Jump to content

Recomanda cineva service bavaria ?

Dazzo

Recommended Posts

Se tot vorbea de Iorgu ala din Voluntari parca ? Omul e PFA si lucra cu toate asigurarile mari , el vopsea , el administra . Cativa parca si-au facut masina acolo si erau multumiti . Oricum eu nu as face nimanui vreo recomandare pt ca oricand ceva poate merge prost. Evident scuza eterna ..sunt si ei oameni . Mda , la fel si banii :faceless:

E la noroc , ai garantie pe lucrare .CA in orice alt loc mai dichisit . Erau povesti cu serviceul de la Filaret ..vopsitor prost , culori curcubeu . LA fel si cu MHS parca . Totusi nu stiu sa fi auzit pe forum ,de Bavaria, un feedback la vopsit .

Mai astept recomandari de la voi unede as pueta sa imi fac si eu masina de luni incep sa dau telefoane la firma de asigurari dupa care sa caut un service daca aveti pareri va rog fiti liberi si exprimativa .. multumesc mult

Pentru ca nu mi-sa raspuns la celelant am deschis pana am optinut raspunsuri iar daca se putea altfel scuza-ma sunt nou ..

!

Acest tip de comporatment nu este agreat, ducand la snctionarea celui ce procedeaza asa.

Faptul ca esti nou nu este o scuza. Trebuie sa citesti si sa respecti regulile forumului:

23. Flood. Nu este permisa postarea unui mesaj pe mai multe subiecte de conversatie. Orice comportament de acest gen va fi sanctionat imediat prin suspendare.

Tu ce crezi ca facem aici? :unsure: Daca nu primim raspunsuri imediat, deschidem topicuri in nestire?

Caracteristica de baza a a oricarui forum este ca primesti raspunsuri DOAR in limita timpului si chefului celorlalti. Si este nepoliticios fata de toti ceilalti membri sa fortezi nota, deschizand mai multe topicuri sau insistand.

Ce atitudine pe tine parca as fi facut vreo crima imi vorbeste de agreat de toate astea doar pentru cam deschis mai multe topinguri eu cred ca iti ei prea in serios rolul tau pe acest site . Cred ca ai mai multe lucruri serioase de facut in in viata reala decat sa te ei de mine pe motive de genu . Si ti am vorbit destul de frumos si in limita bunului simt . Tind sa cred ca pe situ asta sunt oameni maturi si cu care te poti intelege cu ei si poti avea o conversatie fara impresi de superioritate . Stima

Cred ca ai mai multe lucruri serioase de facut in in viata reala

Ai dreptate. Nu stiu ce m-a apucat sa pierd timpul si sa incerc sa-ti explic ca nu e in regula cum ai procedat.

Am corectat greseala, am aplicat regulamentul, asa cum se pare ca trebuia sa fac din start, fara niciun fel de alte discutii.

Si ti am vorbit destul de frumos

As zice ca ai vorbit groaznic:

nu mi-sa raspuns, celelant, am optinut, topinguri, sa te ei de mine, fara impresi

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.