Jump to content

Stie cineva masina asta?

CAR525tds

Recommended Posts

Am avut un 525,155.000 km cu capota vopsita ,in rest tipla ,am vorbit cu neamtu si mi-a zis ca a vopsito pentru ca avea prea multe ciobituri de griblura ,nu se vedea sa fie schimbat nimic in fata,nu vad care e problema pentru o usa ,o bara sau un far schimbat ,accidente usoare sunt foarte frecvente peste tot,in motor si in cutia de viteze bagi cel mai mult daca ai ghinion sa iti pice

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

sa nu va incredeti sub nici o forma in kilometrajul aflat la bord.si in germania se modifica la fel ca in romania.

152480[/snapback]

Ce vrei sa zici ? Toate masinile sunt matrasite,nici un handler serios"este adevarat ca au inceput sa se rareasca" nu se incurca sa dea km. inapoi, atunci nu mai credem pe nimeni si ne luam masini noi .

Ce vrei sa zici ? Toate masinile sunt matrasite,nici un handler serios"este adevarat ca au inceput sa se rareasca" nu se incurca sa dea km. inapoi, atunci nu mai credem pe nimeni si ne luam masini noi .

152505[/snapback]

Din diversitatea de opinii rezulta tot mai clar ca poti avea incredere doar in evaluarea ta si ajutat de una neutra - daca apelezi la mai multe esti in pom.

Decit sa apelezi la mai multe service-uri pentru a-ti evalua masina pentru ca ai dubii atunci mai bine cauti alta masina.

Citi dintre noi pot sa mearga in Ge pentru a alege/lua masina [in general lumea area un servici iar daca intri in criza de timp esti tentat "sa rezolvi problema ca doar nu te mai intorci o data sa cauti"].

Asadar cei mai multi ajung sa cumpere de la "vinzatori de masini" care stiu cosmetiza masina si actele.

Prin urmare ramii doar tu si reprezentanta - sigur ca si asa poti fi deceptionat de ce ai cumparat dar mai mult nu poti face - in principiu fara riscuri este masina noua - daca va uitati la emisiunea lui Lazarus despre auto ref la problemele de garantii la masini de import atunci chiar nu iti mai iei masina.

Viata este toata un compromis - daca il faci rezonabil poti fi multumit - si de tine si de masina :=)).