Jump to content

e 39....schimbat suspensie,nu coboara FATA.AJUTOR

Recommended Posts

am schimbat suspenisa normala cu arcuri h&r coboara fata cu 30mm si spatele cu 15mm.

si amortizoare Monroe Reflex.

spatele a coborat ok,in schimb botul masinii imi sta ridicat.parca sunt amortizoare normale.

rigiditatea e ok,dar nu coboara fata.!?

un sfat?a mai patit careva asa ceva?

probabil ca aveai atat de obosite arcurile fata incat nu vezi diferenta.

Inaltimea (garda la sol) tine exclusiv de arcuri, nu de amortizoare.

Arcurile fata se lasa intodeauna cu varsta, sunt la sarcina maxima pentru care au fost propiectate non-stop, spre deosebire de cele spate.

Daca vrei sa fii sigur mergi intr-un loc plan si masoara garda masinii si compara cu cea de fabrica.

EU nu cred ca ai o problema.

In toate prospectele si ce hartii ai primit de la fabricant scrie clar maxim 30 mm, tocmai ca tin cont de uzuri, motorizari diferite ( ai aceleasi arcuri de la 520i (6L) pana la V8, indiferent de optiuni s.a.m.d

• 2 months later...

Relax,o a coboare si fata in cateva zile,doar sunt noi arcurile si amortizoarele,nu?

Nu are nici o legatura, diferenta trebuie sa fie imediata dupa schimb. Acele cateva zile sunt de fapt minute .. un kit complet iti va oferii perspectiva unei mai bune viziuni asupra produsului nou fatza de cel SH, altfel unde este investitia?

cu stima

salutare.

nu e mare filosofie.trebuie doar ca mecanicul vostru sa fie mecanic.eu am dat peste unul care nu era.

as vrea sa va pot arata cum se monteaza,doar ca nu am facut foto.

amortizorul are o piesa sudata pe el care trebuuie sa intre intr-un fel de canal,fanta...nu stiu cum sa-i spun.

la mine nu era intrat in locasul lui si imi statea toata fata la masina ridicata cu vreo 3-4 cm.

cam atat stiu sa va detaliez....daca are careva intrebari...... astept....

salutare.

nu e mare filosofie.trebuie doar ca mecanicul vostru sa fie mecanic.eu am dat peste unul care nu era.

as vrea sa va pot arata cum se monteaza,doar ca nu am facut foto.

amortizorul are o piesa sudata pe el care trebuuie sa intre intr-un fel de canal,fanta...nu stiu cum sa-i spun.

la mine nu era intrat in locasul lui si imi statea toata fata la masina ridicata cu vreo 3-4 cm.

cam atat stiu sa va detaliez....daca are careva intrebari...... astept....

fanta aia care intra in partea de jos in sant ? Pai ala e nebun ?

• 2 weeks later...
  • 11 months later...