Jump to content

Accident filmat din interior

Sedan

Recommended Posts

A TV crew going back home to Warsaw (road 801) in a Volvo V40, near the town of DziecinĂłw, was blocked by a green Seat Ibiza which suddenly drove out feeding road 805. To avoid direct hit, the driver changed the driving lane. To avoid another direct hit with a vehicle coming from the opposite site he changed it back. Our car slid, which resulted in a roll, falling to a ditch.

Clipul e din 2008 pe youtube, chiar asa de tare va plictisiti ?

N_are cum sa fie regizat. E plin netu de filmulete cu teribilisti din astia care se filmeaza.

Si de ce sa filmezi soferul cand puteai sa filmezi drumul , sa arati cum depasesti pe linie continua si in curba fara vizibilitate .

Hai ca vin ci detalii. Volvo circula pe drumul 801 in directia Varsovia cand in satul Dziecinów o alta masina a intrat de pe 805 pe 801 fara sa se asigure. Soferul il evita intrand pe contrasens dar ghinion ca din fata apare o masina, trage inapoi sa evite al doilea impact,intra in derapaj si face o tumba in sant. Cei din Volvo sunt o echipa de filmare si jurnalisti, de la o televiziune poloneza. In treacat spus ,polonezii sunt catastrofa la condus sunt de evitat in trafic.

Ma intreb de ce n-au sarit airbagurile?

Edited by Sedan

Ii vechi filmuletul... Apropos de siguranta masinilor Volvo, parerea mea ca V40 ii la fel de slab precum E36-le meu :D . Un exemplu trist ii asta http://www.stiridecluj.ro/social/accident-cu-patru-morti-la-ghirisu-roman-un-sofer-a-adormit-la-volan-si-a-omorat-patru-oameni-video- Iar din "vorbe" am inteles ca Volvo-ul avea ba 120 ba 140 km/h, iar vinovat este bineinteles soferul dubei. Scuzati de offtopic dar si eu am fost revoltat de cat de "sigure" is masinile Volvo. Numa' bine!

Ii vechi filmuletul... Apropos de siguranta masinilor Volvo, parerea mea ca V40 ii la fel de slab precum E36-le meu :D . Un exemplu trist ii asta http://www.stiridecluj.ro/social/accident-cu-patru-morti-la-ghirisu-roman-un-sofer-a-adormit-la-volan-si-a-omorat-patru-oameni-video- Iar din "vorbe" am inteles ca Volvo-ul avea ba 120 ba 140 km/h, iar vinovat este bineinteles soferul dubei. Scuzati de offtopic dar si eu am fost revoltat de cat de "sigure" is masinile Volvo. Numa' bine!

tu chiar te auzi ce spui??

ai vazut cu ce s`a lovit volvo`ul ala frontal??

vb de parca s`ar fi lovit cu un matiz...

OT..inspirat soferul la un momentdat ca a luat mainile de pe volan si a bagat capul la cutie!:)