(dar e un exemplar frumos).

Iar ca sa nu intelegi gresit, mie imi place f30 foarte mult, in special cel cu m-paket, la fel si interiorul si noul volan sport. Nu imi place e90, decat LCI cu m-paket si imi place foarte mult e92.

Sper ca nu conduci precum scrii.