Jump to content

Recomanda cineva service bavaria ?

Dazzo

Recommended Posts

Sunt nefericitul castigator a unei portiere lovite la un bmw 318 si as vrea sa imi fac masina la cei de la bavaria sunt ceva recomandari baieti lucraza bine isi fac treaba?

Nu. Evita reprezentanta pentru astfel de lucrari, foarte probabil o sa fie facuta de mantuiala. Cauta un service specializat pe tinichigerie si vopsitorie :thumbsup:

Pai o fac pe asigurare pe Generali ca ma trosnito unu in parcare si acum trebuie sa caut un service bun si nu prea am auzit vorbe de lauda despre bavaria sau radacini auto .... Si tare as dori niste recomandari unde sa ma duc am portiera infundata si zgariata pana la tabla .... Edited by Dazzo

Pai o fac pe asigurare pe Generali ca ma trosnito unu in parcare si acum trebuie sa caut un service bun si nu prea am auzit vorbe de lauda despre bavaria sau radacini auto .... Si tare as dori niste recomandari unde sa ma duc am portiera infundata si zgariata pana la tabla ....

...ti-ai dat seama ca am glumit mai sus, era doar asa o "replica"...mergi la Bmw Baneasa, un prieten de-al meu si-a facut ceva tinchigerie/vopsit la x5 acolo si au facut treaba buna

Pai o fac pe asigurare pe Generali ca ma trosnito unu in parcare si acum trebuie sa caut un service bun si nu prea am auzit vorbe de lauda despre bavaria sau radacini auto .... Si tare as dori niste recomandari unde sa ma duc am portiera infundata si zgariata pana la tabla ....

Autobayern..eu am revopsit masina la ei si sunt multumit de cum a iesit. Cauta si pe forum la servicii, sunt cateva oferte si acolo. Masina mea, inainte de a fi revopsita total, a avut 2 elemente revopsite la Filaret intr-un mod jalnic. Eu unul as apela la reprezentanta doar daca as avea masina in garantie, altfel costurile si calitatea serviciilor oferite mi se par penibile.

P.s. Recomandarea este subiectiva, bazata pe experienta personala cu reprezentantele Bmw si Ford.

Edited by B-490-RZV

Autobayern..eu am revopsit masina la ei si sunt multumit de cum a iesit. Cauta si pe forum la servicii, sunt cateva oferte si acolo. Masina mea, inainte de a fi revopsita total, a avut 2 elemente revopsite la Filaret intr-un mod jalnic. Eu unul as apela la reprezentanta doar daca as avea masina in garantie, altfel costurile si calitatea serviciilor oferite mi se par penibile.

P.s. Recomandarea este subiectiva, bazata pe experienta personala cu reprezentantele Bmw si Ford.

O sa incerc acolo pentru ca nu am alte soluti.

Un prieten si-a revopsit masina la bavaria si dupa 1 an de zile ia sarit lacu dupa masina si am o anumita retinere fata de bavaria dar am vrut sa aud si parerile voastre..

Acum sper doar sa ma primeasca cu asigurarea am cautat despre ei si se aud numai vorbe bune si am vazut si cateva exmple despre lucrarile lor arata foarta bine ...

Pe ce te bazezi cand spui asa ceva : "Evita reprezentanta pentru astfel de lucrari, foarte probabil o sa fie facuta de mantuiala" ?

Ce lucrari ti-au fost tie facute de mantuiala la o reprezentanta BMW?

De ce ar fi mai probabil ca sa fie facute da mantuiala la o reprezentanta decat la un service oarecare? Cam aceeasi oameni lucreaza peste tot, nu sunt cu nimic mai buni unii fata de altii :). De Dorel dai si la AB si la service-ul din colt . Macar la reprezentanta ai pe cine sa tragi la raspundere daca ceva nu iese cum trebuie.

@ Dazzo : Care e treba de ai deschis 3 topicuri pe tema asta?

Sunt nefericitul castigator a unei portiere lovite la un bmw 318 si as vrea sa imi fac masina la cei de la bavaria sunt ceva recomandari baieti lucraza bine isi fac treaba?

