Jump to content

BMW e36 316i

kszabi2005

Recommended Posts

De vanzare BMW 316i e36.

-Motor M43B16

-An fabricatie 1995

-240000km

-Jante aliaj BORBET(nu cele din poza!!!)

-Carlig de remorcare

-Aer Conditionat

-Incalzire scaune

-2xAirbag

-Volan sport in 3 spite

-Proiectoare ceata

-Faruri cu Angel Eyes CCFL si Xenon!

Pozele vorbesc:

https://picasaweb.google.com/118204833503953609427/BMW316i?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNWzh8WU3v3__QE&feat=directlink

Pret: 2800euro

• 2 weeks later...

rugina? atinsa? lovita? zgariata? nr telefon. probleme cardan, cutie sau caseta de directie?

Rugina are un punct mic pe prag langa roata din stanga fata, foarte mic, acuma a aparut, de lovit nu e lovit, nu e zgariat, la cardan si cutie nu are probleme deloc si nici nu a avut probleme, caseta e ca si la orice bmw curge un pic dar problema asta am vazuto si la un 750 din 2007.

Nr. tel: 0745968343

unde sunt jantele din poze? poza cu rugina! ce inseamna curge un pic? ai umblat la ea? a fost reconditionata? ai incercat sa o repari? mergi cu ea asa, cu aceea scurgere?

Jantele de 16" sunt de anzare separat, scurgerea aceea e minimala, doar atat cat se vede ca are ulei pe el (nu picura sau de genu), in 2 ani nici 100ml de ulei servo nu a disparut, nu a fost reparat, nici reconditionat, mi-a zis mecanicu ca e boala bmw(a zis ca daca iau unu nou si ala o sa fie la fel), nu are nimica daca are atata scurgere.

Si rugina aceea e chiar la coltul pragului in partea stanga fata, e cat o moneda de un ban

Edited by kszabi2005

poza cu rugina. motorul cum se prezinta? ce a fost schimbat la ea? facturi, chitante ceva? ce bani ai bagat in ea? ce cauciuce are? alte defecte? mecanice, optice...

Facturi nu am ca nu ceream factura, am schimbat disc ambreaj, placa si rulment de presiune la ambreaj acum 2 ani, dupa aceea consumabile rotule, bucse, filtre si ulei. Are kit xenon pus de vreo aproape 2 ani, si nu am avut nici o problema (cum e la unele kit-uri ca ba se arde becu ba se arde ballastu), are angel eyes montat in faruri originale. Cauciucurile sunt pirelli pe fata si Yokohama pe spate, dar sunt pe finala deja. Motorul merge foarte frumos, nu bate, nu scoate zgomote ciudate. Atasez poze cu defectele optice: prima poza e rugina depe prag si a doua poza e bara din spate.

Daca esti interesat anunta-ma ca m-a sunat cineva ca vrea sa imi dea avansu, a fost sapt trecuta sa faca proba.

post-29243-0-03249000-1314019658_thumb.jpg

post-29243-0-39180600-1314019669_thumb.jpg

go for it, daca omu a fost mai rapid. sa iti dea avansul. 8)

naspa, fara facturi, iti dai seama, e greu sa crezi...dar nu zic ca nu le-ai schimbat. busita, atinsa? esti prop pe carte? I -II? de cand o ai? chei cate ai? incalzirea in scaune merge? probleme cu inchiderea?

"Si am uitat sa mentionez ca are carte service si inchidere centralizata cu telecomanda in cheie!"

adica carte service de unde? ai adus-o tu? sau ai luat-o de la cineva? cheia este ca la e46?

Edited by Munteanu

go for it, daca omu a fost mai rapid. sa iti dea avansul. 8)

naspa, fara facturi, iti dai seama, e greu sa crezi...dar nu zic ca nu le-ai schimbat. busita, atinsa? esti prop pe carte? I -II? de cand o ai? chei cate ai? incalzirea in scaune merge? probleme cu inchiderea?

"Si am uitat sa mentionez ca are carte service si inchidere centralizata cu telecomanda in cheie!"

adica carte service de unde? ai adus-o tu? sau ai luat-o de la cineva? cheia este ca la e46?

Da, eu l-am luat personal de la primul proprietar in martie 2009 din germania de la persoana fizica! Masinaeste pe numele meu. Chei am toate 4 originale inclusiv cheia de service (cel din plastic), iar cheia cu telecomanda nu este originala(este in forma de romb ca la e46/x5), am puso eu ulterior. Cartea service era completata cand l-am cumparat si a fost completat in continuare aici. Incalzirea in scaune merge perfect.

Edited by kszabi2005

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.