Jump to content

BMW e36 (pisicuta)

Catalin BMW

Recommended Posts

Pai cam asta incercam sa explic si eu,de ce nu se fac teste la vitezele alea? adica ei dau 4-5*** la o viteza de 55km/h,de ce nu acorda stele si la un impact cu un zid de fier plin sau beton la viteze de 120km/h? oare masinile care au luat 4 sau 5*,in conditiile astea mai reusesc sa ia juma' de stea? eu cred ca nici un colt de stea nu iau.

cum spui tu..

e36 e culmea sigurantei, are o stea si jumatate iar alea cu 4-5 sunt degeaba, e o conspiratie. :)

Mori si in la 5 stele la 100 de km/h in zid, diferenta e ca tu mori si la 50 de km/h.

asta e faza.

iar in viata reala, in chestii dinamice in care masina ricoseaza, se ciocneste cu altele mai apuci sa franezi fie si o secunda doua ala in 5 stele scapa si la 130, iar tu mori si la 90..

cam asta e treaba.

Poate nu ti se pare diferenta mare, dar e fix o secunda doua de franare inainte de impact + masina cat et ajuta si ai zile..

Iar daca ai centura si te rostogolesti de 3 ori ila 90-100 -160 si nu nici pe dracul.. .Uite aici cum arata un M5 e61 touring

cu explozie la 187 de km/h pe autobahn, copil mic in scaun in spate, nevasta si sofer, au plecat toti pe picioarele lor, masina a iesit totala bineinteles.( tipul zicea ca airbag-urile aiu bubit la 140 km/h si din momentul ala a piedut si volan si orice control repet.. 140.. )

http://www.m5board.c...m5-touring.html

Edited by DOMI

e36 e cel mai bun :D, abia astept sa treaca vreo 3-4-5 ani sa fie un e46 vreo 2000 de euro sa si-l permita toti.sa vedeti numa , o sa fie cel mai tare beemveu ever.aunci o sa le citez postul asta :laugh: :hyper:

PS : astia de la bemveu sunt prosti, trebuiau sa ramana cu e36-le in productie pana in prezent.oricum e mai bun decat un e46 iar e46 e mai slab ca un e90, de unde rezulta ca e36 e mai tare ca un e90 :sorcerer: .tampitii au investit zeci poate sute de milioane in masinile astea cand puteau sa ramana cu e36-le

iar de prostii aia de la euroncap nici nu mai vorbesc, ce ingineri domle??/ adevaratii ingineri care intr-adevar stiu ceva despre accidente sunt soferii de e36 care vad accidentele pe drum, tabla de la beemveu e mai buna!!! :goodjob:

PS2: prost ala cu e61 M5, a dat o groaza de bani pe M5, putea mai bine sa-si cumpere 50 de e36 316i, eu asa as fi facut! :yahoo:

Edited by Viper05

cum spui tu..

e36 e culmea sigurantei, are o stea si jumatate iar alea cu 4-5 sunt degeaba, e o conspiratie. :)

Mori si in la 5 stele la 100 de km/h in zid, diferenta e ca tu mori si la 50 de km/h.

asta e faza.

iar in viata reala, in chestii dinamice in care masina ricoseaza, se ciocneste cu altele mai apuci sa franezi fie si o secunda doua ala in 5 stele scapa si la 130, iar tu mori si la 90..

cam asta e treaba.

Poate nu ti se pare diferenta mare, dar e fix o secunda doua de franare inainte de impact + masina cat et ajuta si ai zile..

Iar daca ai centura si te rostogolesti de 3 ori ila 90-100 -160 si nu nici pe dracul.. .Uite aici cum arata un M5 e61 touring

cu explozie la 187 de km/h pe autobahn, copil mic in scaun in spate, nevasta si sofer, au plecat toti pe picioarele lor, masina a iesit totala bineinteles.( tipul zicea ca airbag-urile aiu bubit la 140 km/h si din momentul ala a piedut si volan si orice control repet.. 140.. )

http://www.m5board.c...m5-touring.html

Domi,NU am spus ca e36 e suprem,daca ai fi citit mai sus,ai fi observat ca i-am dat perfecta dreptate lui filon,si sunt constient ca e36-le e slab rau la cap siguranta! Chestia e ca eu vorbeam de euroNCap,si unde vreau eu sa ajung e faptul ca si in viata de zi cu zi se intampla accidente la 100 si ceva la ora care intra direct in stalpi,in copaci grosi care sunt la fel de duri ca si stalpii,fara sa mai apuce sa franeze(adoarme,face infarct,etc). Iar intrebarea mea e destul de simpla: de ce euroncap nu face teste si la asemenea viteze?

