Jump to content

Procedura de vopsire

Stefan_SNK

Recommended Posts

Daca te intereseaza un service iti recomand eu unul si daca vrei mergem impreuna. Acolo este si masina mea akum. Oamenii sunt artisti si la vopsitorie tinighigerie mecanica cam la toate. Daca te intereseaza vorbim. Toate bune, salut!

152587[/snapback]

pai daca ai zis,ar trebui sa postezi aici ce si cum despre service poate ajuta si ar trebui sa stim si noi unde sa ne ducem daca vrem ceva de calitate :blink:

Edited by lucian1

Guest IulianE
Daca te intereseaza un service iti recomand eu unul si daca vrei mergem impreuna. Acolo este si masina mea akum. Oamenii sunt artisti si la vopsitorie tinighigerie mecanica cam la toate. Daca te intereseaza vorbim. Toate bune, salut!

152587[/snapback]

da mai multe detalii...

pai daca ai zis,ar trebui sa postezi aici ce si cum despre service poate ajuta si ar trebui sa stim si noi unde sa ne ducem daca vrem ceva de calitate :blink:

152648[/snapback]

Sa vorbesc cu omu si imediat dupa ce imi da preturile le postez. Toto atunci va dau si adresa tot. are cineva vreo urgenta? :) sau se mai poate astepta 2-3 zile?

Salutare,

Sunt interesat sa aflu si eu cum se vopseste o masina.... care sunt procedurile..

ce alternative exista...retusuri.. :blink:

152322[/snapback]

salut

Pentru o vopsire totala (interior-exterior):

-se dezechipeaza scaunele si bancheta, se scot covorase etc.

-se matuieste toata vopseaua incepand cu coli abrasive de 150

-daca este rugina, aceasta e indepartata cu smirghel sau cu feruginol (depinde daca e accesibil locul)

-in caz de onduleuri se trage tabla si/sau se aplica un strat f fin de chit cu fibra de sticla

-se smirgheluieste tot chitul incepand cu o marime a granulatiei de 150 si terminand cu mariri cat mai mici

-se aplica uniform un strat de spritchit sau primmer pe intreaba suprafata a masinii pentru a proteja caroseria si pentru a acoperi toti porii ramasi

-se lasa la uscat dupa care se smirgheluieste tot cu cele mai fine coli abrazive

-se degreseaza cu solvoxol si laveta de degresat

-se sterge intreaga caroserie cu laveta antistatica

-se aplica un strat de vopsea

-se asteapta 10 minute

-apoi inca un strat

-urmeaza 2 straturi de lac tot cu pauza de 10 min intre ele

-se lasa la uscat in cuptorul de vopsit 20 min la 60 grade

Sper sa fi fost de folos

Numai bine !