Jump to content

apa pe presul din dreapta

vali23b

Recommended Posts

Salut, am descoperit apa care baltea pe presul din dreapta am 318i e46 FL,cine stie sa imi spuna de unde a intrat,am lasat masina in ploaie torentiala si cand m-am intors am avut soc cand am vazut

Nu am mai avut pana acum aceasta problema,masina e luata din germania de mine anul trecut nu e luata de aici.

Daca descopar de unde mi-a curs apa o sa remediez problema,daca nu o vand ca m-am saturat numai ghinioane am avut cu ea,si e sufletu meu masina asta am bagat tot ce e mai bun in ea,dar nu mai rezist apa asta a fost picatura care a umplut paharul

Salut, am descoperit apa care baltea pe presul din dreapta am 318i e46 FL,cine stie sa imi spuna de unde a intrat,am lasat masina in ploaie torentiala si cand m-am intors am avut soc cand am vazut

Nu am mai avut pana acum aceasta problema,masina e luata din germania de mine anul trecut nu e luata de aici.

Daca descopar de unde mi-a curs apa o sa remediez problema,daca nu o vand ca m-am saturat numai ghinioane am avut cu ea,si e sufletu meu masina asta am bagat tot ce e mai bun in ea,dar nu mai rezist apa asta a fost picatura care a umplut paharul

da un search, sunt vreo 2 topicuri pe tema asta.

bafta

ai trapa la masina??? vezi ca pe la trapa 100% iti curge daca ai ...daca nu sa-r putea pe la parbriz ..plasticu de la stergatoare ...asa aveam si eu in masina balta acum 2 ani ...scurgerea de la trapa iesise din locu ei si toata apa se scurgea pe la stalp jos la sofer

pai si cum ai dat de scurgerea de la trapa pe unde e???

pe stalpul unde ai apa ..dreapta sau stanga il desfaci ....cu o surubelnita desfaci capacu dupa stalp pe care scrie airbag bagi sub el surubelnita si il scoti ..acolo ai 3 suruburi in forma de stea (cu 6 colturi ) cred ca cheie torx iti trebuie ..dar vezi ca o sa fie cam greu din cauza la parbriz ...dupa ce dai stalpu jos te apuci de plafon ...desfaci parasolaru ..maneru dupa plafon si dupa dai plafonu usor la o parte ..unde ai trapa ar trebuii sa se vada un furtunas care intra intro teava micuta ....il bagi la loc si gata ...verifica si furtunu-l dupa cealalta parte sa vezi daca e la locul lui .....treaba asta am facuto si eu acum 2 ierni ..aveam apa pe parte la sofer find frig inghetase de era sa-mi rup gatu cand am urcat in masina :))) oricum ar trebui sa dureze cam 1 ora toata treaba ..si o poti face si singur daca ai cateva scule decat sa dai bani la un service sau mecanic ...nu zic ca 100% din cauza asta ai apa ..dar daca dintr-o data ai dat de apa in masina si ai si trapa asta este cauza 100% si merita sa incerci sa vezi daca de acolo este sursa apei si sa elimini una dintre cauze inainte sa te apuci sa demontezi usi si parbriz :))

• 3 weeks later...

salut.

izolatia din usa la E46 se lipeste doar cu silicon negru? intreb pt ca am incercat sa gasesc un astfel de silicon negru si nu am reusit sa ma inteleg cu persoana de la magazin, tot ce am putut obtine de la el a fost niste prenadez (nu stiu exact daca asa se scrie). e bun si asta?

salut.

izolatia din usa la E46 se lipeste doar cu silicon negru? intreb pt ca am incercat sa gasesc un astfel de silicon negru si nu am reusit sa ma inteleg cu persoana de la magazin, tot ce am putut obtine de la el a fost niste prenadez (nu stiu exact daca asa se scrie). e bun si asta?

pe la izolatia din usa aveam si eu probleme cu apa ...era dezlipita vreo 20 cm ..siliconu negru cu care era lipita ramasese lipit de usa ...am dezlipit tot siliconu ala dupa usa (doar partea care era dezlipita de izolatie) ..am sters cu acetona bine pe usa si izolatie si am lipit cu loctite superbond gel ..acum nush cat de bine o tine sau daca se mai dezlipeste dar dupa ce am lipit si a plouat nu a mai intrat apa deloc

Ok. mersi frumos pt reply. o sa incerc cu prenadez, daca merge la cizmarie tre sa mearga si la BMW :)

de lipit ar trebui sa lipeasca ..dar sa nush cat de reziztent este prelandezul pe fier si vopsea ..plus ca trebuie sa ti presat foarte mult timp acolo sa se lipeasca bine..te poti duce in hornbach sau vreun magazin dasta mai mare de bricolaj si sa te uiti pe acolo de solventi dastia de lipit