Jump to content

Bara tip M bmw e46 ?

Dazzo

Recommended Posts

Salut as dori sa inlocuiesc bara fata de la masina cu una M style si as dori sa stiu ce-i care si-au cuparat astfel de bari aftermaket anumite detali gen calitatea acestora daca se potivesc bine fara probleme etc.

precizez ca masina e un seria 3 e46 facelift

stima

Salut!

Daca vrei sa schimbi bara e recomandat sa cauti o bara m-tech 2 originala second hand . Daca o gasesti trebuie sa iei in calcul schimbarea suportilor laterali care vin la imbinarea aripii cu bara , cei de bara normala nu se potrivesc cu bara m-tech, apoi tunelele de ear pt frana trebuiesc schimbati.

Ca si suma o bara sh cu proiectoare cam 1500 ron suportii cam 100 ron si tunelele de aer tot sh cam 300 ron plus manopera 2000 ron. Bafta

eu am schimbta kit-ul complet de m si nu am pus suporti la imbinarea dintre bara si aripa

deci,sa inteleg,trebuie si acolo pus un nou suport ala vechi l-am dat jos ca nu se potrivea

Da trebuie si acolo ca sina de la bara de m e mai mare decat cea normala dar merge si fara numai ca nu sta la linie

Da trebuie si acolo ca sina de la bara de m e mai mare decat cea normala dar merge si fara numai ca nu sta la linie

pai la mine momentan e fara sincer nu am stiut ca trebuie si aia am schimbat suportii laterali si ala de pe aripa l-am dat jos

o sa merg sa comand si alea

merci de informatie

cat au costat suportii ,si eu am schimbat si nu imi sta chiar la linie,imi sta cam 2-3 mm mai in afara..oare de la suporti sa fie?din reglaje nu mai merge

Edited by fizz

cat au costat suportii ,si eu am schimbat si nu imi sta chiar la linie,imi sta cam 2-3 mm mai in afara..oare de la suporti sa fie?din reglaje nu mai merge

Poate suportii nu sunt oem sau cine a montat bara n-a avut mana usoara ca sa zic asa.

Pretul suportilor sa zic maxim 150 ron la horgruem tuning sau ceva de genul asta, eu n-am suporti momentan, sunt lupul moralist :)

Edited by Mircea-Si

Poate suportii nu sunt oem sau cine a montat bara n-a avut mana usoara ca sa zic asa.

Pretul suportilor sa zic maxim 150 ron la horgruem tuning sau ceva de genul asta, eu n-am suporti momentan, sunt lupul moralist :)

stai ca nu mai inteleg acum, suportii mei sunt oem stock, ar trebui sa vina la linie cu suportii astia din reglaje sau trebuie sa iau altii pt m technik?

stai ca nu mai inteleg acum, suportii mei sunt oem stock, ar trebui sa vina la linie cu suportii astia din reglaje sau trebuie sa iau altii pt m technik?

Alti suporti speciali pt bara pt m-tech, daca se poate oem si asta daca si bara m e oem

Edited by Mircea-Si

Masina daca este nFL nu are nevoie de suporti, se potrivesc cei de pe masina, daca masina este FL ai nevoie de suportii de pe aripa care costa maxim 70 lei/set noi, originali la reprezentanta.

Mai ai nevoie de pasajele de aer de la frane care sunt cam 350-400 lei si cam atat.

Bara poti sa-ti pui si aftermarket fara probleme. Se gasesc si bari aftermarket la fel ca cele originale, nicio diferenta, doar o stanta BMW.

Alti suporti speciali pt bara pt m-tech, daca se poate oem si asta daca si bara m e oem

Bara m nu este Oem, suportii sunt originali , e46 nonfacelift , dupa cum zice colegul Brandex trebuie sa potriveasca la fix, inseamna ca trebuie sa ma duc la cineva sa o regleze la colturi Mai bine..

• 2 weeks later...

Masina daca este nFL nu are nevoie de suporti, se potrivesc cei de pe masina, daca masina este FL ai nevoie de suportii de pe aripa care costa maxim 70 lei/set noi, originali la reprezentanta.

Mai ai nevoie de pasajele de aer de la frane care sunt cam 350-400 lei si cam atat.

Bara poti sa-ti pui si aftermarket fara probleme. Se gasesc si bari aftermarket la fel ca cele originale, nicio diferenta, doar o stanta BMW.

masina e un 318i din 2003 facelift , nu stiu ce inseamna nFL

• 4 months later...