Jump to content

Accident filmat live

CT84LEU

Recommended Posts

si la stiri am observat la orice stire legata de accidente auto , daca masina este BMW , Mercedes sau Audi se refera la ele cu urmatoarele nume BOLID , LIMUZINA DE LUX , BOLIDUL UCIGAS etc , indiferent ca unele dintre ele sunt cu motorizari modeste sau de o vechime considerabila , gen 316 - 318 oricum masini de pana in 150cp , fara suparare dar ei inseamna ca nu stiu ce inseamna bolid sau limuzina . Si daca in accidente sunt implicate masini de genul dacia , reno , opel , ford etc brusc atentia se duce spre partea soferului de genul sofer inconstient / sofer nebun si tot asa , nici de cum sa prezinte in mod obiectiv cele intamplate .

Mai era o stire cu nu stiu ce tigani prinsi la furat de aveau un rechin din 1900 toamna si baietii de la antena 1 prezentau masina ca mare limuzina de lux , gen stirea prinsi la furat de gaini cu limuzina , patetismul in jurnalismul romanesc nu are limite

Edited by Acero99

Si-a lovit-o si ala,stai linistit :rolleyes:

Dar totusi,ce dracu` era in cap la ala cand s-a bagat ?

cred ca nu a mai putut frana , nu a estimat bine distantele sau asta de filma s-a ambitionat sa nu-l lase

Edited by Myx

E E39...

Oricum, oricare din cei 3 putea evita accidentul. Astia doi nevinovati daca se mai uitau si ei in oglinda si ii faceau loc, iar asta cu BMW-ul daca nu era cretin.

Ce sa faca? Sa se uite in oglinda daca vine vreun tembel si se baga pe o banda inexistenta?

Am ajuns sa fac loc tampitilor ca ei nu se pot abtine sa circule regulamentar. Halal.

E E39...

Oricum, oricare din cei 3 putea evita accidentul. Astia doi nevinovati daca se mai uitau si ei in oglinda si ii faceau loc, iar asta cu BMW-ul daca nu era cretin.

totusi,l e vina celui cu bmw. filmul il vazusem de cateva zile pe ochevidets.

Edited by turmentatu

Pai evident ca ala cu BMW-ul e de vina, dar cu ce-i mai ajuta pe aia din celelalte masini? Nu se vede ce se intampla cu masinuta din dreapta, dar circula in dreptul unui tir... daca a tras de volan si a intrat sub rotile tirului e si mai naspa.

Sunt multi care merg in afara orasului (sau si in oras) si nu-si verifica oglinzile deloc. E bine sa te mai uiti din cand in cand... mai ales cand esti pe autostrada daca mergi pe ultima banda.

Edited by filon

Este e46 facelift toata ziua si toata noaptea , si buburuza din dreapta ce vine peste cel ce filma este o Corsa C .

Omul se grabea ca vad avariile in functiune sau poate nu a mai avut frane si a incercat pe cat posibil sa evite un impact frontal .

Este e46 facelift toata ziua si toata noaptea , si buburuza din dreapta ce vine peste cel ce filma este o Corsa C .

Da, ai dreptate... m-am uitat la stalpul C si e intr-adevar E46.

Oricum, Corsa C prinde tir-ul din urma. Presupunem ca tirul merge cu 100, Corsa cu 110-120, iar cel care filmeaza cu aprox 130. Pai la cat de repede vine si se duce asta cu BMW-ul eu zic ca are minim 180. Nu prea arata ca si cum ar fi franat, ci tocmai... a fortat. A zis ca are vreun monstru sub capota si ca are timp sa se bage... si n-a avut.