Jump to content

Schimbare culori bord la un BMW 320d din 2001

elvislorin

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

POZEEE!

Dupa cum o sa observati (ca doar va uitati la cea mai mica chichitza :) ) la display culoarea s-a schimbat dar nu e albastru...aceeasi problema e si la consola de AC...trebuie sa ajung la craiova la un baiat care se ocupa cu reparatii de telefoane si care cunoaste principiile de functionare ale ecranelor cu cristale lichide...e o folie portocalie pe spatele display-ului care are rolul de a dispersa lumina in mod uniform...asta trebuie schimbata cu una albastra...se rezolva :blink:

si o poza cu Bad Toy :)

in spate se observa locuinta mea...atat mi-am mai permis dupa ce am luat masina...am ramas copil sarac...eu si cu interceptor...frate facem club :blink: :)

Edited by elvislorin

POZEEE!

Dupa cum o sa observati (ca doar va uitati la cea mai mica chichitza  :) ) la display culoarea s-a schimbat dar nu e albastru...aceeasi problema e si la consola de AC...trebuie sa ajung la craiova la un baiat care se ocupa cu reparatii de telefoane si care cunoaste principiile de functionare ale ecranelor cu cristale lichide...e o folie portocalie pe spatele display-ului care are rolul de a dispersa lumina in mod uniform...asta trebuie schimbata cu una albastra...se rezolva  :blink:

244423[/snapback]

Nu stiu ce sa zic, pune si tu motorina, ca s-a aprins becul :)

Nu stiu ce sa zic, pune si tu motorina, ca s-a aprins becul  :)

244432[/snapback]

banii de motorina s-au dus in leduri... :) ...mi-au mai ramas vreo 3 bucati...poate le schimb pe 2 litri de motorina :blink:

• 1 month later...
m-ar interesa pe mine.................cam cat ar dura toata afacerea. eu am un seria 5 cu navigatie mare

:blink:

LE: defapt se vede in poza.......... :)

270167[/snapback]

pune o poza cu bordul si zi ce vrei sa schimbi

• 6 months later...
  • 2 weeks later...

am un prieten care monteaza leduri.

de la ceasurile din bord pana la ultimul buton din masina si ce mai vrea clientul.

lucrarile le face cu leduri de la zextar,de calitate si cu garantie.

o sa-i cer niste poze cu lucrari facute de el sa va dati seama despre ce e vorba daca intereseaza pe cineva.

am un prieten care monteaza leduri.

de la ceasurile din bord pana la ultimul buton din masina si ce mai vrea clientul.

lucrarile le face cu leduri de la zextar,de calitate si cu garantie.

o sa-i cer niste poze cu lucrari facute de el sa va dati seama despre ce e vorba daca intereseaza pe cineva.

astept cu nerabdare...poate are idee si despre display-ul cu cristale lichide...eu am pus leduri albastre dar se vede tot galben..mai tre schimbata o folie dar nu am om care sa se bage la asa ceva :blink: