Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

BMW-ul meu 316i e36

cosmin rusu

Recommended Posts

Totul incepe in 2007! Aveam un logan diesel (in folosinta,mi-l daduse nasul meu,are o firma de inchirieri auto), nu ma plangeam de masina consum mic,masina avea doar 5000 km, m-am hotarat sa imi iau masina , initial am mers pe logan nou dar cu un avans de 5000 ron trebuia sa platesc rate 10 ani o rata de 550 ron si mi-a c-am picat fata. M-am hotarat sa imi iau masina la mana a 2-a in buget de 4000 euro. Am apelat la un prieten care vindea masini la mana a 2-a sa vad care sunt mai fiabile si mai bune la pret, la care m-a sfatuit sa iau bmw 316i e36 pentru ca tocmai se ieftinisera dincolo si sunt bune! Atunci nu prea gaseai in Romania masini multe bmw de vanzare predominau golfurile 3 care nu imi placeau deloc, asa ca am intrat pe mobile si au inceput cautarile, am gasit la un pensionar o pisicuta din 1994 zicea mosul ca are doar 56000 km, nu l-am crezut dar m-am dus sa o vad! Am vazut-o mi-a placut si am luat-o! Am avuns cu ea la 3300 euro cu drum ,taxa,rar,cheltuieli cu tot, euro=3,4 ron era atunci dar nu ma caiesc de loc, vreau sa spun ca loganul de le 155 in sus face exact ca o dacie-tremura din toate incheieturile nu ma gandeam! Asta la 180 nu se simtea nimic! Am dus-o la un tester sa imi spuna ce are si daca are km reali, cei de la honda acolo am dus-o miau zis ca nu fusese nimic schimbat la ea dar nu imi pot spune daca avea km reali. Cand am luat-o atat interiorul cat si exteriorul arata ca nou, am ramas uimit! Pana acum nu am schibat decat telescoapele de pe spate care erau bune dar imi ruginise tija de la ele si cei de la honda mi-au zis ca s-ar putea sa mi e rupa in gropile din Romania! Asa arata masina in 2011, o sa va fac poze si cu interiorul!post-13057-0-95911500-1311629809_thumb.jpg

post-13057-0-87427500-1311629820_thumb.jpg

• Like 1

care aveti idee la ce pret merge un e 36 din 1997 full(dar fala piele) are incalzire in scaune , oglinzi electrice heliomate, dublu climatronic, 2 airbaguri, eleron , geamuri electrice. cam ce pret are? masina e impecabila . aprpo felicitari de masina
  • Like 1

Are carte service la reprezentanta, in primul an a facut doar 2600km, al 2-lea 4800 km .... ultima o avea in 2005 cand avea 48000 cand a schimat si cauciucurile( mi-a dat factura si garantia unde in 2005 masina avea 48000 , cel putin asa scria in garantie). Nu avem reprezentanta in Targu Jiu!

frumoasa pisicuta si pare foarte ingrijita, dupa cum arata foarte posibil ca aia sa fi fost km reali :). I-as vopsi barile si pragurile in culoarea masinii, in rest e ok asa stock, imi place! Bafta! :thumbsup: Edited by mik15

foarte bine intretinuta masina,ceva rar pe la noi

s o folosesti sanatos

Şi a mea e foarte bine întreţinută, şi a mea! :D :girlwink: :tender:

Şi se mişcă într-un mare fel! Love it! :wub:

Edited by Letty

6-7 afara iar in oras 10-11, lasand la oparte gluma , neamtul mi-a dat si roti de iarna aproape noi [pirelli snowsport] puse pe jante de tabla cu "capace"-nu stiu daca sunt ca ale lui Leti! Cert ca le-am schimbat cu unele de e46 luate din targul local de masini cu 100 ron! Le am si pe cele vechi in caz ca se intampla vreo "minune"!