Jump to content

stopuri LED

Recommended Posts

Care e faza cu stopurile astea cu LED?

Link

Merg si pe e46 fara feislift ? E vreo diferenta la capitoul asta intre e46 fabricat inainte de 09/2001, respectiv dupa 09/2001? Cand le montezi trebuie sa le mai inseriezi vreo rezistenta, sau ceva de genul asta, ca sa nu beculeasca licurici prin bord?

Care e faza cu stopurile astea cu LED?

Link

Merg si pe e46 fara feislift ? E vreo diferenta la capitoul asta intre e46 fabricat inainte de 09/2001, respectiv dupa 09/2001? Cand le montezi trebuie sa le mai inseriezi vreo rezistenta, sau ceva de genul asta, ca sa nu beculeasca licurici prin bord?

151850[/snapback]

:) :blink:

nu trebuie mers cu masina la bmw sa bage testerul

Edited by alex_55

:)  :blink:

nu trebuie mers cu masina la bmw sa bage testerul

151916[/snapback]

bine ca esti tu destept! :)

"nu trebuie mers cu masina" sau "nu, trebuie mers cu masina"

...si ce anume ii fac pe tester? Trebuie sa ii faca un update la soft sau....?

edit: Va foarte multumesc ptr raspuns.

PS: da' cu "inseriezi" ce ai mai avut? a inseria = a aseza in serie (in cazul asta "a monta in serie....o rezistenta")

Edited by MaQ

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
Arata excelent. cu gust . bravo.

ps: da si tu un mail pls cu imaginea aia care o ai in avatar, am prins de curand ideea si e fffffffff tare am ras juma de ora.  :)  :)

249117[/snapback]

:) i don't get it man!

imaginea din avatar e masina mea...nothing special...only BMW

LATER EDIT cred ca te refereai la avatarul lui MAQ :blink:

Edited by armin

:) i don't get it man!

imaginea din avatar e masina mea...nothing special...only BMW

LATER EDIT cred ca te refereai la avatarul lui MAQ :blink:

249120[/snapback]

da, ma refeream la imaginea din avatarul lui maq, e un caine pe rotile cu o inghetata in fata unui afis cu : interzis cainii, inghetata si pe rotile si el cred ca zice : fuck.... nu stiu de ce dar am ras juma de ora cand mi-am dat seama de mesaj :) :)

Sunt misto si as fi vrut si eu dar ma cam interesa sa fie in leduri si stopurile de pe portbagaj.

249128[/snapback]

Nu`i vad utilitatea (celor de pe portbagaj). Mi`am montat eu vineri (multumirile de rigoare lui Mishoo), da` mie mi`a aprins martorii din bord. Maine trec pe la filaret sa vad cum se rezolva.

Nu`i vad utilitatea (celor de pe portbagaj). Mi`am montat eu vineri (multumirile de rigoare lui Mishoo), da` mie mi`a aprins martorii din bord. Maine trec pe la filaret sa vad cum se rezolva.

249336[/snapback]

Nu cred ca e vorba de utilitate cat e vorba de unitate a ansamblului.

O spun inca o data, este o parere personala, imi plac mult de tot stopurile in leduri dar sa fie si cele de pe portbagaj.

Arata excelent. cu gust . bravo.

ps: da si tu un mail pls cu imaginea aia care o ai in avatar, am prins de curand ideea si e fffffffff tare am ras juma de ora.  :blink:  :)

249117[/snapback]

S-a facut.

@ Mao: tu ai facelift sau prefacelift?

@ Fake banuiesc ca ai facelift si mufa nu s-a potrivit, corect? Cum ai rezolvat-o cu martorii din bord. Am aceeasi probelam :blink:

249948[/snapback]

Eu am prefacelift, dar nu am avut probleme cu martorii din bord.

de noroc....sau de modelul de stopuri.

Am vazut ca la unele (cum e si cazul celor luate de mine) scria ca nu e nevoie sa mergi la dealer sa iti reseteze eroarea aia. In cazul altora nu era specificata chestia asta.

Nu cred ca e chiar asa. Voi toti aveti prefaclift, la fel ca inca vreo 2-3 persoane, eu nu am auzit pe cineva cu facelift sa ii mearga fara probleme, pentru ca mufele nu se potrivesc trebuie legat fiecare fir in parte.

Eu am drosere (pt ca ledurile consuma mai putin curent de aici si eroare, computerul interpretand ca becurile s-au ars), dar am fost la 2 electronisti auto si nici unul nu s-a descurcat sa le lege pentru ca nu exista nici o schema.

Esti sigur ca ai modelul potrivit pentru masina ta?

Exista stopuri pentru

-e46 pana in 2000(2001):

http://cgi.ebay.de/LED-KLARGLAS-RUCKLEUCHT...1QQcmdZViewItem

-e46 incepand cu 2002:

http://cgi.ebay.de/LED-Rueckleuchten-Rot-S...1QQcmdZViewItem

Eu mi-am luat modelul pentru e46 fara facelift si nu am avut nici o problema cu mufele in sensul ca nu se potrivesc si trebuie sa leg fiecare fir in parte. Banuiesc ca si pentru facelift e aceeasi poveste