Jump to content

Care este pretul corect pentru un BMW Seria 3?

s0s0drk

Cat ai da pentru un BMW?  

133 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Buna asta cu "daca tine de pret, de la el as lua-o". Cred ca esti singurul care gandeste asa din tara asta. In rest toti se targuie ca la cumparat de morcovi in piata. "Mult, frate, la banii astia imi iau seria 5", sau "Da' ce stie sa faca de banii astia?" sau "Esti nebun? In Germania e cu 4000 mai ieftina".

Ma amuza asta cu "In Germania". Incerca sa-mi dovedeasca cineva ca un E46 FL(2003 cel putin) se da in DE la 6000 si sant muuuulte exemplare la acest pret. Imi intra pe mobile si imi arata primele 5 masini de pe prima pagina...erau pe la 6300 si una era pocnita...dar se rezolva "usor". Deja la pagina 2 sareai de 6800 insa aia se credeau "unici posesori de E46". Mai poti da vreo replica la asta? :thumbsup:

Clisee de samsar...

"In Germania" E90 ul meu 318iA din 2007 a costat acum trei luni 15800... Dotari nu prea are, dar am luat-o din reperezentanta cu garantie si 32000 km la bord...

Cand vad pe forum 320d dotate si la preturi de nimic ma umplu de nervi... Unde mai pui ca toate au pana in 130000 km, sunt la "primul proprietar" si "fara accident"...

Problema la noi e cu moralitatea. Am vazut nenumarate cazuri in care se postau thread-uri, unde initiatorul cerea un sfat despre cu cat sa scoata masina la vanzare. Se ajungeau la preturi absolut jenant de mici cu motivul ca asta e piata. Daca nici pe un forum BMW nu se poate face o estimare reala a masinii atunci ce pretentii sa avem de la cei care nu stiu cum e piata? Nu e de mirare ca se dau E46-uri FL cu 6000, si E90 ajung la 10.000. Tin minte si acum un E46 320d din 11\2004 destul de bine dotat cu aprox 180k km, intretinut foarte bine. Proprietarul se gandea la un 7800 insa cu sfaturile prietenoase ale colegilor a ajuns undeva pe la un maxim 6500. Moment in care a spus "multumesc pentru sfaturi" si a cerut inchiderea topicului. Mi se pare absurd. In germania fara un 6700-6800 nici nu mirosi un E46 bine intretinut si mediu dotat. Cu tot cu transport, acte si alte cheltuieli te ajunge cel putin 7500-7600 in tara. Insa el se cere a fi vandut sub pretul initial din Germania.

Apoi mai era un thread pe aici cu un E90 320d(2005) "tzipla"(citez) si colegul ne cerea sfatul daca mai poate negocia la pretul de 10.000 pentru e cam scump. Va dati seama cum gandesc oamenii astia?

Ah, deci sa inteleg ca pana la urma nu sunt eu nebun ci forumul e de vina. Asta era si parerea mea, nu de alta dar chiar ma gandeam ca daca nici aici nu poti obtine niste pareri avizate si neinteresate (ca, hai sa fim seriosi, ce interes ar avea Gigel sau Costel care nu ma cunosc sa-mi scada pretul la masina, daca ei sunt din Timisora si eu din Constanta?) atunci altundeva n-am unde. Insa se pare ca m-am inselat. Imi pare bine ca nu gandesc doar eu asa. Pacat insa ca pe un astfel de forum e plin de "binevoitori".