P.S. Oare teoria ca daca ai centura si te rostogolesti la orice viteza fara sa patesti nimic,e valabila la orice masina(excludem cabrio cu soft-top)?

michael, eu sunt penibil??? nu ti se pare penibil sa idolarizezi o masina doar pentru ca e a ta???sa te faci ca ploua la orice argument logic, la orice date, doar pentru ca tie nu-ti vine sa crezi ce vezi?? aia nu ti se pare penibil??

oricum eu ma retrag de pe topicul asta, bafta

Edited by Viper05

Ma fratilor....dintre logan,stiti ce mi-ar place? pe bune ca as alege fara sa clipesc in detrimentul unui e36,mi-ar place MCV-ul ala in 7 locuri,eu zic ca e ideal pt vacante planuite in grup. Mai ales sa fie versiunea cea mai dotata(nu zic "ful" ca rade lumea de mine :frantics: ),as zice ca e o treaba ;) .

e36 e cel mai bun :D, abia astept sa treaca vreo 3-4-5 ani sa fie un e46 vreo 2000 de euro sa si-l permita toti.sa vedeti numa , o sa fie cel mai tare beemveu ever.aunci o sa le citez postul asta :laugh: :hyper:

PS : astia de la bemveu sunt prosti, trebuiau sa ramana cu e36-le in productie pana in prezent.oricum e mai bun decat un e46 iar e46 e mai slab ca un e90, de unde rezulta ca e36 e mai tare ca un e90 :sorcerer: .tampitii au investit zeci poate sute de milioane in masinile astea cand puteau sa ramana cu e36-le

iar de prostii aia de la euroncap nici nu mai vorbesc, ce ingineri domle??/ adevaratii ingineri care intr-adevar stiu ceva despre accidente sunt soferii de e36 care vad accidentele pe drum, tabla de la beemveu e mai buna!!! :goodjob:

PS2: prost ala cu e61 M5, a dat o groaza de bani pe M5, putea mai bine sa-si cumpere 50 de e36 316i, eu asa as fi facut! :yahoo:

nu stiu cine a zis ca e36-ele e mai bun ca orice alt model de bmw,discutia era referitoare fata de un logan 1.6 16valve...daca ar fi sa luam totul in calcul,pretul dotariile singurul avantaj din punctu meu de vedere al loganului este faptul ca este nou,atat,la restu ar castiga pisca,normal ca e46ele e mai bun,normal ca orice model de bmw este bun,aici era vorba de o comparatia intre e36 si logan,nimeni nu creed ca a zis ca e o masina super buna sau cea mai buna,eu am zis ca e o masina BUNA sau OK !! mai ales la pretul ei,dotariile si fiabilitatea ! insa se deviaza rau de tot de la post la post... eu inchei aici...

Edited by AdixX

e36 nu e o masina sigura si lasati-o asa. si de-asta nu poate face fata oricarei marci, productie dupa 2000. deasemenea, in afara de dacia, e36 nu bate multe nici la confort.

si nu in ultimul rand, aspectul e destul de invechit la interior, plasticele isi arata varsta (ca la orice masina) deci hai sa o lasam la locul ei, ca fiind o masina buna a anilor '90, dar depasita in secolul XXI.

• Like 1

e36 nu e o masina sigura si lasati-o asa. si de-asta nu poate face fata oricarei marci, productie dupa 2000. deasemenea, in afara de dacia, e36 nu bate multe nici la confort.

si nu in ultimul rand, aspectul e destul de invechit la interior, plasticele isi arata varsta (ca la orice masina) deci hai sa o lasam la locul ei, ca fiind o masina buna a anilor '90, dar depasita in secolul XXI.

Pe ce te bazezi cand spui asta? Eu am e36 si nu sunt de acord cu ce spui tu. :popcorn:

m-ai prins online :rolleyes:

hai letty ca amandoi avem e36, dar urca-te de exemplu intr-un opel astra H din 2005, masina de 5-6000eur si o sa vezi diferenta de la cer la pamant. adica la interior nu se compara cu un amarat de opel, pentru ca ... am zis mai sus.

LE: in opelul de care zic, ai telefon integrat in consola centrala, comenzi vocale (care merg), comenzi pe volan (ale noastre au?), calitatea plasticelor mai buna (poate si din cauza diferentei de ani) etc.

Edited by increatul

@poiuyt , e46 nfl, care bineinteles nici nu mai merita sa pomenesc e mai bun ca orice e90, nu se mai fac masinile acuma cum se faceau odata!

ma gandesc sa trec inapoi la e36 totusi! :sorcerer:

e36 e doar mai ieftin la intretinere decat e46 nfl si mai prost la stele de siguranta, personal , mie e46nfl si e36 imi par aceleasi masini :)

e90 facelift este foarte misto, mie imi place si cu siguranta este peste e46 fl la orice capitol.

Edited by POIUYT

e36 e doar mai ieftin la intretinere decat e46 nfl si mai prost la stele de siguranta, personal , mie e46nfl si e36 imi par aceleasi masini :)

e90 facelift este foarte misto, mie imi place si cu siguranta este peste e46 fl la orice capitol.

io faceam misto poiuyt,sunt deacord cu ce zici inafara de faptul ca e46nfl=e36, niciodata.

faptul ca e46nfl=e36, niciodata.

pai , amblele au ASC , ambele sunt in mare parte neintretinute, motoarele ar fi cam aceleasi , unele au chiar si mufa de diagnoza la fel, diferenta ar fi probabil la stelele de siguranta :) oricum e46 fl este peste e46 nfl la stele siguranta.

Edited by POIUYT

nu pe naiba, e46nfl=e36fl numai ca are alta rochie

of course

pai , amblele au ASC , ambele sunt in mare parte neintretinute, motoarele ar fi cam aceleasi , unele au chiar si mufa de diagnoza la fel, diferenta ar fi probabil la stelele de siguranta :) oricum e46 fl este peste e46 nfl la stele siguranta.

pai cum sa fie cam aceleasi motoare?cred ca te referi la benzina