Jump to content

imi place...

mike

Recommended Posts

Navigand pe net am dat de urmatoarele poze...

Imi plac la nebunie cum arata... nu neaparat pentru 316-le meu, dar pentru cand imi voi lua un M... cine stie? :blink:

ce ma mira este ca nu le-am gasit de vanzare pe niciun alt site si cu atat mai putin pe ebay...

post-70-1109408306_thumb.jpg

post-70-1109408314_thumb.jpg

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Navigand pe net am dat de urmatoarele poze...

Imi plac la nebunie cum arata... nu neaparat pentru 316-le meu, dar pentru cand imi voi lua un M... cine stie? :)

ce ma mira este ca nu le-am gasit de vanzare pe niciun alt site si cu atat mai putin pe ebay...

14397[/snapback]

tiganieeee :) ,arata ca dracu :)

parerea mea bineinteles :blink:

oricum sunt mai reusite de alea luxus-style care mi se pare niste absolut hidosenii si m-am saturat sa le vad pe toate VW-urile si pe cateva BMW-uri din oras. Nu-i inteleg pe proprietari. Ideea e sa-ti faci masina mai frumoasa, nu sa schimbi niste piese de pe ea doar ca sa zici "dom'le mi-am schimbat stopurile, sunt marca X" si asa mai departe. :blink:

Parerea mea proprie e ca cel mai bine BMW arata cu stopurile lui de fabrica. :)

Parerea mea proprie e ca cel mai bine BMW arata cu stopurile lui de fabrica. :)

parerea mea este ca un BMW iesit din anonimat este unul personalizat... iar aceasta personalizare o poate da fiecare dupa gustul si placul sau...

... mie-mi plac astea si n-aveti ce sa-mi faceti :)

PS. nici nie nu-mi plac alea luxus-style :blink:

ca sa terminam cu polemicile fara de sfarsit... am sa va rog sa intelegeti ca mie-mi plac... si sa mai postati in acest topic doar daca incercati sa ma ajutati sa le gasesc

va multumesc pentru intelegere

14480[/snapback]

Eu am cautat da nu am gasit nici unde modelul asta.Macar daca ai stii ce masina imita,ca sa fie mai usor de cautat.Alea transparente sunt Lexus,am vazut ceva gen Acura TL.Nu stii cum se cheama?

@neamih

alea cred ca sunt. mercci fain

@wlf

astea cromate nu-mi plac deloc, dar modelul este cel cautat. 10x

@all

acum ca le-am vazut mai in detaliu, nu-mi mai plac nici mie asa mult... oricum ideea era sa ajung la prducator sau comerciant si sa mai caut si alte modele ca sa am de unde ma inspira :blink:

multumesc mult inca o data si ramane sa-mi fac singur niste modificari... virtuale deocamdata, dupa care revin sa va cer parerea :)

stopuri ca alea sunt pe un 325i coupe ZEU, am impresia ca sunt luate de la ausburg

14494[/snapback]

dap. B38ZEU..vine pe la rond la stadionu national cand e cald afara... dar nu dau bine deloc pe masina, zici ca e un melc cu spatele care beleste coarnele

uite ce amgasit eu la 120E

post-216-1109776686_thumb.jpg

Mike eu gasesc lampile interesante dar nu extraordinare.Oricum puritanii nojtri de pe forum ar fi surprinsi sa vada cu ce "tziganii" si "tzaranisme" de la firme de renume umbla "Tzaranii" din Bavaria montate pe masini:D.Apropo cea mai cool faza a fost cand a trecut pe langa mine un seria5 nou nout prafuit cu o remorca in care avea lopeti si greble :) :blink: