Jump to content

Bmw e46 coupe CDI informatii.

NoRo

Recommended Posts

Am inteles,si tot odata stiu ca dieselurile sunt mult mult mai pretentioase. 320i sau 318i cu motorul nou de 143..chiar si 325i,acum depinde sa vad ce si cum gasesc,ideea ar fi sa stiu exact cum e pe iarna cu ele sa nu ma trezesc ca merg prin sant cu ea sau cbiar deloc.Eventual ceva chestii despre aceste motorizari m-ar interesa.

Colegu',tinand cont ca in norv iernile sunt asa cum sunt,sa nu te astepti ca un bmw cu tractiune DOAR spate sa-ti mearga ca un range rover; aici depinde f mult si de stilul de condus. Oricum,in general se comporta destul de bine si pe timp de iarna,cu conditia sa fie intr-o stare cat mai bune si cel mai important sa fie adaptata cu anvelope corespunzatoare. Binenteles,daca o duci la limita si incepi sa faci drift-uri si jaloane cu ea pe sosele,pai atunci poa' sa aibe si mrs,prc,brm,frd,etc...nu numai dsc,ca tot te arunca in sant; insa,in conditii de condus normal si bine echipata(cum am mai spus),eu zic ca e ok chiar si iarna,in ciuda faptului ca are tractiunea spate.

Acum fie vorba intre noi,m-am descurcat eu cu baba mea(e36) care in afara de abs nu are nici-un fel de sistem,nici macar autoblocant...si nu te descurci tu cu un e46 care e NET superior?

Colegu',tinand cont ca in norv iernile sunt asa cum sunt,sa nu te astepti ca un bmw cu tractiune DOAR spate sa-ti mearga ca un range rover; aici depinde f mult si de stilul de condus. Oricum,in general se comporta destul de bine si pe timp de iarna,cu conditia sa fie intr-o stare cat mai bune si cel mai important sa fie adaptata cu anvelope corespunzatoare. Binenteles,daca o duci la limita si incepi sa faci drift-uri si jaloane cu ea pe sosele,pai atunci poa' sa aibe si mrs,prc,brm,frd,etc...nu numai dsc,ca tot te arunca in sant; insa,in conditii de condus normal si bine echipata(cum am mai spus),eu zic ca e ok chiar si iarna,in ciuda faptului ca are tractiunea spate.

Acum fie vorba intre noi,m-am descurcat eu cu baba mea(e36) care in afara de abs nu are nici-un fel de sistem,nici macar autoblocant...si nu te descurci tu cu un e46 care e NET superior?

Aici toate Taxi-urile sunt pe E-klas Mercedes-benz si alea stiu ca tot pe spate is cu tractiunea,am auzit ca soferii de taxi au iarna saci de nisip in portbagaj pt stabilitate,desigur iernile nu sunt mai rele ca in romania,ba chiar mai bune..e zapada dar e curatata.Am facut eu slalom si cu golf-ul intr-un viraj si cu cauciucuri de iaarna cu crampoane sau cum naiba le-o zice,oricum ma astept ca e46-ul sa fie ok la un condus normal.Vazand mereu in anunturi de vanzare "nu a fost condusa iarna" ma gandeam ca e chiar teribila pe zapada.

Ms de info! ideea e ca ar fi degeaba sa imi trimiti poze acum pana cand nu sun eu la vama si import la norvegieni sa aflu exact care e treaba cu inscierea apoi timpul in care voi vinde masina mea,timp sa vin in tara si probabil o vinzi de 3 ori pe a ta. 1-2 luni cam asa ar fi treaba.

Si oricum ma gandesc la una cu interiorul crem,volan cu comenzi si echipata bine,pretul undeva 8000-8500 euro,ce zic eu pe benzina iau sigur,modelul 2004 dieselul am vazut pe la 9000 euro in sus.Oricum sincer anul nu imi pasa,pt ca nu anul face masina mai buna si nu imi aduce nici un avantaj,desigur as dori ceva cu generatiile noi de motorizari,si sincer modelul facelift adica dupa 2004 nu imi place comparativ cu modelul vechi(care il si prefer).Deci sa fiu mai precis daca e benzina 2003-2004 fara facelift-ul ala oribil (probabil as face schimb cu cineva de aripi,bara si faruri usor dar nu vreau complicatii),iar diesel automat dupa 2004 si va trebui sa suport/schimb facelift-ul.

interior crem nu, insa pachetul shadow poate sa fie un inlocuitor bun la ceea ce vrei plus ca singurele dotari care nu sunt pe masina mea sunt: xenon, navigatie, trapa) in rest pachetul dymanic sport, comenzi pe volan, pilot,scaune electrice cu memorie si extensibile cu piele partial, pachet lumini interioare, CD oem bussines, etc, sunt prezente. eu nu ma grabesc sa o vand, de altfel a mai stat la vanzare vreo 5 luni pe acest forum insa doarece nu am primit pretul dorit pe ea am ales sa o scot de la vanzare momentan si bineinteles doar in momentul in care va fi cineva suficient de interesat sa stea de vorba despre toate detaliile masini abia atunci am sa promovez si pretul.

oricum bafta.