Jump to content

Cumpar bancheta cu cotiera, textil, E46 nfl

Recommended Posts

Asa cum spune si titlul topicului, caut o bancheta cu cotiera (identica ca model de textil cu cea de pe masina mea) ca sa-mi pot monta un sac de schi. Ofer 200 lei plus bancheta mea la schimb.

Daca bancheta este dotata si cu sac de schi, oferta mea creste la 100 de euro.

Nu sunt dispus sa investesc bani intr-un interior complet. Poate cineva vrea sa vanda masina si este dispus sa schimbe bancheta cu a mea sau pur si simplu considera ca nu a folosit si nu va folosi nicioadata cotiera din spate, banii rezultati din schimbul cu mine investindu-i in partea tehnica a masinii.

Cand am cumparat masina, nu am urmarit acest aspect, deoarece, nu credeam ca imi voi permite in viitor achizitionarea unui echipament complet de schi. Nu vreau si nu-mi place sa ma plimb cu schi-urile pe plafon, din diverse motive. Sper sa nu jignesc pe nimeni cu preturile afisate mai sus.

O poza cu modelul de bancheta pe care-l caut (poza este luata de pe forum):

post-24135-0-67212600-1312493728_thumb.jpg

Inca o poza cu modelul de textil de la scaun (poza este luata de pe forum):

post-24135-0-40276800-1312495881_thumb.jpg

Anuntul este valabil doua saptamani.

• 2 years later...

In aceeasi situatie am fost si eu. Mai rau chiar, pentru ca nu stiam ca sunt doua tipuri, fixa si rabatabila. Prima oara am luat rabatabila si o tin in pod acum, si apoi dupa lungi cautari am gasit una fixa. Imi mai trebuie sacul de schi pentru cea fixa. Momentan l-am adaptat pe ala de la cea rabatabila care e mai ingust si mai lung. Inca mai caut si eu :D

Poza cu bancheta postata de tine e rabatabila. Cotiera la cea fixa e mai groasa. Uite:

post-56171-0-54150900-1385619963_thumb.jpg

Copyright la poza @gerfried4you :D

am eu una fixa, cu cotiera si sac sky(optional, eu nu l folosesc) aceiasi culoare dar de FL dc te intereseaza...sau poate cu tot cu scaune :thumbsup:

poza

Mda, nimic de zis, dar problema este ca difera tapiteria de la fetele de usi. Si sa schimb si fetele de usi, deja se complica treaba.