Jump to content

Accident motor politie cu un...BMW

Sedan

Recommended Posts

Un politist pe un motor BMW in cursa de urmarire , a intrat in plina viteza intr-un seria 3. In masina urmarita, un smecher cu gagica-fiica lui Mateut (Dinamo)

http://www.gandul.info/politica/video-smecherul-cu-bentley-alb-de-la-congresul-pdl-a-bagat-in-spital-un-politist-de-la-rutiera-8505040

Accident moto-video

Edited by Sedan

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pai da, dar d.p.d.v. al condusului si al traficului, DUPA CURBA nu avea cum sa il evite prea mult ala cu cupeul, desi motociclistul era in cursa cu semnalele luminoase si acustice in functiune, eu zic ca si motociclistul avea ceva viteza, mai ales ca el DEPASEA IN CURBA. adica nu s-a gandit la viata lui si ceea ce ar putea aparea de dupa colt. apropo, daca in locul cupeului era un tir, ce mai facea? ca tirul opreste in 50 metri (am zis la misto), tot il bagau pe tirist in vina? ca ce?

exact Dane !

pai sa te omoare pe tine , om normal, care merge regulamentar pt ca il fugarea pe unu ca sa ii dea telefonu sa vorbeasca cu unu din PDL si sa incheie treaba , oricum , ala cu bentley-iul cred ca s-a distrat pe cinste =)))

Poiuyt, ai tras vreo doua consideratii si pe topicul asta de ne doare capul... in fine, e treaba ta. Dar daca postarile tale de pe topicul asta sunt serioase si chiar asa gandesti tu imi pare rau sa iti spun si cu mare regret, chiar aveam o parere ok despre tine...

Pe forumul motociclistilor s-a vorbit destul de mult pe tema asta si politistul chiar era un tip ok si apropiat de motociclisti si in sprijinul acestora prin activitatea lui.

Sa vii cu consideratii de genul asta mi se pare lipsa de bun simt... dar in fine, traim in Romania si nici atunci cand un om vrea sa faca ceva bun, tot nu e bine...

Pe forumul motociclistilor s-a vorbit destul de mult pe tema asta si politistul chiar era un tip ok si apropiat de motociclisti si in sprijinul acestora prin activitatea lui.

Sa vii cu consideratii de genul asta mi se pare lipsa de bun simt... dar in fine, traim in Romania si nici atunci cand un om vrea sa faca ceva bun, tot nu e bine...

+1.asta e...Ne mai miram de ce suntem de bataie de joc si ne revoltam atunci cand legea nu e respectata.Asemenea remarci sunt emblematice pentru o natie care ar vrea sa fie ceea ce nu este.

Edited by jensson

Motopolitistul se afla la Floreasca daca nu ma insel, a fost transferat de la Constanta si se pare ca are o groaza de probleme foarte grave si e posibil sa ramana paralizat.

Sunt colegi de-ai nostri care au patit-o, nu mai departe de intalnirea nationala si multi altii, un accident e un accident. Nu pot sa vin eu gogu metrologu si sa emit pareri cum ca el, politistul a fost un prost ca a intrat pe contrasens si alea, alea, alea.

Doamne Feri, nu vreau sa las impresia ca as spune ca cel cu auto BMW ar fi avut vreo vina in toate astea...

De apreciat faptul ca inca mai sunt idealisti in tara asta, oameni care chiar vor sa-si faca datoria si cad victime modului in care se circula in Romania, sunt victimele fix a ceea ce vor sa indrepte unii dintre ei.

Sanatate motopolitistului si poate justitia isi va face datoria fata de nemernicul ala pdl-ist... cu toate ca dupa fapte vorbind, ala poate fi tras la raspundere doar pentru faptul ca nu a oprit la semnalul politistului si... cam atat :(

Eu totusi zic ca e si putin teribilism din partea motopolistului hai sa fim seriosi daca gandesti putin rational poti conduce fara sa te omori singur. Nu cred ca obligatiile de serviciu il pun sa isi puna viata in pericol extrem si daca nu putea sa prinda masina respectiva putea anunta alti colegi care sigur il opreau... A vrut sa fie un justitiar singuratic si l-a lovit si pe omul ala cu BMW care chiar nu avea nici o vina ... ganditi-va si la el masina praf asigurarea ii da mai putin decat valoareaza masina poate s.a.m.d.

Politistul cu maini picoare rupte si in spital si totul datorita faptului ca actionat gresit ! Un filtru sau ceva sigur putea oprii masina respectiva si sigur avea si numarul de inmatriculare. Vorba unui coleg daca era un autocamion ? ....

Inca tanarul care conducea BMW-ul se scuza si l-au facut astia sa se creada vinovat ... Daca toti lucratorii din serviciul public platit de mine si de voi ar conduce atat de iresponsabil atunci toate ambulantele toate masinile de politie in urmarire si toate masinile de pompieri ar face accidente zilnic !

