Jump to content

E46 M-technikII 320d

flavius.paul

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Azi am vazut si eu masina.

Proprietarul pe nicaieri :angry2:

Ai gasit biletul? :D

Multumesc Costty pentru bilet, am ramas socat de impresionat :hyper: ... nu stiam ca esti in tara, dar sa ma mai gandesc la faptul ca eram amandoi la gradina botanica -> eu eram prins cu o sedinta foto. Poate ne mai intalnim live :)

post-8508-0-39899400-1320502870_thumb.jpg

Edited by flavius.paul
  • Like 3

Da, am venit de 3 zile si stau pana la sfarsitul lunii.

Si eu am ramas la fel de surprins cand ti-am vazut masina. Nici unul din noi nu eram in orasul de domiciliu :D

Aveai angel + semnale aprinse :-)

Am si pozat-o dar momentan nu pot atasa, ma chinui cu telefonul pe net.

Aveai angel + semnale aprinse :-)

Am si pozat-o dar momentan nu pot atasa, ma chinui cu telefonul pe net.

Da ... ma luasem cu vorba cu niste amici si le uitasem aprinse. Apropo, astept poza :thumbsup:

As vrea sa intreb... stiu ca ar trebuii un alt topic, dar poate stie cinvea "durerea" mea :)

Ma intereseaza cum as putea reseta algoritmul de calcul al consumului de pe BC. La ultimele rezervoare full observ o diferenta de 0.4-0.5l in plus pe BC fata de ce obtin la pompa.

Edited by flavius.paul

Da ... ma luasem cu vorba cu niste amici si le uitasem aprinse. Apropo, astept poza :thumbsup:

As vrea sa intreb... stiu ca ar trebuii un alt topic, dar poate stie cinvea "durerea" mea :)

Ma intereseaza cum as putea reseta algoritmul de calcul al consumului de pe BC. La ultimele rezervoare full observ o diferenta de 0.4-0.5l in plus pe BC fata de ce obtin la pompa.

pai eu zic ca eroarea este destul de mica...sau normala...deci nu cred ca ar trebui sa iit faci griji.

Frumoasa masinuta :)

Salut,f frumoasa masina...Am si eu aceiasi culoare si urmeaza pachetul M-tehnic 2,doar ca am o dilema pt tips`ul de la esapament!Tu de unde l`ai luat?!L.E. ...si triplele imi plac mult!:D

Am un baiat in Suceava ce m-a ajutat cu mai multe elemente de tuning. Toba e sport, completa din inox de la Carub.

Triplele -> veyron

Ce urat poate sa arate cu pleoape...Tiganie/kitch!

Stiu :D E tiganca mea si ma mandresc cu ea.

nici pe mine nu ma incanta f tare ploapele alea,dar este o chestie de gusturi...oricum oribile nu sunt in asa hal!:)

Nici eu nu sunt adeptul pleoapelor... dar in cazul acesta mie mi-a placut ca am eliminat spatiul negru/mort dintre faruri si capota.

De la sedinta de noapte - Iasi :)

post-8508-0-57755100-1320670457_thumb.jpg

post-8508-0-22626700-1320670467_thumb.jpg

post-8508-0-33906900-1320670475_thumb.jpg

post-8508-0-82949200-1320670535_thumb.jpg

post-8508-0-59219000-1320670634_thumb.jpg

Pai uite ce poze i-ai facut tu!

Cum sa pun eu poza facuta cu tel-ul?:p

Eram cu un cumnat, cauta si el un E46 si i-am zis: "uite un E46 frumos". Abia cand ne-am apropiat am observat numarul (il stiam de aici de pe forum).

post-27725-0-87708900-1320676146_thumb.jpg

Pai uite ce poze i-ai facut tu!

Cum sa pun eu poza facuta cu tel-ul?:p

Eram cu un cumnat, cauta si el un E46 si i-am zis: "uite un E46 frumos". Abia cand ne-am apropiat am observat numarul (il stiam de aici de pe forum).

Apreciez gestul :) Multumesc

Imi doresc sa vad si eu cat mai multe e46 la un nivel similar de intretinere... nu de alta, dar sa ii fie mai usor cumnatului tau de unde sa aleaga :rolleyes:

as mai reduce numarul de sigle M(cele din centrul jantelor, portbagaj si lucasuri) de pe masina si as da jos capacele Brembo, semnalizarile cred ca ar fi mai ok daca nu ar avea sigla de M. In rest masina e foarte frumoasa dar poze cu interiorul pe cand? Imi plac si triplele LED, nu ma incanta pleoapele insa nici nu imi displac! Bafta in continuare si ai grija de ea ca este frumoasa! Oricum te vei plictisi de ea la un moment dat, asa ca bucura-te pana atunci :) !

in cazul asta mai bine iti puneai leduri in cele originale :)

A fost un moft personal ce voiam sa-l aplic de mult timp, oscilam intre acest model si cel nFl cu led pe semnal, dar am vrut sa pastrez linia oem. Cat despre spartul triplei originale si pus leduri... nu ar fi iesit aceeasi treaba din punct de vedere calitativ (ma gandisem si la acest aspect).

Voi face un clip video cat de curand cu intreg sistemul de iluminare interior + exterior.

Edited by flavius.paul

Nu este cam mult 190 CP ?

E la o limita "safe", imi cunosc foarte bine motorul si stiu ca merge in parametrii de functionare extrem de buni. (soft-ul s-a facut oarecum personalizat, cu un avans putin ridicat pe injectoare si presiunea in turbina de la 2.25 la 2.40 bari)

Oricum nu abuzez de performantele noi decat in cazuri exceptionale si pe reprizele de acceleratii in depasiri; mi-a trecut de ceva timp nebuneala dupa senzatii (liniute, drifturi, talente etc). In plus fac peste 1000km cu un rezervor... deci iti poti da seama de stilul de condus.

Chestia cu resoftarea e o alta manie pe care o am in sange... e a patra masina cu chip din cele care mi-au trecut prin mana, era culmea sa nu fie si asta resoftata :)

Promit ca voi revenii cu un "demo" de acceleratie :rolleyes:

Edited by flavius.paul