Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Probleme umiditate

Fan4BMW

Recommended Posts

Buna dimineata dragi colegi am si eu o alta problema depistata de acum 3 zile , problema sta in felul urmator de 3 zile tot gasesc apa pe capacul de la filtrul de aer si pe capacul de plastic de la debitmetru nu vad in alta parte apa doar acolo si din cauza acele ape de acolo imi uda si protectia de la capota aceea din material textil deci inseamna ca e o cantitate inseamnata de apa daca reuseste sa aude si acel material problema a aparut din senin si nu realizez de unde se strange apa aia pe capacul de la filtrul de aer si pe capacul de la debitmetru , un baiat din oras mi a spus ca poate sa fie condens , dar nu este sigur asa ca ma am decis sa va intreb pe voi sa imi dati un sfat ce pot sa fac sa nu mai apara apa :| multumesc anticipat

Masina: bmw 318i din 1992 seria3 e36 sedan.

Edited by Fan4BMW

Daca zici ca e apa curata banuiesc ca putem excplude lichidul de racire al motorului si lichidul spalatoarelor de parbriz... sper ca nu ai doar apa in astea doua.

Daca ploua tare banuiesc ca ne-ai fi spus ca a coincis cu vreo ploaie (mica sau mare)

Ma gandesc sa nu cumva sa te fi facut cu vreo fisura la sistemul de AC ceea ce ar determina clar formarea apei din condens.

va multumesc tuturor pentru raspunsuri , problema a aparut cum spuneam acu maxim 2-3 zile , instalatia de spalare a parbrizului am verificato toata am dat si materialul acela jos la aia ma dus gandul prima oara , si nu e de acolo o putem exclude , legat de ce ai zis tu de condens nu am AC pe masina am aer normal de la motor cald si rece sper sa nu fac o confuzie si fisura unde sa fi aparut de a udat numai capacul de la filtru de aer si de la debitmetru si in alta parte nu? daca mai aveti idei sau sugesti ce pot sa fac va rog sa mi le sugerati fara retineri

si legat de plouat a plouat in ultimele 3 zile foarte mult dar ma gandesc ca nu avea cum sa ajunga ploaia fix doar pe filtru de aer si pe debitmetru pe capacele lor , pentru ca trebuiau sa fie ude mai multe locuri...de aia am exclus singur ploaia

Edited by Fan4BMW