Da. Un vecin de-al meu. Top lac.

poison la autobayern dureaza atat pentru ca dintr-o lacomie crasa baietii de acolo primesc cate 20 de masini o data si lucreaza cate putin la fiecare , sa imi zica mie 14 zile si sa dureze 2 luni pai le dadeam foc la cosmelie , dupa ce ca cer o caruta de bani pe niste servicii prestate cu chiu cu vai mai te lasa si fara masina cu lunile , romania power

Autobayern lucreaza extrem de bine dar f greu. Am masina de 2 luni la ei si inca nu e gata, pt o revopsire totala. Calitatea e exceptionala, am mai vopsit o masina anul trecut la ei, dar dureaza o vesnicie

Eu cred ca daca veneai cu ceva de acasa indicele de finalizare a ''lucrarii'' era direct proportional cu valoarea ''atentiei'',conform zicalei:ai bani dai,nai bani nu dai... :w00t:

Pai dupa ce ei incaseaza de la asigurare aprox 130 mil pe 2 faruri + vopsit sa le mai dau si spaga? Pt ce ? Am bagat masina pe 5-6-7-8 iunie nu mai stiu exact, si inca nu o am. Sper sapt asta sa fie gata ca turbez, mai ales ca la o sapt dupa aia am ramas si fara bmw.

asta din punctul tau de vedere....din partea cealalta vopsitorii nu incaseaza nimic din acei bani...ei incaseaza salariul si atat...de aceea asteptarea asta mare si din partea ta si din partea lor...:)

E un service mic care se ocupa doar de tinichigerie. M-as mira sa schimbe asta ceva. Nu prea vad sa faca vopsitoru ala nimic de capul lui, si ei au curtea de masini plina, probabil pe toti ii amana. Vroiam sa fac si bmw-ul tot la ei acum dupa ce il repar dar mi-a ajuns. Pacat de ei ca lucrau exceptional. Mi-a iesit vopsitu complet anul trecut perfect

Pe ce te bazezi cand spui asa ceva : "Evita reprezentanta pentru astfel de lucrari, foarte probabil o sa fie facuta de mantuiala" ?

Ce lucrari ti-au fost tie facute de mantuiala la o reprezentanta BMW?

De ce ar fi mai probabil ca sa fie facute da mantuiala la o reprezentanta decat la un service oarecare? Cam aceeasi oameni lucreaza peste tot, nu sunt cu nimic mai buni unii fata de altii :). De Dorel dai si la AB si la service-ul din colt . Macar la reprezentanta ai pe cine sa tragi la raspundere daca ceva nu iese cum trebuie.

@ Dazzo : Care e treba de ai deschis 3 topicuri pe tema asta?

Pentru ca nu mi-sa raspuns la celelant am deschis pana am optinut raspunsuri iar daca se putea altfel scuza-ma sunt nou ..

asta din punctul tau de vedere....din partea cealalta vopsitorii nu incaseaza nimic din acei bani...ei incaseaza salariul si atat...de aceea asteptarea asta mare si din partea ta si din partea lor...:)

si care e problema clientului , atunci sa lucreze patronul ca el isi ia banii . M-am saturat de atitudinea asta a angajatilor care se uita cu fata aia miloaga , stii eu sunt doar angajat , ala mare ia banii , ne da si noua un salariu amarat , lucram si la comision , vai saracii de noi , avem si copii acasa, vreau sa plec si eu la mare . MAi ai un pic si ii dai de mila .

Efectiv asa as vrea vad un service format doar din sefi asociati , sa vina sa incaseze banii cu pistolul de vopsit in mana , poate asa isi dau interesul . Eu ma intreb , daca nu ar exista spaga ar muri lumea de foame totusi ? Ieri auzeam pe unul care livra pizza comentand suparat ca lumea nu mai da spaga si ca ii vine sa scuipe in pizza pt ca stie ca nu va primi spaga .Vorbea de parca in contractul lui de munca era stimulata spaga , altfel nu merita sa munceasca ....

Edited by Myx

Efectiv asa as vrea vad un service format doar din sefi asociati , sa vina sa incaseze banii cu pistolul de vopsit in mana , poate asa isi dau interesul .

Sunt si asemenea service-uri si culmea acolo merge treaba si toata lumea e multumita referitor la calitate si timpul de asteptare...:)

Sunt si asemenea service-uri si culmea acolo merge treaba si toata lumea e multumita referitor la calitate si timpul de asteptare...:)

Se tot vorbea de Iorgu ala din Voluntari parca ? Omul e PFA si lucra cu toate asigurarile mari , el vopsea , el administra . Cativa parca si-au facut masina acolo si erau multumiti . Oricum eu nu as face nimanui vreo recomandare pt ca oricand ceva poate merge prost. Evident scuza eterna ..sunt si ei oameni . Mda , la fel si banii :faceless:

O sa incerc acolo pentru ca nu am alte soluti.

Un prieten si-a revopsit masina la bavaria si dupa 1 an de zile ia sarit lacu dupa masina si am o anumita retinere fata de bavaria dar am vrut sa aud si parerile voastre..

E la noroc , ai garantie pe lucrare .CA in orice alt loc mai dichisit . Erau povesti cu serviceul de la Filaret ..vopsitor prost , culori curcubeu . LA fel si cu MHS parca . Totusi nu stiu sa fi auzit pe forum ,de Bavaria, un feedback la vopsit .

Edited by Myx

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.