Jump to content

unde gasesc rinichi negrii?

newUser

Recommended Posts

shit. n-am citit calumea. se gasesc pe net destule magazine de cumparat. majoritatea din US

14667[/snapback]

Parerea mea:daca ar lua folie de pus pe geam cat mai inchisa la culoare,ar merge pus pe grile pentru ca sunt cromate si adera la fel de bine ca pe geam.Taie o bucata exact cat o grila,si la colturi o aseaza cu mai mult grija si nu se vede daca face riduri.

nu cred ca merge wlf, eu am pus folie pe geamuri si nu cred ca merge pe suprafete asa curbate ca rinichii aceia.

cred ca mai simplu este sa ii duci la un vopsitor sau sa ii smirgheluiesti cu un smirghel foarte fin dupa care sa ii vopsesti cu un spray negru mat.

nu cred ca merge wlf, eu am pus folie pe geamuri si nu cred ca merge pe suprafete asa curbate ca rinichii aceia.

cred ca mai simplu este sa ii duci la un vopsitor sau sa ii smirgheluiesti cu un smirghel foarte fin dupa care sa ii vopsesti cu un spray negru mat.

14672[/snapback]

Si eu cred ca face cute,dar si cutele alea se pot scoate usor,ca folia aia se dilata.Gandeste-te ca geamurile nu sunt drepte,si sunt curbate,si totusi iese perfect,fara cute sau altceva.Trebuie incalzita bine de tot si pusa pe grile cand este calda.Am vazut eu cum au pus folie pe geamurile de la un cabrio si cred ca de cel putin 20 de ori au lipit-o si deslipit-o ca sa se intinda perfect si sa nu faca cute.Eu credeam ca o da jos ca nu a iesit cum trebuie,dar de fapt asta era procedeul.

Da myke exact de asta am nevoie un kit exact ca asta.

Ty a lot guys. Dar nu cred ca o sa merg pe mana voastra respectiv cu folie sau cu vopsea, pt. ca in eventuala posibilitate a unei vanzari nu se shtie daca noul posesor ar avea aceleashi preferintze, mai ales ca aproape toata lumea considera ca ii cam taie din personalitate fatza asta. merci mult!

@newUser atunci cumpara o pereche noua sau s/h de rinichi vopseste-o cum ti-am zis eu si o pastrezi pe cea originala asa cum e.

@wlf daca e cum spui tu de ce pe luneta (care e mult mia curbata) folia se pune din mai multe bucati?

eu vorbesc din proprie experienta cu folia. chiar daca ia forma aia asa bombata adezivul nu rezista, parerea mea.

@newUser atunci cumpara o pereche noua sau s/h de rinichi vopseste-o cum ti-am zis eu si o pastrezi pe cea originala asa cum e.

@wlf daca e cum spui tu de ce pe luneta (care e mult mia curbata) folia se pune din mai multe bucati?

eu vorbesc din proprie experienta cu folia. chiar daca ia forma aia asa bombata adezivul nu rezista, parerea mea.

14681[/snapback]

E prima oara cand aud ca pe luneta se pune din bucati.Este o firma tare de tot in Cluj si am asistat personal la montaj de folie pe 320 cabrio de care spuneam ca are probleme.Geamurile de cabrio sunt foarte mari si curbate.In acelasi timp se punea si pe un E39,inclusiv pe luneta.A durat vreo 6 ore sa puna folie pe cabrio,dar a iesit de parca erau geamurile afumate din fabrica.Si a intins folia aia la perfectie,aveau ceva lampi cu gaz cu care incalzeau geamurile si luau folia,puneau folia si tot o intindeau cu ceva raclet.Sa vezi munca la geamul ala mic de la capota de cabrio,ca trebuia sa decapoteze partial sa aiba acces la el.Deci 140 de euro a costat,la banii astia eu zic ca trebuie sa stea perfect pe masina.

sunt de acord cu tine ca pe masina da. dar rinichii aia proeminenti, cu bombeul ala... folia aia nu e miam ult decat un simplu scoci. cat poate sa tina?

eu pe langa faptul ca mi-am pus singur (inca nu m-am perfectionat, am mai pus si eu pe ici pe colo) am mai vazut in vitan cum puna altii (cu sapun lichid)

daca acolo unde ai vazut tu pun folie 3M sau stiu io ce firma smechera.... asta nu mai stiu... parerea mea este ca nu isi are aplicabilitate pt grilele alea.

newUser ...cand gasesti asa ceva zi-ne si noua. pare interesant. Eventual un pret si un loc de unde ti-ai luat. si poate niste poze.

14694[/snapback]

De gasit un loc bun de inceput ar fi la Augsburg.

@neamih: Ba da. Nu au fost cromati deloc, si in loc de conturul cromat au fost vopsiti.

• 2 years later...
cine ma poate ajuta sa gasesc rinichi negrii pt. E46! am argintii shi vreau masca neagra pt. cei argintii sau direct negrii. Nu shtiu exact cum e chitu se schimba cei argintii sau se aplica peste ei!

14565[/snapback]

vopsste omule vopseste

Daca tot s-a ridicat un pic praful pe aici, aveti idee de unde iau si eu "rinichii" astia ?

Am achizitionat un facelift de E34, dar am primit doar 80% :blink: . Doar grila si plasticul, fara contururile cromate... :)

Daca tot s-a ridicat un pic praful pe aici, aveti idee de unde iau si eu "rinichii" astia ?

Am achizitionat un facelift de E34, dar am primit doar 80% :blink: . Doar grila si plasticul, fara contururile cromate...  :)

201618[/snapback]

Suna la augsburg :)

Suna la augsburg :)

201753[/snapback]

eu unul am procedat astfel:

am dat jos cromul ala de pe cele originale cu un cutit foarte subtire...grija ca taie ca dreaqu cromul ala.si le am smirgluit fin astfel incat sa prinda vopseaua si am dat vreo 3 straturi de spray negru mat.

pacat ca nu dispunem de un ebay in ro.. :blink:

eu sunt multumit de lookul actual...practic asta e cel mai imp. :)