Jump to content

325td se tureaza extrem de greu din treapta a 3-a in sus

danger

Recommended Posts

Salut! La fel ca multi altii sunt nou pe acest forum si totodata pentru mine este noua si masina (chiar daca e destul de batrana) pt ca nu am mai avut BMW pana acum. Scuzati daca a mai fost dezbatuta aceasta problema dar pt mine este destul de frustranta si nici nu inteleg.

Este vorba de un BMW 325td din 91', 85kW. Am doua probleme:

1. Miroase a motorina din compartimentul motor si chiar si in instalatia de climatizare a masinii, in special cand este pe pozitia RECE si

2. In treptele 1 si 2 se tureaza normal si in loc drept si in panta, din treapta a 3-a si inclusiv a 5-a se tureaza extrem de greu, urca turatia foarte foarte incet si daca sunt in panta in treapta a 3-a sa zicem indiferent de demarajul pe care il am sunt obligat sa schimb intr-a 2-a, treapta cu care urca fara probleme.

Daca cineva a mai patit asa ceva si stie vreo rezolvare a situatiei va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Va multumesc anticipat.

Cu fumul cum stai?

Consumul e exagerat?

Topicul e la sectiunea gresita.

Nu scoate absolut deloc fum. Pur si simplu nu se tureaza normal de la viteza a 3-a in sus. Scuze pentru sectiune. Asa cum am zis sunt nou pe forum si mai dureaza pana ma obisnuiesc cu el. Sorry! :twitch:

vezi furtune crapate care supureaza sau mai grav sa nu fie pompa de injectie

Daca este pompa de injectie nu ar trebui sa am un martor luminos in bord, ceva ce sa anunte functionarea gresita a pompei? nu stiu zic si eu. Si aceste furtune care sunt? Cele care vin din rezervor?

Nu scoate absolut deloc fum. Pur si simplu nu se tureaza normal de la viteza a 3-a in sus. Scuze pentru sectiune. Asa cum am zis sunt nou pe forum si mai dureaza pana ma obisnuiesc cu el. Sorry! :twitch:

Daca este pompa de injectie nu ar trebui sa am un martor luminos in bord, ceva ce sa anunte functionarea gresita a pompei? nu stiu zic si eu. Si aceste furtune care sunt? Cele care vin din rezervor?

Da daca ai spus ca miroase a motorina si verifica si rezervorul pe sub bancheta din spate...