Jump to content

Vis implinit- 325i E90

Silviu1980

Recommended Posts

Gata- am gasit-o!!!!!!!!

E ceea ce mi-am dorit si pot spune ca am avut un noroc IMENS. Am gasit masina exact culoare-dotari -motorizare-pret

325i din dec 2006- negru metalizat

-pachet M interior exterior

-crom exterior-interior

-jante 17 M

-navigatie cu joystick

-volan M cu comenzi

-cutie automata

-xenon adaptiv

masina nu are nici macar o zgarietura si interiorul este NOU.

Nu necesita nici macar un euro investitie momentan.

am dat un 320d automat din 2004 +5500 euro diferenta .

Voi reveni cu foto

revin cu foto :)scuzele de rigoare dar le-am pus pe cele de pe site-ul unde am gasit-o

Felicitari,dar:

-PACHET M INTERIOR -nu se vede decat volanul care este sport dar nu M

-JANTE M3 DREAM- bineinteles nu sunt originale

Mai pune fotografii

pai ce sa faci MYX...cand zice ca are masina cu navigatie cu joystick,pachet M interior sau alte chestii si in poze masina,intr-adevar in regula,dar nu este ca in descriere,pe langa asta si cu YEM pe spate...miroase a pacaleala putin...cel putin eu asa o vad.

Nu e cazul sa te agiti asa tare.. :flowers:

pe bune?

Omul doar isi prezinta masina, ce conteaza ca datele prezentate initial nu corespund 100% cu pozele. Nu vad de ce te deranjeaza si spui ca ti se pare o pacaleala. Imi cer scuze daca ti s-a parut ca te-am jignit in vreun fel, nu are rost sa stricam topicului omului. Mie unul imi place masina :rolleyes:

p.s. la exterior nu are kit M?

Edited by B-490-RZV

Omul doar isi prezinta masina, ce conteaza ca datele prezentate initial nu corespund 100% cu pozele. Nu vad de ce te deranjeaza si spui ca ti se pare o pacaleala. Imi cer scuze daca ti s-a parut ca te-am jignit in vreun fel, nu are rost sa stricam topicului omului. Mie unul imi place masina :rolleyes:

p.s. la exterior nu are kit M?

am inteles ca isi prezinta masina si l-am felicitat.faptul ca prezentarea initiala si descrierea masinii nu corespund cu pozele ma fac sa cred ca textul este cel al persoanei care i-a vandut masina...intelegi ce vreau sa spun.

nu m-am suparat si nu m-am simtit jignit,dar spune-mi cum era daca folosea textul asta,pozele astea la vanzarea masinii....

La exterior nu am zis ca nu are pachet M.

P.S.si mie imi place masina si daca este si in banii care se scrie pe aici atunci este chiar OK.

Edited by Alex_wly

Eram prea incantat intr-adevar. La interior nu e M... sincer in realitate mi s-a parut super fata de foto. Emblema de pe spate in realitate chiar pica bine in combinatie cu tevile de evacuare Remus.

Oricum sunt super incantat pentru ca merge extraordinar si nu se aude absolut nimic la ea indiferent de drum.

Si da, cred ca am luat-o bine in conditiile in care a mea era evaluata undeva la 6000.

Munca cea grea a fost convingerea sotiei si a bebelui de 6 luni ;-) o sa incerc sa-i mai fac ceva foto si revin. Pana atunci succes tuturor fanilor BMW