Jump to content

BMW 318ci 143cp

CAR525tds

Recommended Posts

Vreau sa-mi iau un bmw coupe.Am gasit unul si baca imi dati si ceva informatii e si mai bine.E din Brasov si are ne BV-nu stiu cat-FLP.va rog sa imi spuneti daca il stiti pe asta sau alte sfaturi legate de tipul asta de motor si caroserie si daca distributia e pe lant.

Am uitat sa spun vrea 16000e pe el si cica are 81000km din 2001.

Edited by CAR525tds

stiu masina, am vrut sa o iau eu...

Masina are scaune sport si suspensie sport aftermarket, are un casetofon sau cd cu navigatie de e36 bmw ( care nu se aprinde) , este foarte joasa, a fost lovita mai peste tot, usa de la sofer nu se inchide bine si este vopsita cu "bidineaua", in fata capota si aripa din stanga a fost vopsita cred ca de acelasi mester cu aceleasi standarde de calitate :blink:.

Are oglinzi gen M3 facute pe vapor. Geamul de la oglinda din stanga este spart si nu cred ca gasesti sa il inlocuiesti datorita formei.

In spare are un luft destul de mare intre lampa spate dreapta si haion. A fost lovita si in spate dar nu rau , se mai vad urme si in portbagaj in locul rotii de rezerva unde nu a fost reparata. Are un far original si unul aftermarket (cel din dreapta).

Am mers putin cu ea si este foarte haotica, nu are directie precisa. Nu stiu daca se comporta asa din cauza jantelor (care au urme de bordura peste tot) a modificarilor aduse suspensiei, sau a altor probleme.

Masina are bari normale de coupe desi propietarul sustine sus si tare ca el are paket M. Deasemenea sustine ca oglinzile care sunt de o calitate ff proasta sunt originale bmw :)

Singurele optiuni sunt : scaune sport, jante aliaj, clima automata si plafon de culoare neagra.

Asta este masina:

http://www.autovit.ro/html/0/7/5/4/430754.php

Dupa parerea mea masina asta in starea care se afla face maxim 11000eur.

SUCCES!! :)

Edited by cookin

Este motorul N42B20. Are distributia pe lantz.

Date ai aici:

daten_318i.pdf

151395[/snapback]

daca tot a venit vorba de distributie pe lantz, daca te rog frumos poti sa-mi spui si mie ce distributie are un e30 di 86? te rog mult, n-am reusit inca sa aflu si nu vrea sa las pe orisicine sa umble pe la masina..

masina arata impecabil, parca acu 2-3 zile a fost scoasa de pe banda si nu vrea sa-mi bat joc de ea..mai ales ca acum e la reconditionare (infrumusetzare:) )