Jump to content

Inchidere centralizata E36

Recommended Posts

Mi-am cumparat si eu o inchidere si conform unor instructiuni de pe forum m-am apucat sa o instalez.Am identificat cele 2 fire: alb respectiv albastru cu gri,dar in partea stanga nu lucreaza deloc inchiderea cand leg firele dar pe partea dreapta la modul in torpedou cand leg inchiderea merg toate usile si portbagajul dar usa din stanga nu primeste comanda;mentionez ca si cu cheia cand inchideam sau deschideam tot asa era fara usa din stanga.In partea stanga am incercat pana sa leg direct la motorasul din usa; am dat fata de usa jos si am legat inchiderea de firul alb si de firul albastru cu gri si tot nimic.Modulul de pe masina este cu 3 mufe,iar usile se deschid din interior daca sunt inchise cu cheile Alarma este cea atasata daca are cineva vreo idee la ce gresesc va rog muuult ajutati ma si pe mine.post-34504-0-89433600-1313339543_thumb.jpg

• 3 weeks later...

Mi-am cumparat si eu o inchidere si conform unor instructiuni de pe forum m-am apucat sa o instalez.Am identificat cele 2 fire: alb respectiv albastru cu gri,dar in partea stanga nu lucreaza deloc inchiderea cand leg firele dar pe partea dreapta la modul in torpedou cand leg inchiderea merg toate usile si portbagajul dar usa din stanga nu primeste comanda;mentionez ca si cu cheia cand inchideam sau deschideam tot asa era fara usa din stanga.In partea stanga am incercat pana sa leg direct la motorasul din usa; am dat fata de usa jos si am legat inchiderea de firul alb si de firul albastru cu gri si tot nimic.Modulul de pe masina este cu 3 mufe,iar usile se deschid din interior daca sunt inchise cu cheile Alarma este cea atasata daca are cineva vreo idee la ce gresesc va rog muuult ajutati ma si pe mine.

e posibil sa fie motorasul de la usa din stanga daca merge doar din cheie si din telecomanda nu?!? pentru ca pe fire vine semnal de la modul pana in motoras si probabil ca motorasul nu mai trimite semnal inapoi?!? sau daca mai are cineva alta idee.........

• 2 weeks later...