Jump to content

Vand SubWoofer si Statie Auto Magnat

Recommended Posts

Vand sistem audio Magnat format din cele doua componente:

- Amplificator Magnat RX Mono

amplificator auto mono

putere: 4 ohmi: 1 x 500W RMS (1 x 1000W max)

2 ohmi: 1 x 700W RMS (1 x 1400W max)

1 ohm: 1 x 1000W RMS (1 x 2000W max)

Raspuns in frecventa 5 - 250 Hz

THD < 0,05 % (1 kHz)

filtru LPF variabil 40-250 Hz, 12 dB

filtru subsonic variabil 10-40 Hz, 12 dB

Bass boost variabil 0-15 dB la 45 Hz

dimensiuni: 450 x 50 x 261 mm

intrari / iesiri RCA aurite

control volum remote (telecomanda pe fir)

http://www.auto100.ro/products.php?id=1732

- SubWoofer Magnat Transforce Reference

subwoofer bandpass cu difuzor de 30 cm

putere RMS: 400W

putere Max: 1000W

impedanta: 4 Ohmi

SPL: 93B

raspuns in frecventa: 20 - 500Hz

dimensiuni: 680x360x360mm

http://www.auto100.ro/auto-subwoofer_29_magnat-transforce-reference_1724.html

Amplificatorul si SubWooferul sunt in stare impecabila, sunt achizitionate de aproximativ 1 an si nu au avut nici o problema. Vin impreuna cu cablurile aferente pentru montaj. Au fost montate pe un E46 care este cunoscut pentru cat de bine este antifonat dar pentru ca sunt foarte puternice sunetul este unul de foarte buna calitate. Dupa cum ati vazut din linkurile puse mai sus sistemul nou costa undeva peste 1600 RON fara sa includa kittul de montaj. Pretul meu este de 1000 RON. Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie!

• 7 months later...
  • 3 months later...

Salut, as vrea sa stiu daca le mai ai puse pe masina ca sa aflu si eu cum se aud. Ma gandesc ca masinile noastre ar trebui sa fie cam in aceiasi masura antifonate deci mare diferenta de auditie nu ar trebui sa fie.

Ai un nr de contact?

Salut, as vrea sa stiu daca le mai ai puse pe masina ca sa aflu si eu cum se aud. Ma gandesc ca masinile noastre ar trebui sa fie cam in aceiasi masura antifonate deci mare diferenta de auditie nu ar trebui sa fie.

Ai un nr de contact?

Salut,

Da sunt destul de bine antifonate si dupa cum am spus fara nici un fel de modificare se aude mai mult decat ok. Ti-am lasat numarul pe PM daca esti din Bucuresti poti sa ma suni si sa il vezi si sa il auzi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.