Jump to content

320D vs. 325xi

Mircea-Si

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ca majoritatea de aici, nici eu n-as face un schimb pt 500-1000eur decat daca vreau sa ma scap de a mea (una peste alta cu trecerea pe nume, schimbare numere, itp, deplasari se mai duc peste 100eur, deci unde e castigul)

LE. daca mai pui si o verificare si o revizie. Oricum nu toti vanzatorii sunt de rea credinta, dar la cate am vazut, si la ce drumuri avem, orice masina poate sa aiba defecte ascunse.

Edited by increatul

Ideea era sa fac schimbul cu aia gri de la inceputul topicului, am vb cu omu a zis ca ma suna. Pana nu vad si eu masina lui k lumea iti dai seama ca nu ma arunc . Ti-am zis eu stiu ce masina am si nu dau papagalu din mana pe cioara de pe gard.

eu nu as face schimbul:

-4x4 in oras mi se pare greoi

-cutia automata este un plus in oras,dar un minus la revanzare(aproape toti romanii au o impresie proasta despre automate)

-impozit/rovigneta/asigurare/consum/piese mai scumpe(nejustificat)

-a ta merge bine, cu 1000eur poti remedia multe defecte care pot aparea la a ta

eu nu as face schimbul:

-4x4 in oras mi se pare greoi

-cutia automata este un plus in oras,dar un minus la revanzare(aproape toti romanii au o impresie proasta despre automate)

-impozit/rovigneta/asigurare/consum/piese mai scumpe(nejustificat)

-a ta merge bine, cu 1000eur poti remedia multe defecte care pot aparea la a ta

Tehnic n-amn ce sa-i fac. Poate doar discurile pe spate ca au olecuta de buza si filtrul de polen. In rest cu 1000 ce fac , jante pe 17, faruri cu angel si lupa cu xenon, soft si un polish, hmmm suna interesant

salut. daca te uiti pe cartea acelui 325xi e ciudat ca din 12/2005 pana in 07/2008 nu mai are nimic trecut pe cartea service.

Asta inseamna ca in 2ani si 8luni nu a schimbat nici un filtru / ulei / ceva la ea...

in luna 01/2008 a facut 3 ani... eu stiam ca la 2 ani se schimba lichidul de frana.

iar uleiul daca nu faci km, in 2 ani trebuie dat si el afara...

Si in plus... daca luam datele de pe hartie

320d touring e46 manual, 150hp => 9.3 pt 0-100km/h, v-max = 211km/h

325xi sedan e46 automatic, 184hp => 8.8 suta si v-max = 206 km/h.... deci mare diferenta nu e

ba chiar cred ca din cauza cuplului iti da senzatia ca fuge mai bine 320d pe care il ai acum.

nu cred ca merita sa dai o masina pe care o cunosti si stii ce probleme are pe una cu performante f asemanatoare, dar care poate deveni o gaura neagra ce suge din ce in ce mai multi bani.

Edited by kristal_madness

Deal-ul a picat nu-i place ca e touring.

Pe alta masina n-o dau , sau daca cineva de aici e interesdat sa vina cu oferte.

kristal_madness am luat cu ea 230 km/h . Buna idee stai asa ca ma apuc eu de ea...

Edited by Mircea-Si

Uleiul se schimba daca se implineste nr de km sau UN AN de la schimb, nu doi. Lipsa reviziilor in intervalul care lipseste si in carte denota un posibil kilometraj manarit. Lichidul de frana si antigelul se schimba la 2 ani.

Benzinarul are un consum deloc neglijabil pe langa un diesel. De 1000 de euro cat dai diferenta iti faci reviziile si bagi motorina in masina mult si bine...

E combi,asta e pb,el are sanse reale sa obtina 7500 pe 325xi 2005,tu pe 320d 2004 combi nu stiu daca iei 6000e.

Un samsar din ct mi-a oferit 7000....nu stiu de unde scoti tu preturile astea...simt ca imi creste pulsul.

Mai bine il dezmembrez ce draq....

Edited by Mircea-Si