Jump to content

caut service/mecanic pentru N42B18(E46 316ti)

Eugen B

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul topicului, caut un mecanic/service care sa efectueze urmatoarele operatiuni la un motor N42B18, masina fiind un E46 316ti 10.2001 (vin scurt FW15313):

1. inlocuire filtru carter, sau oil separator (valva PCV)

2. inlocuire intinzator lant si patina lant

3. inlocuire garnitura baie ulei

4 inlocuire bujii

Piesele doresc sa le procur eu, stiu ce este necesar (garnitura de la capacul de distributie,garnitura capac culbutori,garnitura baie , filtru, ulei, O ring bujii etc), insa ceea ce doresc eu este:

1. persoana cu experienta (stiu ca schimbarea intinzatorului+patinei presupune repozitionarea motorului la "zero", ceea ce presupune un set de cale)...deci nu vreau pe cineva care invata meserie pe masina mea sau considera ca are aptitudini de mecanic dar habar nu are (pana acum am vazut destui..............)-deci cineva care a mai facut acest lucru si sunt dispus sa platesc in limita rezonabilului si a realitatilor economice

2. cine efectueaza operatiile respective sa imi garanteze pentru ceea ce face

3. as prefera sa fie in zona Brasov, sau la o distanta rezonabila

4. stiu ca sunt niste operatii de durata, insa stiu la fel de bine ca durata este aprox 8 ore in total, deci as dori pe cineva care sa faca totul intr-o zi si de asemenea as dori sa asist la intreaga operatie

5. nu doresc sa merg la reprezentanta -preturile mi se par imorale, iar expertiza de acolo imi da semne de intrebare

Daca credeti ca stiti o asemenea persoana/service, sau ati efectuat aceste operatii, sau masinile voastre au trecut prin asta si sunteti multumiti, astept cu interes parerile si sfaturile voastre.

Tot ceea ce vreau sa mai spun este ca sunt satul de lipsa de competenta pe care am constatat-o in timp ce incerc sa solutionez aceste probleme, deci ii rog sa se abtina pe cei care sunt off-topic sau nu au habar.(no offence)

Multumesc

Eugen

0723 700 358