Daca murea cineva in masina pe care o lovea justitiarul nostru ? Atunci iara se marsaluiau treburile ...

Tot ce vreau sa spun e ca nu conteaza scopul oricine trebuie sa conduca RESPONSABIL altfel se vede rezultatul.

De unde stii ca acel politist a condus iresponsabil?!?

Toate accidentele se fac pe fondul iresponsabilitatii?!? A teribilismului sau alte alea?

Nu spun ca nu e posibil ca sa fie 100% "vina" lui sau faptul ca avea niste pneuri vechi, imbatranite pe moto ca stim cum e la noi materialul de "concurs", ca poate a nimerit o zona murdara pe sosea si de asta a iesit prea larg pe viraj, etc... Sunt multe supozitii si adevarul il stiu doar cei care au fost acolo.

Eu nu acuz pe nimeni, absolut pe nimeni. Spun doar ca evenimentul e regretabil si mai afirm si ca e pacat ca un om care chiar a avut intentia sa isi faca datoria e posibil sa-si piarda viata sau sa ramana mutilat pe viata din cauza unei situatii care-si are originea la un nemernic ce provine dintr-o familie care a mai ucis oameni si alte alea...

Nu cred ca e deloc teribilism, omul doar isi facea meseria. Ai impresia ca daca vine ambulanta la tine, pentru ca ai o urgenta, si merge pe contrasens si trece pe rosu o face din teribilism? Nu, o face ca sa ajunga mai repede si ca sa iti salveze tie viata. Asa si cu politistul, faptul ca dobitocul ala nu a oprit la un semnal regulamentar il obliga pe politist sa ia toate masurile necesare pentru a-l opri, intrucat exista prezumtia ca din moment ce nu ai oprit esti in mod clar suspect, poate era un criminal evdatat din inchisoare si cautat, poate era un violator urmarit, poate era unul care la urmatoarea intersectie putea sa intre intr-unul nevinovat, s.a.m.d. Apoi daca politistul avea in functiune semnalele acustice si vizuale, ca sofer ai obligatia sa tragi imediat pe dreapta si sa faci loc! Circumstantele in care s-a petrecut evenimentul ne sunt oricum necunsocute, putem emite doar pareri, insa nu cred ca e corect sa spunem ca politistul a fost teribilist. Cand nu isi fac meseria dam cu noroi in ei, cand o fac iar nu e bine ca au fost teribilisti... Edited by mik15

sunt inconjurat de politisti, de la neamuri la nasi si altii...politia romana este de toata jena, fara sa am vreo retinere in aceasta privinta, repet, de toata jena ! este si normal de fapt , pei , de ce ar fi altfel ?! :) asta e minunata noastra tara ,iar politia trebuie sa fie slaba pt ca cei de sus sa fie puternici :) in fine.

ala cu motocicleta, pasionatul ala, putea sa omoare oameni nevinovati ..pt ce ?! pt un salariu mizer ?! pe cel cu bentley il durea la bascheti si daca reusea sa il opreasca ..ce putea sa ii faca ?! sa ii dea o amenda , de exemplu ?! :)))

dar iar le cunoaste d-rive pe toate rolleyes.gif

Ne mai miram de ce suntem de bataie de joc si ne revoltam atunci cand legea nu e respectata.Asemenea remarci sunt emblematice pentru o natie care ar vrea sa fie ceea ce nu este.

pai legea nu este respectata tocmai , pt ca politia este slaba ! sau de toata jena ! daca ar fi ca pe vremea lu' Ceasca, altfel ar fi treaba peste tot in tara , nu s-ar mai fura atat nici la nivel inalt :)

politistul a fost un prost ca a intrat pe contrasens si alea, alea, alea.

realitatea asta arata , cam trist, dur poate , dar asa e hyper.gif

si mai afirm si ca e pacat ca un om care chiar a avut intentia sa isi faca datoria e posibil sa-si piarda viata sau sa ramana mutilat pe viata din cauza unei situatii care-si are originea la un nemernic ce provine dintr-o familie care a mai ucis oameni si alte alea...

care datorie !? laugh1.gif il prindea si ?! ce ii facea ?!

pai daca e asa de nemernic si a mai omorat oameni , de ce e liber si are bentley !? =)))) si mai ales ce i-ar fi facut militianu daca il prindea ?! oricum , mai eficienti sunt aia cu logane, am vazut ca mai prind oamenii desi au masini inferioare fata de ale celor urmariti :)

nu cred ca e corect sa spunem ca politistul a fost teribilist.

daca politistul ar fi mers normal dupa ala , deci fara sa forteze, l-ar fi putut urmarii decent pana cand ii se termina benzina bentley-ului si erau toti in siguranta :) in plus , daca dadea numarul prin statie putea afla mai multe despre el si probabil exista alte modalitati de a te lua de persoana doar dupa numarul de inmatriculare , in caz ca ii scapa , sa zicem,.

