Jump to content

problema casetei directie bmw e60 530d

Recommended Posts

de 2 ani aceasi problema.

Masina e 530d 2004, caseta e simpla, nu este activa. Problema e pacaitul din caseta de directie.Am schimbat capete de bara, semibielete , am strans caseta tot asa..

Am gasit din dezmembrari o caseta la 70.000 km , au pus o baietii din service sus, schimbat burdufe , totul ok, a tinut o saptamana, apoi a inceput din nou sa bata la schimbarea directie de mers.

m am saturat ma gandesc sa cumpar o caseta noua , pt ca directia e mai grea ca la tractor.. incomparabila cu un e46 sau un e39, dupa ce e si stransa si pacaie..

caseta noua si COLOANA VOLAN ma gandesc ca ar trebui sa cumpar

ma gandesc cum de 2 ani aproximativ bate caseta .. sa nu se fi facut un joc.. sa nu fie din volan ( volanul fiind m paket ) .. ca apoi sa le iau noi si tot asa sa faca.. de aia va intreb. credeti sa aiba altceva masina? multumesc

Edited by bmwe46k

• 3 weeks later...

dar cum se manifesta caseta de directie? intreb asta pt k si eu am un mic pacanit in volan. la mine e de la crucea cardanica de la capatul inferior al axului volanului( unde se face imbinarea cu caseta de directie cred)

un pacanit mic am si eu la un e60 530d cand misc volanul,cand virez stanga sau drpt dar numai la plecari de pe loc! am pus un mecanic sa verifice la caseta si a zis ca nu e cursa..din cate stiu o caseta de directie stricata curge!

• 3 weeks later...
Asta e boala e60 ului asa cum e si galeria de admisie,cum e si galeria de evacuare.Mie imi bate caseta de 2 ani.Nu are joc ,dar bate.A zis mecanicul ca a vazut cazuri cand si au cumparat unii caseta noua si dupa un an a unceput sa bata iar.Cred ca e o idee buna sa o reconditionezi.Daca tine ...te costa si mult mai putin.Apropo,cat costa?

Asta e boala e60 ului asa cum e si galeria de admisie,cum e si galeria de evacuare.Mie imi bate caseta de 2 ani.Nu are joc ,dar bate.A zis mecanicul ca a vazut cazuri cand si au cumparat unii caseta noua si dupa un an a unceput sa bata iar.Cred ca e o idee buna sa o reconditionezi.Daca tine ...te costa si mult mai putin.Apropo,cat costa?

am schimbat o si dupa 2 luni a inceput sa bata si ce noua :)

deci.. e o problema din fabrica sau mai bine zis de " politica " si bineinteles pe drumurile noastre dincolo tine lejer 10 ani :)

merge si asa cu bataie masina nu e pb.

• 1 month later...
Din pacate este o problema generala.Am prieteni care merg cu ele asa pentru ca teoretic nu au nimic decat acel zgomot +un prieten care a schimbat caseta pe garantie si dupa trei luni facea identic acela-si zgomot.Deci in concluzie trebuie sa va obisnuiti cu zgomotul.Am mai auzit de la un mecanic, ca poate pune niste bucsi de teflon dar nu am vazut nici o caseta lucrata de el.

• 3 weeks later...