Jump to content

E46 M-technikII 320d

flavius.paul

Recommended Posts

mai iti trebuiesc oglinzi de iem pardon.gif

Le am in vedere ca upgrade in viitor, dar nu sunt o urgenta :)

Ti-ai rezolvat problema cu noua volanta pe care o montasei?

Da, uitasem sa revin cu feedback pe topic... a fost inlocuita volanta pe garantie fara nici o problema la service-ul de unde o cumparasem.

Cu prima probabil am avut ghinion... s-a constat ca avea joc foarte mare, iar acel ulei din volanta era tot improscat pe peretii cutiei.

Acum totul e ok, ambreajul tine la mijloc, fara vibratii si functioneaza ireprosabil.

PS: Producatorul volantei este LUK - in ambele cazuri.

Edited by flavius.paul

Ce spui Flavius..daca iau toba asta,se potriveste la mine...tot E46 2.0d am!

http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/evacuari-sport/tobe-finale-sport/toba-finala-sport-cu-2-iesiri-9401458.html

Eu vroiam sa schimb tips`ul,dar mai bine o schimb cu totul!

Da, e superba, sincer ... exact modelul acesta il voiam si eu pe a mea, dar trebuia sa mai stau sa astept la comanda si am luat ce am gasit pe stock.

Iti recomand cu incredere modelul acesta, linia de designe e foarte potrivita pentru e46 si cel mai important e faptul ca se intretine mai usor estetic fata de modelul meu... eu trebuie sa curat mai des negreala de la baza celor doua tevi.

Cat despre calitate... chiar e inox foarte bun, eu mi-am luat si o solutie de polish pentru accentuarea efectului de oglinda.

Edited by flavius.paul

Toba aia e interesanta ..eu am avut ceva asemanator dar diferit cu tipsuri drepte . Am cumparat fix de la vanzatorul din link .

Recomand omul dar nu toba ! a mea a avut deja puncte de rugina pe spate dupa un an :rolleyes: Nu mari dar au aparut .

Edited by sax1987

Toba aia e interesanta ..eu am avut ceva asemanator dar diferit cu tipsuri drepte . Am cumparat fix de la vanzatorul din link .

Recomand omul dar nu toba ! a mea a avut deja puncte de rugina pe spate dupa un an :rolleyes: Nu mari dar au aparut .

Nu zic ca nu e salvata de pete de rugina, depinde de cum a fost tratat inox-ul, cum este intretinuta si toba... iar eu recomand si acel polish de inox ce mareste luciul.

Ar mai fi si asta...eu initial forma asta o cautam,ramane sa ma decid si sa gasesc pe cineva care face sudura in argon!

http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/evacuari-sport/tobe-finale-sport/toba-sport-din-inox-turtita-si-10564635.html

Sincer :D dislike... nu merge pe genul acesta de masina, parerera mea e ca la e46 numai decat trebuie ceva cu tevi duble.

Foarte frumoasa masina, prezentarea la fel, pacat (in opinia mea) ca s-au pus pe ea o multime de chestii care depasesc sfera OEM.

N-am inteles totusi de ce interiorul este atat de neglijat... :)

Poate arata ca o cocina in ultimul hal.... vedem impreuna cat de curand :thumbsup:

Nu zic ca nu e salvata de pete de rugina, depinde de cum a fost tratat inox-ul, cum este intretinuta si toba... iar eu recomand si acel polish de inox ce mareste luciul.

Eu nu cred ca voi polisha vreodata toba ... cel putin nu in viata asta :smile:

Nu stiu cu ce e tratat dar iti zic ca am avut identica Carub . A ruginit pe partea din spate .

Ok succes la modificari !

ce e aiurea la tipsurile astea drepte e ca daca masina e diesel am observat ca se afuma spoilerul, partea stanga. de aceea abia la masinile euro4 (unde practic nu mai exista fum) fabrica le-a facut drepte. Cei cu diesel nu aveti problema asta? mai ales culorile deschise...

Eu cred ca inainte sa o pun ii dau un spray de grund si las decat tipsurile lucioase,ca practic alea ma intereseaza sa fie frumoase!:)

Cei care stau in spatele masinii au "acces vizual" si la spatele tobei...deci nu stiu ce sa zic in cazul tau.

ce e aiurea la tipsurile astea drepte e ca daca masina e diesel am observat ca se afuma spoilerul, partea stanga. de aceea abia la masinile euro4 (unde practic nu mai exista fum) fabrica le-a facut drepte. Cei cu diesel nu aveti problema asta? mai ales culorile deschise...

In cazul meu nu sunt probleme, conteaza ca motorul sa fie intr-o stare foarte buna, la mine doar marginile tipsurilor se inegresc cand merg tare...

• 1 month later...

Poate sa-i lege niste carnati de bara, la cat fum scoate.

:)

E46 nu a avut niciodata filtru de particule prin urmare la fumul pe care il scoate, este evacuarea schimbata aproape total incepand de la admisie, eliminat catalizatorul, a mai ramas doar finala probabil doar cu numele...

Edited by edy1092

Pe mine ma intereseaza toba finala si sunetul ei,ca scoate fum...nu cred ca este de la toba si nici nu ma intereseaza!

Eu cred ca pt un diesel se aude destul de frumos!

Toba finala e mai mult ca sigur ceva ieftin ... o sa te intereseaze si fumul, nu cred ca-ti convine sa-ti transformi masina in LOCOMOTIVA CU ABURI :)), ai senzatia ca vei fii privit ca zmeul zmeilor in trafic cu fumul ala in urma ta ??? :)) te inseli ....

Nu ma insel,pt ca nu am senzatia...

Nu ma intereseaza de fumul aluia,daca ar scoate si masina mea asa,m`ar interesa...probabil m`am exprimat gresit...

Mie doar imi placea cum se aude,dar unde dai si unde crapa!:))

http://www.youtube.com/watch?v=BrhavciCspY

Iar daca iti place asta, am nr celui care a lucrat la aceasta masina, are finala si catalizatorul scoase si daca nu ma insel inlocuite printr-o teava mai groasa decat OE. Eu cand am fost la el tocmai lucra la un E90 320d, la final nu scoatea aproape deloc fum iar sunetul era foarte putin mai gros decat cand avea finala pusa pe masina, chiar mi-a placut cum se auzea ...

http://www.youtube.com/watch?v=I-QBarRl5bw&feature=related

Edited by edy1092