Jump to content

Distantiere E90

kristal_madness

Recommended Posts

Salutare! Am pe masina mea jante de 16", Style 156. Problema tuturor e90`urilor este ca rotile par prea bagate in interior.

Ma gandeam sa trec la jante de 17" cu 255 latime pe spate, dar am mers acum 2 zile cu una si se simteau gropile mult mai puternic decat la mine.

Singura varianta ramasa o reprezinta distantierele. Ce parere aveti de niste distantiere de 30mm pe fiecare parte? Ce efecte negative ar putea avea asupra masinii? Saraca nu are decat 122 de cai, deci nu pune la sol vreo putere impresionanta.

Astept raspunsurile voastre. Va multumesc!

Si eu tot 255 am pe spate , super'stabila mașina ... 1,5 sau 2 maxim distantiere, 3 e prea mult @Alex_wly: ai avut problema cu rar, poliția ,pt 255? Nu știi se poate onologa latimea asta?

De ce s-o omologhezi? E trecuta in carte si pe stalpul masinii, deci ....

Dar, pentru un 122 CP, anvelope cu latimea de 255 sunt prea grele. As pune maxim 225 (fata-spate).

Edited by c.sainz

De ce s-o omologhezi? E trecuta in carte si pe stalpul masinii, deci ....

Dar, pentru un 122 CP, anvelope cu latimea de 255 sunt prea grele. As pune maxim 225 (fata-spate).

Nu știam ca la e90 e trecut pe stâlp 255, la e46 am pe stâlp maxim 225

eu nu inteleg ce E90 e ala de 120CP.

Ma rog, eu unul n-as pune distantiere. Sigur o sa dai in altele dupa aia.(geometrie, etc)

Este 318d/2007 motor M47N2. Pe asta am gasit-o, pe asta am luat-o. O am de 2 ani si atunci nu gaseam 320d nemanarite asa ca in ziua in care l-am gasit pe asta cu 45.000km adevarati nu am mai stat pe ganduri....

Iar pe stalp sunt date jante de 16, 17, 18 si 19, cea mai mare dimensiune fiind 255/30R19.

Ieri am vazut un LCI cu jante de 16 si parca pareau mai iesite in afara. E posibil sa fi schimbat ET'ul?

Depinde de jante.. Cu cat au et-ul mai mic cu atât iese mai in'afara.. Unii ĂŽși pun jante cu et mai mic si renunța la distantiere , eu nu recomand niciuna, am avut distantiere si tot cu gândul eram sa nu sara roata.. M-am lecuit

Ba da... style 360. uite un link

http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=380063

ar mai fi o varianta sa iau jante de e60, cele in 5 spite cu 225 latime si ET 20. Dar si acolo e problema ca dimens cauciucului e 225/50 iar pt e90 ar fi fost 225/45

Se pot pune cauciucuri de 225/45 pe ele oare?