Edited by POIUYT

e de jena sistemul, sunt o gramada de oameni in Politie care inca isi mai fac datoria pe salariile mizere. E de jena pentru ca nu are dotarea necesara si cu toate astea totusi duc la sfarsit multe lucruri! Daca il prindea, chiar si daca ii dadea o amenda, el si-ar fi facut datoria, daca mergem pe ideea ca, la ce sa ma mai duc dupa el ca nu am ce ii face, atunci nu rezolvam nimic, asa nu o sa vina nici la tine cand o sa ii chemi ca au intrat peste tine in casa si te-au sechestrat sau mai stiu eu ce ti-au facut. Politia este slaba din cauza cadrului legislativ care nu e in ajutorul lor, politia e slaba din caua jusititei care da drumul unor oameni adusi acolo de politisti, e.t.c...sa nu mai vedem mereu doar partile negative, sa ne mai uitam si la cele bune, chiar daca sunt mai putine, dar sunt! Edited by mik15

te poti lua de o persoana dupa nr de inmatriculare...interesant asta,nu stiam..poiuyt,sincer ai o pareere care ma dezamageste cu privire la acest nefericit incident..politistul daca e corupt e javra,daca isi face treaba si isi risca viata,tot javra e..

politia la noi da doar amenzi si cam atat.

foarte rare cazurile cand judecatorii + politia isi fac treaba corect...d-aia e si plin de toate scursurile pe strazi.

este adevarat mik15 ca din acele considerente politia este slaba la noi, dar cred ca undeva , asta se si urmareste , d-aia este atat de mare si coruptia , traiasca sitemul !

te poti lua de o persoana dupa nr de inmatriculare...interesant asta,nu stiam..poiuyt,sincer ai o pareere care ma dezamageste cu privire la acest nefericit incident..politistul daca e corupt e javra,daca isi face treaba si isi risca viata,tot javra e..

las' , nu te mai intrista tu din asta, cel putin tu ai o alta parere deci, e bine, nu ?! twitch.gif

Edited by POIUYT

Of ce usor e sa stam pe margine si sa comentam si ala saracu sa sufere acolo ca a vrut sa-si faca datoria.

Eu il apar oarecum tocmai pentru ca din ce spun si altii era un om ok, corect. Genul de politist de care AVEM NEVOIE.

Cunosc si eu multi politisti, unii chiar mi-au facut nedreptati mari si au avut un comportament aiurea dar nu pot sa-i bag pe toti in aceeasi oala. Cunosc si politisti ok, cu capul pe umeri si cu neuronii la ei.

Politia nu (mai) este atat de slaba precum crezi. Uita-te ca cel putin in ultima vreme au aparut multi "grei" care sunt dupa gratii... chestii care nu s-au intamplat in ultimii 20 ani.

De unde stii ca acel politist a condus iresponsabil?!?

Toate accidentele se fac pe fondul iresponsabilitatii?!? A teribilismului sau alte alea?

Nu spun ca nu e posibil ca sa fie 100% "vina" lui sau faptul ca avea niste pneuri vechi, imbatranite pe moto ca stim cum e la noi materialul de "concurs", ca poate a nimerit o zona murdara pe sosea si de asta a iesit prea larg pe viraj, etc... Sunt multe supozitii si adevarul il stiu doar cei care au fost acolo.

Eu nu acuz pe nimeni, absolut pe nimeni. Spun doar ca evenimentul e regretabil si mai afirm si ca e pacat ca un om care chiar a avut intentia sa isi faca datoria e posibil sa-si piarda viata sau sa ramana mutilat pe viata din cauza unei situatii care-si are originea la un nemernic ce provine dintr-o familie care a mai ucis oameni si alte alea...

Mare parte din accidente din pacate da. Poate am fost cam dur in exprimarea mea dar acest lucru putea fi intr-o anumita masura evitat ! Toate lucrurile trebuie cantarite inainte de a lua o decizie - in cazul acesta a fost intrarea pe contrasens. (nu are rost sa batem campii cu poate si daca ca atunci ar fi o discutie fara sfarsit)

Respecte.

Politia nu (mai) este atat de slaba precum crezi. Uita-te ca cel putin in ultima vreme au aparut multi "grei" care sunt dupa gratii... chestii care nu s-au intamplat in ultimii 20 ani.

pai cred ca din cauza ca au inceput sa presteze si mascatii ?! ermm.png oricum , acei grei au fost doar circ la tv si cam atat..

on topic : si totusi a fost doar un accident , se intampla cu sutele zilnic, nimic extraordinar :)

Edited by POIUYT