Jump to content

320D vs. 325xi

Mircea-Si

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Offtopic:

Ce ma amuza pe mine oamenii care zic ca au masina perfecta si cand ii duci la o testare in reprezentanta ori nu vor ori zic ca mecanicii sunt prosti.

Ontopic:

Daca chiar vrei sa faci schimbi te duci intai cu masina ta la reprezentanta si ii faci devizul.Cu ocazia asta stii ce probleme ai cu masina.

Apoi te duci cu masina lui si ii faci devizul.

Daca sumele sunt apropiate atunci merita schimbul altfel in nici un caz.

Offtopic:

Ce ma amuza pe mine oamenii care zic ca au masina perfecta si cand ii duci la o testare in reprezentanta ori nu vor ori zic ca mecanicii sunt prosti.

Ontopic:

Daca chiar vrei sa faci schimbi te duci intai cu masina ta la reprezentanta si ii faci devizul.Cu ocazia asta stii ce probleme ai cu masina.

Apoi te duci cu masina lui si ii faci devizul.

Daca sumele sunt apropiate atunci merita schimbul altfel in nici un caz.

Vorbesti in cunostinta de cauza?

Crezi ca reprezentantele sunt ultima solutie in materie de testare? Cel putin la bmw filaret este varza,si nu sunt singuru care spune asta.

Ai fost de fata cand s-a facut testarea sau doar vrei sa iei apararea cuiva?

Ce se intampla cu o masina dupa ce cineva o cumpara numai este problema mea , poate sa o faca dauna totala.

ON topic:e buna alegerea 325xi pentru ca iti permite folosirea tractiunii atat pe anotimpul rece.

@Stefan: pentru tine, nu pentru altceva, incearca sa nu te mai enervezi aiurea ... poate iti face poc o vena pe acolo ceva...ceea ce am spus ramane valabil iar restul nu o sa comentez pentru ca nu vreau sa conving pe nimeni de nimic...o faci tu pentru mine agitandu-te asa :frantics:

@Stefan: cand am zis eu ca mi-am dat teapa? Nu am scris, spus sau gandit asa ceva. Ai probleme cu nervii cred...de fapt asta cred ca se vede din atitudinea pe care o afisezi si aici...

Te rog, nu mai spune tu cacaturi care nu sunt adevarate (vezi aia cu teapa) etc...

Si cu asta am incheiat subiectul asta, cu tine (credeam ca e inchis de mult timp dar se pare ca tot te roade ceva).... :bye:

Offtopic:

Hai sa nu devenim tendentiosi, eu stiu bine ce masina am .....

Stefan, ntdone daca nu aveti ceva pertinent de spus in legatura cu topicul va rog sa treceti pe privat sa va mascariti..

Edited by Mircea-Si

Mircea-Si: sunt si unii care traiesc cu capu-n nori si au impresia ca masina pe care o au e perfecta chiar daca are 5-10 ani si baga piese din dezmembrari in ea...cred ca la astia se referea colegul ;)

Bine, mai sunt si unii care sunt mai buni ca unii mecanici...si altii care sunt mult mai prosti decat acei mecanici...important e sa realizezi unde te aflii :rolleyes:

Stii cum e....daca masina nu bate nu trancane nu trage stanga-dreapta nu scoate fum nu merge balbait si nu ai zgomote suspecte la motor si nimic care se aprinde prin bord...e ok restul sunt consumabile care oricum le schimbi cand iei masina sh

Sunt posesorul masinii din linku-ul urmator..

http://www.autovit.ro/bmw-320-C19658731.html

SI vreau sa o schimb cu masina din link-ul urmator..

http://www.autovit.ro/bmw-325-C18826213.html

Desigur m-am oferit sa dau o mica diferenta.

Astept pareri...

Ce diverenta vrei sa dai pe un 325xi prima inmatriculare 2005

-piele neagra

-volan sport cu comenzi

-trimuri de aluminiu

-jante

-xenon

-climatronic

-cotiera

-cd

-titan silber

-110000 km

-cv automata

-pdc

-semnalizari albe

-etc

Impecabila din punct de vedere estetic si tehnic

Edited by FANATIC

Ce diverenta vrei sa dai pe un 325xi prima inmatriculare 2005

-piele neagra

-volan sport cu comenzi

-trimuri de aluminiu

-jante

-xenon

-climatronic

-cotiera

-cd

-titan silber

-110000 km

-cv automata

-etc

Impecabila din punct de vedere estetic si tehnic

Ai tu 325 xi?

Stii cum e....daca masina nu bate nu trancane nu trage stanga-dreapta nu scoate fum nu merge balbait si nu ai zgomote suspecte la motor si nimic care se aprinde prin bord...e ok restul sunt consumabile care oricum le schimbi cand iei masina sh

Daca masina papa prea mult ulei ce mai zici atunci sa fie compresia dusa la unul dintre pistoane...... aia nu poti sa vezi cu ochiul iber.Nu e chiar asa tu ai avut noroc :) dar de obicei se testeaza mai atent inainte de a cumpara

Multi bani frate n-o sa ia niciodata banii astia...eu vreau sa o dau pe a mea si 1000 euro. Ma rog asa cum vreau eu pe a mea cat vreau si el cere pe a lui la fel....

Daca accepta oferta mea batem palma cu mare drag, multumesc pentru promptitudine!!

1000 euro este putin.Bani astia vin numai din piele/xenon/km/berlina.Oricum a ta nu are cutie automata si nu este interesat.Eu zic ca faci o miscare buna daca zici ca mergi mai mult in weekend.Doar sa asculti sunetul motorului si deja te simti mai bine :thumbsup:

Multi bani frate n-o sa ia niciodata banii astia...eu vreau sa o dau pe a mea si 1000 euro. Ma rog asa cum vreau eu pe a mea cat vreau si el cere pe a lui la fel....

Daca accepta oferta mea batem palma cu mare drag, multumesc pentru promptitudine!!

Fii serios, 1000e nu e diferenta pt o trecere de la 320d touring la 325xi berlina. Doar daca 325-ul e epava si proprietarul nu stie cum sa scape de el mai repede :thumbsup:

Fii serios, 1000e nu e diferenta pt o trecere de la 320d touring la 325xi berlina. Doar daca 325-ul e epava si proprietarul nu stie cum sa scape de el mai repede :thumbsup:

+1

Asta am zis si eu.

Eu unul proprietar de 325xi nu as face schimbul asta.

Verifica bine masina aia inainte sa bati palma